Barion Pixel

Tudtad? Ha öröm ér bennünket szervezetünk boldogsághormont termel, ami fontos a jó élethez. Az egyik trükk, amivel emelhetjük boldogságérzetünket a mindennapokban a csoportos vidámság. Nagy hatással lehet a szervezetünkre, ha rendszeresen megajándékozzunk magunkat baráti programokkal, kirándulásokkal, családi rendezvényekkel, de emellett az is jótékony, ha önmagunkra időt fordítunk.

Egy kis vidámság, jókedv és nevetés emeli endorfin-szintünket, ami boldogságérzetet kelt bennünk, ráadásul még az immunrendszerünk működését is jótékonyan stimulálja, tehát egyenesen gyógyító hatású.

Keressük hát vidám emberek társaságát és ez lehet akár egy olyan csoport, ahol azonos érdeklődés és értékrend szerint összetalálkoznak az emberek és egyszerűen csak jól érzik magukat.

Ha szeretnéd a nyár végét vidámsággal, kikapcsolódással tölteni és feltöltekezni az őszre, ajánljuk figyelmedbe  nyárvégi táborunkat. Tarts velünk 4 nap SELFNESS TÁBOR ÉS ELVONULÁSRA!

Miről fog szólni ez a 4 nap?
A tudatos boldogságteremtésről – azaz a Selfness életérzésről.

Reggel: jógával és pránajama légzőgyakorlatokkal nyitunk – hogy nyugodtan, lazán és elcsendesült elmével kezdjük a napot.

Délelőtt: önismereti előadások, workshop, gyakorlatok lesznek, hogy a testünk-lelkünk-szellemünk táplálékot kapjon és önmagunkkal összehangolódva, könnyedén meghalljuk belső lényünk hangját.

Délután, több program is vár rád: – Kirándulás a Börzsönybe – “Walk in Ballance” program,– Családállítás és Aura-Soma színterápiás foglalkozás,– Theta Healing ismertető előadás,– Meditáció: belső felfedező út a nyugalomért és a stressz csökkentéséért. (Ha van olyan blokk, elakadás, teher az életedben, amit már szívesen letennél, akkor ezeken a programokon lehetőséged lesz rá).

Napközben megtanulunk aktívan pihenni: relaxáció, szauna, jakuzzi. Esténként tűzrakás, sámán dobolás, közös játék, beszélgetések lesznek. A napot  meditációval zárjuk – a szeretet és hála növekedéséért. Naponta háromszor exkluzív  vegetáriánus étkezés, a test-lélek-szellem tisztaságáért, indiai varázslatos ízekkel, fűszerekkel. Aki főz: Szépvölgyi Ricsi, az „Ízélmény” Főzőiskola vezetője.

Tarts velünk, várunk szeretettel!

A részletes programot és tudnivalókat itt találod, kattints erre a linkre:

https://szivemszerint.com/tabor-2021/

x