Gyógyítókód Gyakorlókör

Online klub, ahol együtt gyakorlunk!

A gyakorlókör egy zárt, önfejlesztő facebook közösség, ahol lehetőséged van – ha akarod – akár heti 3x is együtt gyakorolni a gyógyító kódokat – ONLINE, Élőben!

Minden hétfőn, szerdán és pénteken reggel 9:00-től közös meditáció és gyakorlás a klubtagoknak.

dr. Alexander Loyd személyes videó ajánlásával

Induljon pozitívan a napod: reggeli közös meditáció és kódolás - hetente 3x!

Mi a Gyógyítókód GYAKORLÓKÖR?

Egy közösség, ahol az önfejlesztésen és az öngyógyításon keresztül saját kezünkbe vesszük életünk irányítását. Együtt gyakoroljuk a Gyógyítókód technikát. Támogató csapat, szakmai tudás és a folyamatos motiváció mind-mind megvan nálunk. Együtt egy olyan közösséget hozunk létre, mely mások hasznára is válik és példát mutatunk, miként lehet sikereket elérni az életben!

Miért hatékony együtt kódolni?

N
Rendszeresen együtt vagyunk és egy facebook zárt csoportban, élőben (Live) együtt gyakorlunk

Minden héten 3x – hétfőn, szerdán, pénteken reggel 9.00-kor- ÉLŐ bejelentkezést tartunk és együtt meditálunk, kódolunk, fejlődünk

N
Világhírű író és kutató legértékesebb tudása

Témáról témára haladva feldolgozzuk dr. Alex Loyd világhírű oktató, tréner, kutató Gyógyítókód és Szeretetkód című könyvét. A könyvek tudásának legjavát több tananyaggá alakítjuk, és 10-20 perc alatt fogyasztható formában adjuk oda a klubtagoknak.

N
Egyedül lehet abbahagynád, együtt végigcsináljuk!

A mindennapok rohanásában, idővel lehet, hogy alábbhagyna a lelkesedésed. A közösség motivál, hogy ne add fel!

N
Minden hónapban ingyenes gyakorlókör klubtalálkozó

Az emberek, akik körülvesznek óriási hatással vannak rád. A sikeres emberek keresik azoknak a társaságát, akik hozzájuk hasonlóan fejlődni akarnak. A klub találkozón lehetőséged van más emberekkel találkozni megismerkedni és tanulni az ő sikereikből. Változatos programokkal várunk. Tagként ingyenesen részt vehetsz a találkozókon!

N
Haladó tanfolyamok, mesterkurzusok

Eredmények mesterfokon: egészség, munka, kapcsolatok, siker, pénz. Érd el a legmerészebb céljaidat is! 50%-os kedvezménnyel vehetsz részt online a haladó és mesterkurzusokon!

N
Esettanulmányok: mások sikereiből is profitálhatsz

Rendszeresen megosztom veled (természetesen név nélkül) más emberek sikertörténeteit, eredményeit, öngyógyulásait, hogy azokból erőt meríthess és pozitívan haladhass a célod felé.

 

Közösség, akikkel együtt fejlődhetsz...

 💗 Egy önfejlesztő közösség, ahol együtt kódolunk, támogatjuk egymást ZÁRT facebook csoporton keresztül. Belső felületen éred el az élő közvetítéseket, a tudásanyagokat is, idegeneknek nincs hozzáférés.

💗 Hetente 3x ÉLŐ-ben jelentkezek, együtt meditálunk és kódolunk. Segítek, hogy tarts a célod felé.

💗Mindig megkérdezlek titeket, mire fordítsunk figyelmet, így külön személyre szabott kéréseid lehetnek.

💗 Minden héten lesz egy tematika, amit végigveszünk A Gyógyítókód és a Szeretetkód c. könyvből, így hatékonyabb lesz a kódolás.

💗 A klubban való részvétel olyan, mintha saját személyi edződ lenne a nappalidban és segítene a céljaid elérésében!

💗Ajándékba küldök neked egy Állapotfelmérőt, amit ha kitöltesz, akkor látni fogod  a kiindulási egyensúlyi állapotodat és készítettem neked, egy Emlékkereső-naplót is, hogy hatékonyabb legyen a kódolás.

💗Sokszor a legnehezebb feladat fenntartani a motivációt, a rendszerességet, én biztosítom ezt neked. 

Hogyan segít neked a gyakorlókör?

Egyedül lehet, hogy feladod, együtt végigcsináljuk! Magamon azt figyeltem meg, hogy akkor van értelme bármi tudásnak, ha utána tudom gyakorolni is. Ehhez jó, ha van egy mentor, van egy csapat, aki az úton tart akkor is, amikor az élet elterelné a figyelmed.

 

 

A klubtagsággal jogosulttá válsz, hogy részt vegyél találkozókon!

Havonta megrendezésre kerül egy ingyenes klubtalálkozó

Ezeken a találkozókon lehetőséged lesz klubtársakkal személyesen is megismerkedni, kérdezni, válaszokat kapni és másoktól tanulni. A hozzád hasonló emberek, akik fejlődni, változtatni szeretnének, itt összegyűlnek. Érdemes eljönnöd, hiszen itt nem csak tanulhatsz, de fel is töltődsz pozitív energiákkal.

Most csak ONLINE tudunk tanulni és gyakorolni. Reméljük, hamarosan találkozunk!
"Szeretek Judittal dolgozni, fantasztikus változásokon megyek keresztül a segítségével." -B. Betty
"Eddig nem hittem, hogy lehetséges azonnali változást elérni, de saját bőrömön tapasztaltam meg, amikor elmúlt a fogfájásom" -H. Edit
" Sokat segítettetek, hogy feljebb lépjek. A módszerek amiket mutattok, a barátságos, vidám légkör amiben fürdőzhetek, mind gyógyítólag hat." -W. Irén

Csatlakozz hozzánk, ilyen egyszerűen!

1. JELENTKEZZ!

Regisztrálj most az email címeddel!

2. E-MAIL ÉRKEZIK

Levelet kapsz a tudnivalókról!

3. GYAKOROLJ velünk!

Csináld velünk, egyedül lehet abbahagyod!

EGYÜTT KÖNNYEBB!

Mit érhetsz el 1 hónap alatt?

“Egy hónapja csinálom a kódolást naponta egyszer. Fő problémám az anyagiak, aggódos vagyok, gyakran kilátástalannak látom  a helyzetem. Ebben az egy hónapban számtalan olyan negatív emlékkép jött fel a kódolások során, amire az elmúlt 40 évben nem gondoltam. Mind a sikertelenség, a kishitűség és a kudarc emlékképe volt. Azt hiszem elmondhatom, hogy ha még gyökeresen nem is változott meg az anyagi helyzetem, de már sokkal nyugodtabban és bizakodóbban tekintek a jövő felé.”- M.Réka

Mit érhetsz el 3 hónap alatt?

“Pár hónapja találkoztam ezzel a technikával először. Bevallom az elején nem nagyon értettem, hogy mit kell csinálni, mire kell gondolni. Aztán Judittal találkoztam és megmutatta a helyes kéztartást és rávilágítottt arra is, hogy miért nem voltak látványos eredményeim az első pár hónapban, amikor még egyedül próbálkoztam. 3 hónap gyakorlással elértem, hogy már uralni tudom az életemet, le tudom nyugtatni magam, ha stresszbe kerülök és vannak konkrét eredményeim is,több kisebb fájdalom elmúlt a testemből.”- R.Laci

Mit érhetsz el 6 hónap alatt?

“Több, mint fél éve kódolok, kisebb nagyobb szünetekkel. Számtalan felismerésem lett. Most már látom, hogy milyen tudatalattimban rögzült rossz minták miatt nem tudtam megoldani bizonyos dolgaimat. Ez idő alatt számos múltbéli lelkiismeretfurdalás, bűntudat és kudarcélmény jött fel és gyógyult meg bennem és megoldódott egy komoly egészségügyi problémám is: szapora szívverés, magas vérnyomás, pánik érzés tűnt el a hónapok során.Belekezdtem egy új vállalkozásba is, miután sikerült kitisztítanom az ehhez kapcsolódó negatív képeket.”- R.Judit

Hogyan lehetsz Gyakorlókör klubtag?

A tagsági díj befizetésével klubtaggá válhatsz

1 havi,  3 havi és 6 havi klubtagságot választhatsz:

Nem érdemes kimaradnod

Csatlakozz hozzánk és javítsuk meg együtt a szíved problémáit! Töltsd ki a lenti jelentkezési lapot!

Csatlakozok a Gyógyítókód klubhoz

Töltsd ki az alábbi űrlapot és kattints a Jelentkezés gombra! Kapsz egy válasz emailt, amiben benne vannak a részletek!

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

FONTOS, mindenképpen olvasd el!

– A fenti kurzus és gyakorlókör dr. Alexander Loyd Gyógyítókód és Szeretetkód c. könyveinek feldolgozására jött létre. Kizárólag oktatási és tájékoztatási célt szolgál, úgy ahogy lentebb a szerző nyilatkozata is tartalmazza, amit mi is kinyilatkoztatunk.

– A kód nem gyógyítást végez, nem egészségügyi problémát gyógyít, hanem a szív problémáira irányul és a szív emlékeit kezeli.

– Szolgáltatásunk NEM egészségügyi szolgáltatás, esetleges egészségügyi panaszaival, kérjük, forduljon kezelőorvosához!

Ez is fontos: dr. Alexander Loyd A gyógyító kód: Jogi Nyilatkozat és felhívás

Idézet a könyv: 216-217.oldaláról: “A Gyógyító Kód és az Azonnali Hatás technikája csupán tájékoztatási és oktatási célokat szolgál. Sem diagnózis felállításának, sem előírásnak, sem betegség kezelésének vagy gyógyításának a célját nem szolgálja. Az Univerzális Gyógyító Kód és az Azonnali hatás gyakorlata-önsegítő technika, mely relaxációra, stresszcsökkentésre, illetve a bioenergetikai rendszer kiegyensúlyozására használatos és nem hívatott helyettesíteni az egészségügyi ellátást. A Gyógyító Kód szintén nem valamiféle tanácsadás vagy terápia.  Ennek megfelelően a könyv és a benne leírt módszerek nem szolgálnak orvos vagy egyéb képesített egészségvédelmi szakember által végzett tanácsadás vagy kezelés helyettesítéséül. Az itt bemutatott technikák alkalmazásával elismered, hogy elolvastad, megértetted és egyetértesz ezzel  a figyelmeztetéssel és ennélfogva tájékoztatáson alapuló beleegyezésedet adtad.”

Gyakorolj rendszeresen és az életed elindul a krízisből felfelé!