Önismeret és Családállítás

Hogyan lehetsz Boldog, Gazdag és Kiteljesedett – korlátozó családi minták nélkül!

 

10 hónapos önfejlesztő tanfolyam

   10 x 2 nap  (havonta egy hétvége)

Kezdés: 2020. október 3-4. (szombat-vasárnap)

Helyszín: Szívem Szerint Selfness Stúdió/ Dunakeszi

 

Szerezd vissza a lelki békédet és élj gazdag, boldog életet!

A család nagyon fontos szerepet tölt be minden ember életében és gyakran testi-lelki bajaink, mindennapi problémáink kialakulását nem lehet csak a saját életünk eseményei alapján megérteni. Úgy tűnik, mintha sorsunk elválaszthatatlanul összefonódna családunk tagjainak sorsával. Mintha lenne egy közös családi lélek, amelybe mindenki beletartozik. Sokszor ez oly módon irányítja sorsunkat, hogy arról nem is tudunk. Csak azt érezzük baj van.

Miért baj, ha baj van otthon?

A konfliktusok együttélésünk természetes velejárói. Általuk csiszolódunk össze, változunk, fejlődünk. Ahhoz azonban, hogy boldogok lehessünk és a gyerekeink  egészséges felnőttként kerüljenek be a társadalomba szükséges, hogy a családi légkört a megértés, együttérzés és feltétel nélküli szeretet hassa át.  De mi van, ha ez nem így van és baj van otthon?

Honnan ismerheted fel, ha nincs rend a családban:

– párkapcsolati problémák, veszekedések, válás

– anyagi nehézségek, sikertelenség, veszteségek

– önmarcangolás, lekiismeretfurdalás, bűntudat

– munkahelyi problémák, munka hiánya, gyengébb teljesítmény

– szülő-gyermek kapcsolat zavarai, akár felnőttkorban is

– a felnőttkorban is fájó gyermekkori sebek

– a család hiánya, gyermektelenség, félelem a gyerekvállalástól

– testi tünetek, alvás és evés zavarok, férfierő, nőierő elvesztése

– függőségek: alkohol, kábítószer, munka, szex…stb.

 

Család nélkül csak didergünk

“Az ember család nélkül egyszál egyedül van a világban, és a hidegtől reszketve áll.” – André Mauoris

Számtalan technika létezik, hogy a negatív dolgokat eltávolítsuk a lelkünkből. Van egy módszer, ami számunkra hatékonynak bizonyult.

A családállítás jó megoldás lehet

A családállítás módszere láthatóvá teszi a családon belül meglévő konfliktusokat, nézeteltéréseket, “rendetlenséget”, amelyek akár több generáció óta léteznek és negatív hatással vannak mostani életedre. Ha rendet teszel magadban, kisimulhatnak az anyagi gondok, párkapcsolattal nehézségek, sikeres, boldog életed lehet.

Önismeret és Családállítás tanfolyam

Önmentor technikák + Családállítás elmélet + Családállítás gyakorlat

  • Családállítás elmélettel megismerheted a családi rend működési törvényeit, a harmónikus család feltételeit.
  • A családállítás gyakorlati részével feloldhatod a saját családi konfliktusaidat és blokkjaidat.
  • Önmentor technikák elsajátításával csökkenteni tudod a stresszt és boldogabb, gazdagabb, harmonikusabb életet tudsz élni.

Miben segíti az életedet az önismeret és a családállítás?

Ráláthatunk a problémánk gyökerére, megértést és megoldást kapunk, beindulhatnak a önjavító mechanizmusok, és végre lesz erőnk változni és változtatni!

 

Mikor lesz a tanfolyam és mit csinálunk?

A 10 alkalmas kurzusra minden hónap egyik hétvégéjén (szombat és vasárnap egész nap) kerül sor. Így a képzés időtartama 10 hónap. Kezdés: 2020. október 3-4 (szombat-vasárnap) További időpontok: közös időpont egyeztetés szerint

Szombat: Önfejlesztő-stresszoldó technikák és Hellinger-féle családállítás elméleti ismeretek.

Vasárnapcsaládállítás a gyakorlatban, saját témák felállításával és magyarázatokkal.

Részletes tematika itt:

Részletes tematika itt:

– Önismereti, stresszkezelő, önmentor technikákat tanulunk, cél az önbizalom növelés.
– Szó lesz a vonzás törvényéről, a gondolatok hatalmáról és az érzelmek erejéről,
– Hitrendszereink hogyan alakítják a valóságunkat?
– Tudatos teremtés, bőség vagy hiánytudatosság
– Az elme elcsendesitése, a meditáció szerepe
– Boldogságreceptek
– Félelmeink kezelése, stressz csökkentés
– Megismered  a családállítás elveit, a módszer alapfogalmait, a családi dinamikákat, a morfogenetikus mező működését, családon belüli rend alaptörvényeit és az ősök erejét.

– Megismered Hellinger 3 szellemi törvényét: az odatartozás joga, az adás-kapás egyensúlya, a sorrendiség elve.

– Működő megoldást kapsz a párkapcsolati  problémákra, együtt vagy külön, szakítás és elválás témája.

– Mit mutat a  gyerekek viselkedése (lehet, hogy a szülők problémáinak visszatükrözése?) a felnőtt gyerek kapcsolata a szüleivel. 

– Megtudhatod mi az a belső gyermek és leszakadt gyerekrész és begyógyulhatnak a régi, fájó sebek.

– Foglalkozunk a  családállítás gyakori témaköreivel: meg nem született testvér, ikertestvér, vezeklés,  betegségek, áldozatiság, az abortuszok hatása, kiközösítés, kitagadott családtagok, az örökbefogadás szabályai a családállítás nézőpontjából, személyes és csoport lelkiismeret.

– Megtudhatod mit rejt a családi titok kifejezés és milyen negatív hatásai vannak.

– Tettes és áldozat kapcsolata, bűnök, bűntudat, lelkiismeretfurdalás, adósságok és kiegyenlítés, családi titkok, fogadalmak. A halál és elengedés témaköre a családállításokban. Oldómondatok megfogalmazása.

– Saját családodra vonatkozó problémák megbeszélése és állításokban való megoldása

– Megtanulod hogyan tudod harmónikusan működtetni a saját és családod életét.

Havonta egy egész hétvégét együtt töltünk és végigvesszük a kijelölt témákat. Mi a csinálásban és az interaktivitásban  hiszünk, ezért sok játékos gyakorlat is lesz és személyes példák, amiből tanulni lehet.

Miért érdemes részt venni a 10x2 napos tanfolyamon?

  • Ha a lelkünket rendbe tesszük a testünk felfrissül és a szellemünk megújul.
  • Önbizalmunk növekedni fog.
  • Feloldódhatnak testi-lelki blokkjaink.
  • Megszabadulhatunk a korlátozó családi mintáktól.
  •  A stressz csökkenhet az életedben.
  • Gazdagabb, harmonikusabb, felszabadultabb életünk lehet.
  • Gyerekeinknek már a pozitív életérzést adhatjuk tovább.
Még valami!
Megismertetünk egy különleges élménnyel is, mert a mi specialitásunk: az Aura-Soma színrendszer

Az önfejlesztéshez – számos egyéb módszer mellett – az Aura-Soma színrendszert használjuk. Van 118 db színes egyensúly üvegünk és a kurzusokon ezek is segíteni fognak téged az önmunkában. Azt valljuk “a mester bennünk él és a színekkel kapcsolatba tudunk kerülni vele.” Az instrukció egyszerű: Válaszd azt a színes üveget, ami a legjobban tetszik – és ez az üveg mutatni fogja az utat és segíti a fejlődésedet!

Helyszín: Szívem Szerint - Selfness Stúdió / Dunakeszi

Exkluzív környezet, friss levegő, kisvárosi hangulat – hogy a tréning ne csak elmetágítás, hanem kikapcsolódás és feltöltődés is legyen! 

Olyan messze van, miért jöjjek el Dunakeszire? Ahogy az  egyik kurzusunk budapesti résztvevője mondta: “Most már hajlandó vagyok elmenni Budapesten kívülre is tanulni, ha látom, hogy megéri.”- F.Kinga. 

“Azért szeretek veletek tanulni, mert olyan oldott a hangulat, hogy könnyen megnyílok és át tudom adni a problémáimat megoldásra.Hitelesek vagytok, mert látom, hogy úgy éltek és azt csináljátok, amit tanítotok.”- Horváth Peti, 28 éves, webmester

Mennyibe kerül a 10 hónapos ( 10 x 2 napos) tanfolyam?
100% "Ez megéri" garancia

A kurzusaink eddigi résztvevői 100%-ban elégedetten távoztak tőlünk, ezért mi 100% garanciát vállalunk arra, hogy Neked is hasznos lesz és azt fogod mondani, hogy IGEN, ez megéri! Amennyiben ez mégsem így lenne és az első nap végéig szólsz, hogy meggondoltad magad és mégsem erre van szükséged, akkor kérdés nélkül visszafizetjük a befizetett teljes árat. Így te semmit sem kockáztatsz, mi pedig örülünk, hogy együtt voltunk, ha kis időre is. Miért merjük ezt vállalni?  Mert több évtizedes önismereti út van a hátunk mögött, mi magunkat is alaposan megdolgoztatjuk és folyamatosan teszteljük a javasolt technikákat és tudjuk, hogy működik. 

Kik vagyunk?

Szia, Judit és Levi vagyunk! Évek óta járjuk saját magunk megismerés útját, és mivel a folyamatos önmunkában hiszünk, ezért mindig magunkat is alaposan megdolgoztatjuk. Számunkra az önismeret önmagunk teljességének a megismerését jelenti. Mi azért dolgozunk, hogy jobb legyen körülöttünk a világ. A valóságban pedig azt az életet éljük, amit tanítunk. Tarts velünk!

 

Gyakran ismételt kérdések

Az lehet, hogy csak 1-1 alkalomra jövök el?  A tanfolyam tematikája precizen egymásra épül, így zavaró lehet, hogy csak egyik-másik napra  jöjjön el valaki. És ez nem is lenne hatásos, mert nem könnyű megérteni a családi rendszerek működését, ha kimarad  egy-egy lényeges rész.

Családállító szakember leszek 10 alkalom után? Nem, ez a képzés nem arra jogosít, hogy családállítóként működjél, hanem arra, hogy a saját magadban és családodban tegyél rendet és sikeresebb életed legyen. Ha elvégzed a tanfolymamot garantáljuk, hogy a felismeréseiddel, teljesebb, gazdagabb életet fogsz élni.

“Az ember szeretheti vagy gyűlölheti őket, lehetnek vér szerinti vagy a szív által befogadott tagjai, a család azonban mindenki számára az oxigént jelenti. Nélküle nem lehet élni.”