Hogyan lehet újévi fogadalmak helyett valódi célokat kitűzni és elérni?

Évindító-Céltervező Elvonulás

 2021. január 15-17. (péntek-vasárnap, 3 nap)       MÁTRAFÜRED-Sástó Wellness Hotel*** 

Kezünkbe veszünk egy bögre meleg teát és együtt boldogító célokat tervezünk 2020-ra!

A szállást, étkezést, programokat, a wellnesst és a finom indiai teát mi adjuk. Neked csak IGEN-t kell mondani erre az élményre!

Megfogadom, hogy jövőre szeretnék...

tudatosabban élni, előnyömre változni és változtatni!  Sokan kezdik fogadkozással az új évet és titkon remélik, hogy az eljövendő év több szerencsével kecsegtet mind a szerelemben, munkában, pénzben és egészségben.

Tudtad? Az évvégi fogadalmak 80 %-a kukában végzi. Vajon miért?

Talán azért, mert az álmok ingyen vannak, a céloknak viszont ára van. Az újévi fogadalmak az esetek többségében nem érik meg még a februárt sem.

A legtöbben vágynak a pozitív változásra, de az oda vezető út árát már nem hajlandóak megfizetni.

De az is lehet, hogy a cél nem elég konkrét és nincs terv sem annak elérésére, a kitartás hiányáról már nem is beszélve.

A siker elsőszámú kulcsa, hogy tudjuk mit akarunk elérni!

Tervezzünk együtt boldogító célokat - miközben elvonulunk, befelé figyelünk és feltöltődünk!

Boldogító cél az, amely a belső, valódi énünkhöz kapcsolódik és nem külső elvárásokra és másoknak való megfelelésre alapul.

Tanulmányok igazolják, hogy azok a célok, vezetnek nagyobb boldogsághoz, amik növelik a függetlenség, a hozzáértés, valamint a másokkal való kapcsolódás érzését. A valódi cél képes mély és tartós kapcsolatokat kialakítani másokkal és önmagaddal is. 

 Az Évindító-Céltervező elvonuláson 3 napon át csak azzal foglalkozunk, hogy BOLDOGÍTÓ célokat tervezünk. A következő éved ne csak az álmodozás, hanem a megvalósítás éve legyen!

Mit szólnál, ha az új évre "csak" azt fogadnád meg, hogy élni fogsz a pillanatnak?

 Észre fogod venni az élet apró örömeit, értékelni fogod azokat a történéseket is, amelyek ha csak egy pillanatra is bearanyozzák az életed. Jobban fogod értékelni a családoddal, a pároddal, gyerekeddel, barátokkal töltött időt, s talán az egyik legfontosabb dolog, hogy önmagadnak is több időt adsz majd.

“Nincs mese, több idő kell magamra, megyek kikapcsolódni és tervezni”- Réka

Miről fog szólni ez a 3 nap?

  3 napig azon fogunk dolgozni, hogy a céljaidból valóság legyen! 

Reggelente: Gyógyítókód és Szeretetkód meditációval nyitunk – hogy nyugodtan, lazán és elcsendesült elmével kezdjük a napot.

Napközben, egy bögre ízletes tea mellett:

Évindító-céltervező workshopok és játékos gyakorlatok lesznek,

Személyes “minikonzultáció” Aura-Soma egyensúlyüvegekkel,

Sikercél tervezés a Gyógyítókód és Szeretetkód technikáival,

Önismereti-alkotó foglalkozás: örömkarkötő készítés ásványokból, nőknek férfiaknak egyaránt,

Séta a természetben: rövid (ne izgulj, nem átfagyós) séta – Walk in Ballance-program a céljaidért,

  Este: aktívan pihenünk: szauna, jakuzzi, sószoba vár rád, közös játék, beszélgetések.

  Étkezés: Teljes ellátás, hagyományos és vegetáriánus ételek közül is választhatsz.

  Az elvonulás részletei: Mátrafüred - Sástó Hotel***

  Időpont: 2020. január 17-19. (péntek reggeltől – vasárnap estig, 3 nap – 2 éj)

  Szállás: Mátrafüred, Bp-től 89 km. Sástó Hotel (3 csillagos wellness hotel), 2 ágyas szobákkal. Minden szoba külön fürdőszobás, hűtővel, tévével.

  Étkezés: Teljes ellátás, háromszori étkezés. Választható hagyományos és vegetáriánus ételek.

  Utazás: Egyénileg, “telekocsit” tudunk szervezni.

  Parkolás: zárt udvarban, ingyenesen.

  Létszám: Maximum 15-20 fő, mert a családias, baráti légkört és a személyes odafigyelést fontosnak tartjuk.

  Kinek szól az elvonulás? Annak, aki szeretne egy kicsit elcsendesülni, átgondolni a múltat és megtervezni a jövőt és kicsit kiszakadva az otthoni környezetből feltöltődni friss energiákkal, tetterővel, lendülettel.

  A részvételi díj tartalmazza: szállást 3 nap, 2 éjszakára, idegenforgalmi adót, reggeli, ebéd, vacsora benne van az árban, az előadásokat, gyakorlatokat, programokat, szaunát és a különleges ajándékokat.

  Miért érdemes részt venni az céltervező elvonuláson?

  Elvonulni a világ zaja elől nagyon jó dolog, főleg egy wellness szállodában. Nem csak testünk töltődik fel, hanem lelkünk is és így együtt tudunk lenni önmagunkkal. Ahogy tudatunk elcsendesül, egyre tisztábban látjuk a jövőnket és a céljainkat, mit szeretnénk elérni és mi az, ami igazi boldogságot hoz saját magunknak és szeretteinknek.

  Réka már volt velünk és ezt írta: “Nagyon sok pozitív élménnyel gazdagodtunk, a férjemmel azóta is az élményekről beszélünk, szuper csapat jött össze, nem véletlen. Ma reggel megcsináltam a gyógyító kódot, amit tanultunk, úgy érzem tele vagyok energiával, írtam már pár üzenetet az újonnan megismert csodás embereknek. Mégegyszer köszönjük az élményt, szuper volt:) Várjuk az újra találkozást, szép napot, Réka”

  Itt van 1 + 1 különleges AJÁNDÉK:

  Készültünk ajándékokkal is neked, hogy igazán élménydússá tegyük ezt a pár napot. (Az ajándékékok értéke összesen: 10.500 Ft, de ezt nem kell kifizetned, mert ajándékba megkapod.)

  1. Ajándék: örömkarkötő ásványokból. Választasz egy Aura-Soma üveget, ami  elmeséli, hogy min dolgozik a lelked, mi a célod, mit szeretnél elérni.  Közösen ráhangolódunk a színekre, meditálunk. Majd ásványkészletünkből kiválasztod azokat az ásványokat, amelyek illeszkednek a választott üveged színéhez és rezgésükkel segítik utadat. Ezután önmagadra hangolódva elkészítheted saját magad által megálmodott ásványkarkötődet, amit Ajándékba haza is vihetsz. Igen, férfiaknak is vannak ásványaink, ők is tudnak maguknak alkotni.

  +1 ajándék

  TEÁZZ VELÜNK! - indiai tea és kézműves bögre ajándékba

  Kiváló minőségű, illatos teákat hoztunk neked, egyenesen Indiából. Ezek a teák az ayurvédikus gyógyászatban ma is fontos szerepet töltenek be. Ebből állítottuk össze, amit a 3 nap alatt fogyasztani fogunk és még a bögrét is ajándékba adjuk, hogy emlékeztessen arra, milyen áldás, ha pár pillanatra kilépünk a mindennapokból, “énidőt” ajándékozunk magunknak és a céljainkra fókuszálunk.

  Itt leszünk: Mátrafüred - Sástó Hotel***

  Leteszteltük, jó hely és kiváló a wellness

  Oké tetszik, és mennyi az ára?


  Részvételi díj: 
   szállás 3 nap 2 éjszaka, idegenforgalmi adó, napi 3x étkezés: reggeli, ebéd, vacsora, az előadások, meditációs gyakorlatokat, programok, szauna-jakuzzi-sóbarlang használata és az 1+1 ajándékokkal együtt: 

  Kinga is volt már velünk táborban és ezt írta:

  A tábor első óráiban, idegen környezetben, idegen emberek közt ezt éreztem: mit keresek én itt? A tábor utolsó napján azonban azt mondtam magamban: miért nem jöttem el én ide sokkal előbb? Köszönöm, hogy részese lehettem, jövök megint” – F. Kinga (49)

  Kik vagyunk mi?

  Helló, mi Judit és Levi vagyunk, a Szívem Szerint – Első Magyar Selfness Stúdió alapítói, itt a képen az egyik nyári táborozó csapattal együtt.

  Letettük a voksunkat a “selfness” (jól érzem magam a bőrömben) életérzés mellett és azt valljuk, hogy igazán akkor lehet teljes a boldogság, ha van kivel megosztani. Ezért eldöntöttük, hogy télen-nyáron Selfness elvonulásokat szervezünk azoknak, akik hozzánk hasonlóan szeretnek folyamatosan fejlődni és örülni az életnek. Tarts velünk!

  Gyakran ismételt kérdések

  Hogyan kapom meg a számlát?

  A megrendelésed után  egy elektronikus díjbekérőt küldünk, a számlát pedig a teljes díj beérkezése után, legkésőbb  az elvonuláson személyesen kapod meg.

  Mi történik a Jelentkezés gomb lenyomása után?

  Egyből kapsz egy visszaigazoló emailt, ami részletes leírást tartalmaz a további teendőkről.

  Hogy történik a fizetés?

  A díjat bankszámlára kérjük átutalni vagy befizetni. A jelentkezésed leadása után a  bankszámlaszámot emailben küldjük el neked.

  Kitől vásárolod meg a tábor-programot?

  Szívem szerint- Első Magyar Selfness Stúdió, Rónai Levente egyéni vállalkozó

  Ha még van bármi kérdésed, itt elérsz minket

  Email: studio@szivemszerint.com, a levelekre Levi válaszol. Ha telefonon szeretnél kérdezni, Juditot hívhatod! Ő mindenre tud válaszolni:-)
  06 30 990-4700

  A bölcsek azt mondják, hogy amit a cél elérésével kapunk, közel sem olyan fontos, mint amivé válunk, amíg azt elérjük.

  x

  Ayurvédikus táplálkozás

  Ayurveda – az élet tudománya, a gyógyítás olyan átfogó rendszere, amely szorosan hozzátartozik Indiához s ott széles körben gyakorolják, több mint ötezer éve. Az Ayurvéda holisztikus nézőpontból rámutat arra, hogy mennyire fontos a test, a lélek és a szellem egysége a tökéletes egészséghez. Nagy hangsúlyt fektet a megelőzésre. Az ayurvéda, eltérően a legtöbb gyógyászati rendszertől, minden embert az ő egyéni testtípusa szerint gyógyít.

  Alapveően 3 különböző emberi testípust különböztet meg, melyeket dósáknak nevez, ezek a: váta-, pitta- és kapha-dósa. Az ayurvéda a dósák segítségével meghatározza minden ember alaptermészetét és az igényei szerinti egyéni táplálkozás és kezelés irányvonalát. A táplálékok ugyanígy besorolhatók a dósák rendszerébe. A kapcsolódási pont az emberi testtípusok és a táplálékok között az ízek (keserű, fanyar, csípős, savanyú, sós, édes), ami nagy hangsúlyt kap az ayurvédikus táplálkozásban.

  Az egészséges étkezés nemcsak abból áll, hogy mit eszünk, hanem abból is, hogy hogyan. Az ayurvédikus étrend nem tartalmaz csodarecepteket, bátran tekinthetünk rá úgy, mint a normál étkezésre, titka a szénhidrátok – zsírok – fehérjék egyensúlyán alapul, valamint az elkészítés módján, az étkezés időzítésén és a bevitt mennyiségen. Az ayurvédikus táplálkozás elve kimondja tehát, hogy nincsenek önmagukban jó vagy rossz ételek, hanem csupán az adott egyén számára egyik-másik táplálék jó vagy rossz. Aszerint, hogy a táplálékból ki tudja-e vonni (megemészteni, anyagcseréjében előnyösen felhasználni) az életadó értékeket.

  “Ha meg tudjuk emészteni, a méreg is hasznunkra válik – míg rossz emésztéssel az ember belehalhat a nektárivásba is.”