fbpx

Neked is sikerülhet átkapcsolni az életedet “túlélőről” SIKER üzemmódba, tudatalatti blokkjaid kitakarításával!

Siker TEREMTŐ Kurzus

2021. március 17. (szerda) 10.00-16.00  

A siker elsőszámú kulcsa, hogy tudjuk mit akarunk elérni!

Ezután neki kell veselkedni elgörgetni a siker útjában álló tudatalatti akadályokat!

Tervezzünk együtt Boldogító célokat!

Boldogító cél az, amely a belső, valódi énünkhöz kapcsolódik. Azok a célok vezetnek nagyobb boldogsághoz, amik növelik a függetlenség, az értékesség, valamint a másokkal való kapcsolódás érzését. A valódi cél képes mély és tartós kapcsolatokat kialakítani másokkal és önmagaddal is. 

A Siker TEREMTŐ kurzuson egész nap azzal foglalkozunk, hogy ez az éved végre ne csak az álmodozás, hanem a megvalósítás éve legyen!

Mit fogunk csinálni a kurzuson?

Azon fogunk dolgozni, hogy a céljaidból valóság legyen: a Siker, Bőség, Egészség, Munka, Pénz, Párkapcsolat, Hivatás, Családi kapcsolatok

Évindító-felpörgető játékos gyakorlatok lesznek,

Választhatsz Aura-Soma egyensúlyüveget magadnak, ami megmutatja az ez évi fő célodat

SikerCÉLT tervezünk, Szeretetkód technikával – Újdonság! ezt még sehol nem láthattad!

Sikerrel és a kudarccal kapcsolatos hitrendszeri blokkok feltárása és oldása Théta Healinggel

TranszGenerációs tiltások és parancsok – amik akadályozzák a sikeredet!

Teremtő manifesztáció – Hogy az álmaidból végre valóság legyen!

Mikor lesz és hol?

2021.március 17. szerda (10.00-16.00 óráig)

Helyszín: Dunakeszi – Szívem Szerint Selfness Stúdió (A helyszín a résztvevők létszámától függően változik, pontos címet emailben küldünk)

“Még új vagyok a csoportban; de elszánt és erőteljesen érzem a változást az életemben. Szeretnék még többet és többet tanulni; fejlődni; megismerni önmagam; letenni a múlt sérelmeit; elengedni; ami már nem szolgálja az életemet…Kedves Judit; köszönöm nektek és csak ” leg”-ekben tudok írni! -Vanda”

Miért érdemes részt venni a Siker TEREMTŐ kurzuson?

Kiszakadni a napi rutinból nagyon jó dolog. Nem csak testünk töltődik fel, hanem lelkünk is és így együtt tudunk lenni önmagunkkal. Ahogy tudatunk elcsendesül, egyre tisztábban látjuk a jövőnket és a céljainkat, mit szeretnénk elérni és mi az, ami igazi boldogságot hoz saját magunknak és szeretteinknek.

Edit már volt nálunk kurzuson, ezt írta:A nagy ugrásom, a veletek való találkozások után jöttek. 2020-ban elindult egy nagyon mély gyógyulás a családomban, aminek már vannak fizikai jelei. És megszületett a döntés, hogy elindulok a saját utamon. Ehhez általatok megérkezett egy csodálatos és nagyon egyszerű módszer, a Gyógyítókód is. Nagyon sok pozitív élménnyel gazdagodtunk, a férjemmel azóta is az élményekről beszélünk, szuper csapat jött össze, nem véletlen. Tele vagyok energiával. Mégegyszer köszönjük az élményt, szuper volt:)”- K.Edit

Oké tetszik, és mennyi az ára?

✅  Kedvezmény: Ha Gyógyítókód Klubtag vagy akkor 10-20-25% kedvezmény jár neked a fenti árból, attól függően hány hónapos tagságod van érvényben. Ha még nem vagy klubtag, akkor itt megnézheted, hogyan tudsz belépni a klubba és ha beléptél, akkor már te is kedvezményes áron vehetsz részt ezen a Siker TEREMTŐ kurzuson is: https://szivemszerint.com/gyogyitokod-klub/

Kik vagyunk mi?

Helló, mi Judit és Levi vagyunk, a Szívem Szerint – Selfness Stúdió alapítói. Letettük a voksunkat a “selfness” – jól érzem magam a bőrömben – életérzés mellett és azt valljuk, hogy igazán akkor lehet teljes a boldogság, ha van kivel megosztani. Jó ha tudod, nem vagy egyedül! Ezért csoportos programokat is szervezünk azoknak, akik hozzánk hasonlóan szeretnek folyamatosan fejlődni és örülni az életnek. Tarts velünk!

JELENTKEZÉS

Regisztrációs előleg: 5.000 Ft, ezzel biztosítod a részvételi helyedet. 

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
x

Ayurvédikus táplálkozás

Ayurveda – az élet tudománya, a gyógyítás olyan átfogó rendszere, amely szorosan hozzátartozik Indiához s ott széles körben gyakorolják, több mint ötezer éve. Az Ayurvéda holisztikus nézőpontból rámutat arra, hogy mennyire fontos a test, a lélek és a szellem egysége a tökéletes egészséghez. Nagy hangsúlyt fektet a megelőzésre. Az ayurvéda, eltérően a legtöbb gyógyászati rendszertől, minden embert az ő egyéni testtípusa szerint gyógyít.

Alapveően 3 különböző emberi testípust különböztet meg, melyeket dósáknak nevez, ezek a: váta-, pitta- és kapha-dósa. Az ayurvéda a dósák segítségével meghatározza minden ember alaptermészetét és az igényei szerinti egyéni táplálkozás és kezelés irányvonalát. A táplálékok ugyanígy besorolhatók a dósák rendszerébe. A kapcsolódási pont az emberi testtípusok és a táplálékok között az ízek (keserű, fanyar, csípős, savanyú, sós, édes), ami nagy hangsúlyt kap az ayurvédikus táplálkozásban.

Az egészséges étkezés nemcsak abból áll, hogy mit eszünk, hanem abból is, hogy hogyan. Az ayurvédikus étrend nem tartalmaz csodarecepteket, bátran tekinthetünk rá úgy, mint a normál étkezésre, titka a szénhidrátok – zsírok – fehérjék egyensúlyán alapul, valamint az elkészítés módján, az étkezés időzítésén és a bevitt mennyiségen. Az ayurvédikus táplálkozás elve kimondja tehát, hogy nincsenek önmagukban jó vagy rossz ételek, hanem csupán az adott egyén számára egyik-másik táplálék jó vagy rossz. Aszerint, hogy a táplálékból ki tudja-e vonni (megemészteni, anyagcseréjében előnyösen felhasználni) az életadó értékeket.

“Ha meg tudjuk emészteni, a méreg is hasznunkra válik – míg rossz emésztéssel az ember belehalhat a nektárivásba is.”