A legjobb kozmetika: élvezni az életet

Selfness Tábor és Elvonulás - Börzsöny

Nyárvégi "énidő", amikor a lelked mellett az arcod is kisimul

2020. szeptember 24-27.( 4 nap, 3 éjszaka)

Folyamatos nyomás alatt élünk...

Meg kell felelnünk minden területen. Állandó a kényszer, hogy mindig, mindent jól csinálj, napi 24 órában toppon legyél, dúl a stressz, nincs megállás még akkor sem, ha már elfáradtál. 

Pedig jól jönne egy kis kényeztetés, pihenés, amikor ellazulunk, befelé figyelünk és miközben FELTÖLTŐDÜNK még FEJLŐDÜNK is!

Ilyen a stresszes nő...

A nők különösen hajlamosak arra, hogy saját igényeikre legyintve, mindenki mást előrébb helyezzenek saját maguknál. Nyolckarú Sivaként végzik a napi rutin, és számtalan szerepben brillírozva hoznak ki magukból egy nap alatt 300 %-ot. Egyszemélyes válság megoldóként nincs előttük lehetetlen. De vajon meddig lehet bírni az ”én nem számítok, de közben mindent megoldok” üzemmódot anélkül, hogy a nő fénye meg ne kopjon?

Ilyen a stresszes pasi....

A ma férfija is Terminátorként rohan, nem pihen, munka után másodállás, késő estig hajtja a lóvét, hogy a család jól éljen. Amikor pedig hazaesik, a felesége alig várja, hogy nyakába sózza a gyerekeket és még pár elintézetlen feladatot. A munkahelyi állandó teljesítmény kényszer, a versengés kimeríti. Fáradtnak, tehetetlennek, kifacsartnak érzik magukat, férfiasságuk a hétköznapokkal együtt egyre fakóbbá válik. Hova lesz így a tesztoszterondús férfierő?

Mi történik ha nem ereszted ki a gőzt?

Egyszerűen eldurran az agyunk. Kutatók azt mondják, hogy a nők a fokozódó stresszre személyes jóllétüket feladásával és alárendelődéssel, a férfiak pedig sokkal agresszívebb módon, az “üss vagy fuss” elve alapján reagálnak.

                                                               És ami a legrosszabb lehet…

…hogy a végén egymáson vezetik le a feszültséget, az pedig nem erősíti sem a kapcsolatot, sem a családi, sem pedig a belső békét. Pedig tudjuk, mert a szakemberek rendre figyelmeztetnek, hogy az erős vagy elhúzódó stressz mindkét nem számára  komoly egészségügyi kockázatot jelent.

                                                 Mert mi van, ha egyszer tényleg eldurran az agyunk?

A stressz látszik a tükörben

 Jó lenne egy kis pihenéssel kisimítani a ráncokat! 

Ugye nem áltatod magad? A stressz meglátszik az arcodon és a testeden is. A megnövekedett stresszhormon szint legyengíti a bőr védőrétegét is, ezért a bőr foltos, fakó és élettelen lehet.  És még a ráncoknál is jobban öregít, a megfáradt tekintet. 

Meg kell találnunk a módját, hogy időt fordítsunk magunkra, saját magunk és szeretteink érdekében is!

    Mert ki akarna egy stresszes társat vagy szülőt magának?

 

Most én jövök!

Az “énidő” egy olyan élmény:

  • amivel közelebb kerülhetsz magadhoz,
  • ez az, ami a legjobban megtérül,
  • elégedettebb leszel,
  • önbizalommal telítettebbek lesznek a napjaid,
  •  fényed, erőd újra ragyogni fog!
Stressz ellen is tökéletes megoldás:            minőségi idő magaddal

Lehet ez sport, meditáció, olvasás, baráti találkozás, önfejlesztő kurzuson való részvétel vagy egyszerűen csak elmenni a természetbe vagy akár egy elvonulós, feltöltődős nyári táborba.

 

 

Önmagadra időt szánni nem önzőség

 …hanem egy szükséges dolog a testi-lelki egészséged megőrzése miatt, azért, hogy feltöltődj, kikapcsolj, és még jobban tudjál koncentrálni az előtted álló feladatokra.

"Nincs mese, több idő kell magamra, megyek kikapcsolódni"- Réka

ELVONULÁS A VILÁG ZAJÁTÓL...

 Elvonulni a világ zaja elől nagyon jó dolog. Nem csak testünk töltődik fel, hanem lelkünk is. Lépj ki a hétköznapi mókuskerékből és add meg magadnak az “énidőt”! Foglalkozz önmagad bővülésével, testi-lelki-szellemi fejlődéseddel – akár egy a megszokottól eltérő helyre való elvonulással. A hétköznapoktól való elvonulás azt a lehetőséget teremti meg a számunkra, hogy kevesebb zavaró tényező mellett tudjunk együtt lenni önmagunkkal, egy olyan környezetben, amely kedvez a befelé fordulásnak. Messze kerül a napi rutin, végre kedvesek lehetünk önmagunkhoz is. Döbbenetes tapasztalat, ráérünk önmagunkra. Ahogy tudatosságunk mélyül, azt is észrevehetjük, hogy egyre tisztábbnak érezzük a fejünket: ha vannak is zavaró gondolatok, már jobban tudjuk azt helyükön kezelni, és vannak olyan időszakok, amikor hosszabban tudunk időzni az “ITT és MOST” tapasztalatában.

4 napos Selfness Tábor és Elvonulás 2020. szept. 24-27. /Börzsöny

 Azért vagyok nagyon izgatott most, mert szeretném bemutatni neked azt a programot, amit azért állítottunk össze, hogy KÖZELEBB KERÜLJ magadhoz, hogy JÓL ÉREZD MAGAD, pár nap alatt FELTÖLTŐDJ és közben ELŐNYÖDRE VÁLTOZZÁL. Ez a hely, amit ajánlok, már nekem és sok száz embernek segített elcsendesülni, feltöltődni.

Miről fog szólni ez a 4 nap?

        A tudatos boldogságteremtésről – azaz a Selfness életérzésről. 

Reggel: jógával és pránajama légzőgyakorlatokkal nyitunk – hogy nyugodtan, lazán és elcsendesült elmével kezdjük a napot.

Délelőtt: önismereti előadások, workshop, gyakorlatok lesznek, hogy a testünk-lelkünk-szellemünk táplálékot kapjon és önmagunkkal összehangolódva, könnyedén meghalljuk belső lényünk hangját.

Délután, több program is vár rád: 

– Kirándulás a Börzsönybe – “Walk in Ballance” program,

– Családállítás és Aura-Soma színterápiás foglalkozás,

– Theta Healing ismertető előadás,

– Meditáció: belső felfedező út a nyugalomért és a stressz csökkentéséért

(Ha van olyan blokk, elakadás vagy teher az életedben, amit már szívesen letennél, akkor ezeken a programokon lehetőséged lesz rá)

Napközben megtanulunk aktívan pihenni: relaxáció, szauna, jakuzzi

Esténként:  Tűzrakás, sámán dobolás, közös játék, beszélgetések

Nap végén zárómeditáció – a szeretet és hála növekedéséért

Étkezések: Exkluzív  vegetáriánus étkezés, a test-lélek-szellem tisztaságáért, indiai varázslatos ízekkel, fűszerekkel. Aki főz: Szépvölgyi Ricsi Ízélmény Főzőiskola vezetője.

A tábor részletei:

Időpont: 2020.szeptember 24-27. (csütörtök délutántól-vasárnap délig, 4 nap – 3 éjszaka)
Helyszín:  Kemence, a Börzsöny egyik legszebb fekvésű települése, Budapesttől való távolság: 82 km.

Szállás: Gyöngypatak Ház, festői környezet,  2-3 ágyas, zuhanyzós szobák, hatalmas közös helyiséggel. Nagy terasz, kint a természet lágy ölén. Minden szoba külön fürdőszobás, hűtővel, tévével felszerelt.

Étkezés:  Vegetáriánus, háromszori étkezés: reggeli-ebéd-vacsora. Kíváló szakácsunk: Szépvölgyi Ricsi Ízélmény Főzőiskola vezetője.

Utazás: Egyénileg, “telekocsit” tudunk szervezni

Parkolás: zárt udvarban

Jelentkezés: A tábor létszáma maximum 20-25 fő (baráti légkör, személyes odafigyelés)

Kinek szól a tábor? Mindenkinek, aki szeretné gyakorolni vagy csak kipróbálni a fent leírt élményeket, akkor is, ha még soha nem jógázott vagy nem meditált. Kezdők és haladók is jelentkezhetnek, a program úgy van összeállítva, hogy mindenki jól fogja érezni magát.

A részvételi díj tartalmazza: szállást 4 nap, 3 éjszakára, idegenforgalmi adót, reggeli, ebéd vacsora benne van az árban (nasit, gyümölcsöt hozhatsz magaddal) az előadásokat, jóga és meditációs gyakorlatokat, programokat, szauna-jakuzzi és egyéb sportszerek használatát.

 

+ Itt van még 3 különleges AJÁNDÉK:

Készültünk 3 ajándékkal is neked, hogy igazán élménydússá tegyük ezt a pár napot.  ( A 3 ajándék értéke összesen: 23.500 Ft, de ezt most nem kell kifizetned, mert ajándékba, INGYEN megkapod.)

 

1.

1. Önmasszázs- mini kurzus masszőrrel, finom krémekkel,olajokkal, 1 óra mini kurzus: váll, kar, csukló, izületek öngyógyító masszázsa (Értéke: 7.500 Ft – neked ez most nulla forint)

2.

2. Egészségtudatos táplálkozás minikurzus – Recept és alapanyag ajánló (Értéke: 8.000 Ft – neked most ez is ingyen van)

3.

3. Aura-Soma egyéni mini konzultáció – a lélek harmóniájáért. Választasz egy Aura-Soma üveget és személyes tanácsadást kapsz. (Értéke 8.000 Ft- és ezért sem kell fizetned)

Oké tetszik, de mennyi az ára?


Részvételi díj: 
 a 4 nap ára, szállással, adókkal, exkluzív vegetáriánus étkezéssel és a teljes programmal + Ajándékokkal együtt: 
 

 

Itt leszünk: Kemence, Gyöngypatak Ház

“Szuper volt Kemencén, és elgondolkodtam, milyen könnyű is lenne, ha mindig az élettől elvonulva, hasonló gondolkodású emberekkel élhetnénk, semmi gond, semmi megoldandó feladat. De akarok én csoportos remete lenni? Szerintem a táborban tanultaknak, tapasztaltaknak éppen az a lényege, hogy megtanítsa, hogy a hétköznapokban hogyan tudjuk megőrizni azt a pozitív energiát, amit ott kaptunk egymástól. “- Ildi

“Szeretném elmondani mégegyszer milyen sokat jelentett nekem a találkozásunk, az a pár nap együtt. Úgy gondolom szuper szervezés volt és a csapat nem véletlenül került össze, mind csodalatos emberek vagytok sok-sok kinccsel és olyan sokat tudtok adni. Köztetek úgy éreztem magam mintha egy védő buborékban lennék, egy kis szeretetet lufiban. Örülök, hogy együtt voltunk”- Zsófi

Kik vagyunk mi?

Helló, mi Judit és Levi vagyunk, a Szívem Szerint – Első Magyar Selfness Stúdió alapítói, itt a képeken a táborozókkal együtt.

Mi már letettük a voksunkat a Selfness (jól érzem magam a bőrömbe) életérzés mellett.Mi a Selfness életérzés? Tudatos boldogságra törekvés, test-lélek-szellem egysége. Amikor minden szinten jól vagyunk. Azt valljuk, hogy igazán akkor lehet teljes a boldogság, ha van kivel megosztani. Ezért eldöntöttük, hogy táborokat szervezünk azoknak, akik hozzánk hasonlóan szeretnek örülni az életnek. Tarst velünk!

Ui: Ne feledd, a legjobb kozmetika: élvezni az életet:-) 

Gyakran ismételt kérdések

Még sosem jógáztam, meditáltam, azért jöhetek?

Igen. Kezdőknek alapszintű jóga és meditációs oktatást nyújtunk, a gyakorlatok úgy lesznek összeállítva, hogy kezdők és haladók is jól fogják érezni magukat, hogy mindenkinek új tapasztalásokat, élményeket adjon.

Nem vagyok vegetáriánus, nem tudom fogom-e bírni!

Ha nem próbálod ki soha nem fogod megtudni milyen az, amikor tiszta ételekkel táplálod a tested. A szakácsunk pedig bőséges adagokat főz.

Mi történik a Jelentkezés gomb lenyomása után?

Egyből kapsz egy visszaigazoló emailt, ami részletes leírást tartalmaz a táborról és a további teendőkről.

Hogyan kapom meg a számlát?

A megrendelésed után előbb egy elektronikus díjbekérőt küldünk, a számlát pedig a teljes díj beérkezése után, legkésőbb  a táborban személyesen kapod meg.

Hogy történik a fizetés?

A tábor díját bankszámlára kérjük átutalni vagy befizetni. A jelentkezésed leadása után a  bankszámlaszámot emailben küldjük el neked.

Kitől vásárolod meg a tábor-programot?

Szívem szerint- Első Magyar Selfness Stúdió, Rónai Levente E.V. egyéni vállalkozó

Ha van még bármi kérdésed...

Hívd Anitát, ezt a telefont ő veszi fel és minden kérdésedre választ kapsz:
06 20 512-3955

Ha Anita foglalt, Juditot is hívhatod! Ő is mindenre tud válaszolni:
06 30 990-4700

Ha a kérdésedet írásban tennéd fel, akkor írj egy emailt, a levelekre Levi válaszol:  studio@szivemszerint.com

Kinga már volt velünk táborozni és azt írta: "itt a szeretet energia átölelt"

“Ki akartam kapcsolódni a hétköznapok mókuskerekéből, de nem azért mert szükségem volt rá, hanem mert éreztem, hogy jót fog tenni egy kis elcsendesülés, egy kis magamra figyelés. A tábor első óráiban, idegen környezetben, idegen emberek közt ezt éreztem: mit keresek én itt? A tábor utolsó napján azonban azt mondtam magamban: miért nem jöttem el én ide sokkal előbb? A negyedik nap végére ugyanis teljesen lelazultam, az ártó és visszahúzó gondolatokat letéve szó szerint kiürült az agyam, helyet adva a tisztább gondolatoknak. Az eleinte idegen emberekkel pillanatok alatt azonos dimenzióba kerültünk, és olyan szeretet energia vett körbe minket, amilyet én még soha nem tapasztaltam. Hogy mindez mennyire jó hatással volt rám, az is bizonyítja, hogy a tábor utáni első munkanapon a munkatársaim első reakciója, amikor megláttak az volt, hogy megkérdezték, hova tűntek a ráncaim? De a táborban megismert társaim is szóvá tették, hogy nem gondolták volna, hogy az első nap megismert szúrós szemű, szigorú tekintetű nő mennyire lágy, kedves és szép tud lenni. Az igazi szépség pedig – mint tudjuk – belülről fakad. Nekem ennek az évek alatt eltemetett belsőmnek az újra felszínre kerülését segítette elő ez a selfness tábor. Köszönöm, hogy részese lehettem, jövök megint” – Kinga (48)