Táplálék a Léleknek

              Életerő a Testnek

Mi az a Manna csepp?

A Manna csepp egy komplex információs készítmény, amely a tudatalattira hatva feloldja azokat a lelki blokkokat, amik gátolják az örömteli életet, így életünk teljesebbé, egészségesebbé, harmonikusabbá és gazdagabbá válhat. A titok: problémakezelés a gyökereknél!

A Manna csepp speciális módon elkészített:

– gyógynövényeket,
– virágeszenciákat és C-vitamint tartalmazó komplex információs készítmény.

Rövid leírás: A Manna csepp egy komplex információs készítmény. A szer információkat juttat el a szervezet szabályozó rendszeréhez, így természetes támogatást nyújt a lelki blokkok feloldásához, a stressz és a traumák káros hatásainak csökkentéséhez. A Manna csepp harmonizálja a szervezetet.

Miben segíthet a Manna csepp?

 Pozitív információkat juttat el a szervezet önszabályozó rendszeréhez.

– Természetes támogatást nyújt a lelki blokkok feloldásához.

– Hozzájárul a stressz és a traumák káros hatásainak csökkentéséhez. 

– Életünk teljesebbé, egészségesebbé, harmonikusabbá és gazdagabbá válhat.
– A Manna csepp hozzájárulhat a fizikai és szellemi erőnlét fejlesztéséhez.
– Elősegíti a jó közérzet helyreállítását.

Hangsúlyozzuk, hogy a Manna csepp nem gyógyszer, viszont bármilyen gyógyszer mellett szedhető, csodálatos kiegészítő.

Ma már tudjuk, hogy nem csak a testünknek, hanem a lelkünknek is szüksége van táplálékra és támogatásra, hogy ellenálljon a külvilág támadásainak. Válasszuk a természetes megoldást!

Mit tartalmaz és hogyan alkalmazzuk?

A Manna csepp gyógynövény és C-vitamin tartalmú étrend-kiegészítő csepp kizárólag természetes összetevőkből, minden adalékanyagtól, technológiai segédanyagtól mentes.

A Manna csepp összetétele: desztillált víz, etilalkohol, C-vitamin (aszkorbinsav), körömvirág extraktum | Alkoholtartalom: 22+- V/V% | Hatóanyag a napi adagban (8 csepp): C-vitamin: 30 mg, mely a napi ajánlott vitaminbevitel 37,5 %-át fedezi. | Körömvirág: 2,7 mg.

Alkalmazása: Naponta egyszer 8 csepp elfogyasztása ajánlott 1 dl vízben, gyümölcslében, teában feloldva, étkezés előtt. A C-vitamin antioxidáns hatása révén fontos szerepet játszik a szervezet védekező rendszerének működésében. Segíti az immunrendszer megfelelő működését. Fontos szerepet játszik a táplálékkal bevitt vas felszívódásában. A C-vitamin ugyancsak szerepet játszik a vérerek normál struktúrájának fenntartásában. Elősegíti a szív és keringési rendszer egészséges működését.

Csomagolás: 10 ml-es cseppentős sötét üveg, műanyag zárókupakkal. Nettó térfogat: 10 ml. Szinesnyomású kartondobozba helyezve.
Érzékszervi tulajdonságok: Halványsárga, enyhén alkoholos illatú, vízben jól elegyedő.
Tárolás: szobahőmérsékleten. 10 ml-es cseppentős sötét üveg műanyag zárókupakkal. 

Figyelmeztetések: A Manna csepp étrend-kiegészítő szer, mindemellett az optimális hatás érdekében elengedhetetlen a készítmény körültekintő alkalmazása. Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A terméket gyermekek elől elzárva kell tartani! A készítményt csak a csomagoláson jelzett minőség megőrzési időn belül szabad felhasználni.

A Manna csepp magyar termék, melyet a legszigorúbb minőségbiztosítási szempontok szerint gyártanak és forgalmaznak.

 

Rendelje meg a Manna cseppet!

2 db vásárlása felett ingyenes szállítás!

Manna csepp 1 db

6 880 Ft (ÁFA-val)

Családi csomag 4+1 db

     4 db-ot fizet+1 db ajándék        +ingyenes szállítás

27 520 Ft (ÁFA-val)

Jelen weboldal üzemeltetője, Manna csepp hivatalos forgalmazó: Rónai Levente E.V., Telefon: 06 20 369-1712, Levelezés cím: 2600 Vác, Kápolna u. 8/a.,E-mail cím: studio@szivemszerint.com. Forgalomba hozza: Herbapoint Kft.