Palackokba zárt fény-Bemutatkozik az Aura-Soma

Szabadulás a karma kerék fogságából

Kedd reggel volt, álmosan tekintgetett be a téli napfény a hálószoba ablakán. Férjem  halkan elindította kedvenc meditációs zenénket, füstölőt gyújtott és hozta a tradicionális reggeli mandala teát. Jó hangulatú beszélgetésbe kezdtünk és nem tudtam, hogy ezzel életem egyik legizgalmasabb spirituális utazására épp megváltottam a helyjegyet.

A gőzölgő tea kifröccsent, ahogy a férjem épp azt ecselte, hogy a zuhanyzás közben milyen inspiráló gondolatok jutottak az eszébe.

Lehetne egy olyan témájú tanfolyamot tartani, hogy Ki vagy te? – fordult oda hozzám lelkesen, majd nem törődve akkor még lanyha érdeklődésemmel folytatta. Mármint úgy értem ki vagy te, ha nem a szüleid gyereke és nem a gyerekeid szülője. Ha nem a párod párja, ha nem a főnököd beosztottja vagy az alkalmazottaid főnöke. Ha nem a hétköznapi szerepeink felől közelítjük meg a kérdést. Ha leveted az álarcot és azt kérdezed magadtól, ki vagy te a szerepeken túl? Ki vagy te, amikor senki sem lát…? (folytatáshoz kattints a Tovább olvasom gombra)

Tovább olvasom

És ki vagy te azután, ha lebomlik rólad az évtizedes máz, mert a gyerekek mindjárt felnőnek és már nem úgy van szükségük rád, mint amikor kicsik voltak. Amikor van munkád vagy saját vállalkozásod, összehoztad a lakásod, házad, van autód, kutyád netán macskák is dorombolnak a lábad körül. Amikor már éltél házasságban, sőt lehet már el is váltál és már egy újabb kapcsolatban pörgeted a mókuskereket. És amikor ezt mind megcsináltad és már nem elégít ki a napi rutin, akkor megkérdezed-e magadtól, hogy mindezek nélkül vajon Ki vagyok Én?

Kérdések, amik a  lelked mélyére hatolnak

A férjem látta arcomon, hogy kezd tűzbe hozni a téma, ezért további kérdésekkel bombázott. Mit szeretsz igazán? Mi dolgod a világban? Miért vagy itt? Mi az életed értelme? Felmerül-e  benned az, hogy mi a  szíved vágya, hogyan szeretnél valójában élni? Mire vagy hivatott? Mi az a képességed, amivel hozzá tudnál járulni  a világhoz?

Mit mondjak, jó kis elmélyülős kérdések, így kedd reggelre. Talán meg sem lehet mind válaszolni egy csésze gőzölgő tea mellett. Később az egyéni képességeinkről kezdtünk el beszélgetni és a férjem hanyagul odavetette nekem: tényleg, te választottál már Aura-Soma üveget a képességeidre?

A lélek megérintése

Röviden leírom mi az Aura-Soma. Az Aura-Soma egy önválasztó, színek energiáját használó lélekterápiás módszer. Jelenleg 118 darab színes üveg képezi a rendszer alapját és az a hit, hogy az ember a színválasztásain keresztül képes önmagát megmutatni, kifejezni és kiegészíteni. Úgy is mondhatnánk, “Te vagy a szín, melyet választasz és ez tükrözi lelked szükségletét.” A szín amit választunk, mint apró csillogó ékszerek megmutatják tévedhetetlen pontossággal, kik vagyunk valójában, hol tartunk az életünk útján, milyen akadályokkal és kihívásokkal találkoztunk eddig ezen az úton, mit tanultunk meg, és ezen ösvény mentén merre tart lelkünk. A módszer lényege a színválasztás, amit a tudatalattink irányít. 

Hagyd, hogy magához vonzzon a szín, amire szükséged van

Évek óta foglalkozom a színek csodás erejével, de a képességeim kifejezésére még nem választottam soha színt. A felkérés elhangzott, így hát bátran odaálltam, mint már megannyiszor  a színes üvegek sora elé, néztem a színpompás üvegeket és vártam melyik szólít meg. Hív, csalogat, nem tudod levenni róla a szemed. A vonzás törvénye működni kezd és odamész az egyikhez és leveszed a sorból. 

De most hiába vártam a jól ismert lágy, simogató érzést, most semmi ilyen nem történt. Vártam, hogy melyik színes üveg fog mágnesként magához vonzani. Továbbra sem történt semmi. Már éppen kezdtem túlagyalni az egészet, amikor is a gondolkodás egy pillanatra kialudt a fejemben. Ekkor határozott léptekkel odamentem  a polchoz, leválasztottam a teljes zöld színben pompázó 10. számú Aura-Soma üveget és automatikusan a szívemhez emeltem.

Amikor eltűnik a tér és vele az idő

Innentől nem emlékszem pontosan mindenre. Hírtelen kitágult a tér, eltűnt az idő és  mélyről, mint ősi magma tört fel bennem valami megmagyarázhatatlan erő. Rég elfeledett titkokról lebbent fel a felejtés fátyla. Nem tudom mennyi idő telt el, nem tudom mi történt, mintha pilláim mögött életek peregtek volna le és egyszerűen csak azt éreztem, hogy kész vagyok, teljes vagyok, egységben és integritásban vagyok mindennel. Ijesztő volt, ahogy hallottam, hogy zokogok. Megállíthatatlanul, zubogva tört fel bennem a hálával keveredő fájdalom. Ám ez a fájdalom most édes volt. Nem a szomorúság fájó könnyei zúdultak az arcomra, hanem a teljesség, a szeretet, a kiteljesedés megkönnyebülő érzése járta át a szívemet és éreztem, hogy ez a sírás most gyógyít.

Belenéztem a düh zöld szemébe

A férjem odajött, átölelt. Szeretetéből éreztem, hogy együtt vagyunk. De akkor megmagyarázhatatlan düh tört fel bennem, és a düh tárgya pont Ő volt. Ekkor láttam rá, hogy hónapok óta mérges voltam rá és a haragot kimondatlanul a szívemben tartogattam. Mérges voltam rá, mert évek óta azzal foglalkoztunk, hogy rálássunk igazi képességeinkre, és én úgy érzékeltem, hogy ő gátolja képességeinek kiteljesedését. Én pedig felvettem a megmentő szerepét és az energiáimmal Ő rá fókuszáltam. És nem vettem észre, hogy közben elfáradtam. És akkor megláttam, hogy Ő is önmagát keresi, hisz azért fogalmazta meg reggel önmagának a kérdést, hogy Ki vagyok én?

És akkor az is világossá vált számomra, hogy nem Ő tehet arról, hogy én dühös vagyok. Én adtam el az energiámat és helyeztem az Ő életére a fókuszt, sajátom helyett. Szép kis játszma  a részemről, addig sem kellet a magam fejlődésével foglalkoznom, amíg az Ő megmentésén fáradoztam.

Rákiálltottam: hagyd abba! Hagyd abba azt, hogy azt játszod, hogy nem vagy kész, nem vagy értékes és azt játszod, hogy én mentselek meg! Rám nézett, mosolygott és csak annyit mondott: JÓ!

Lélekkapocs 

Tudtam megértette és abban a pillanatban én is megértettem, hogy új fejezet kezdődik a kapcsolatunkban. Mostantól nem két fél ember leszünk, akik csak egymás viszonylatában tudnak létezni, hanem két teljes ember, akik a teljességük által összekapcsolódva viszik végbe a dolgokat saját és mások életében is.

Ekkor a könnyeim már nevetés formájában gurguláztak elő belőlem. Ő pedig azt mondta, na akkor elég lesz ha az  “Élj a szíved szerint”- Workshopon is csak 1 üveget választanak majd  az emberek, akik hozzánk eljönnek. Az is épp elég változást fog beindítani bennük.

A  zöld üveget továbbra is a kezemben szorongattam. Még sokáig rázott a hideg, ő betakart, odakészített mellém egy százas papírzsebkendőt és megkérdezte itt hagyhat-e, mert mennie kéne, majd elköszönt. Én közben magamat is győzködtem, hogy jól vagyok, tökéletesen jól érzem magam, még ha pont az ellenkezője látszik is. Vörösre sírt szemekkel úgy nézhettem ki, mint az akasztásra váró, az ítélet végrehajtása előtti percekben, amikor az utolsó vacsora falataival együtt a reményt  is elfogyasztotta  és csak várja sorsa beteljesülését.

Amikor a szív megkönnyebbül, a lélek megújul

Közben bennem belül egészen más zajlott. Azt éreztem, hogy nem a halál kapujában állok, hanem éppen most születtem újjá. Pár perc alatt  fájdalmak, korlátok  sora tűnt el belőlem, hogy helyet adjon valami jobbnak. Mintha évszázadok óta tartó sérülések sebei gyógyultak volna be, ahogy a zöld üveget a kezemben tartottam.

Azzal búcsúzott el a férjem, hogy ilyenkor az a legtöbb amit tehet az ember, hogy összekucorodik, pihen és hagyja, hogy közben meggyugodjon belül a lélek, beforrjanak a  régi sérülések, hogy megújulva tovább tudjon működni itt a földi játszótéren a test.

Ezután már csak a megkönnyebülés hullámaiban fürdött a szívem, mellkasomból sóhajok formájában távozott valami, ami már régóta ott tanyázott, de most már nem volt maradása, mennie kellett fel a fénybe. Ami a helyén maradt az a harmónia, a világgal való megbékélés és a tiszta tudatosság volt a szívem mélyéből. Új fejezet kezdődött az életemben, és tudtam, ez még derűsebb és könnyebb lesz, mint az előző évtizedek. 

Karma kerék – ez a 10-es üveg jelentése. Igen, ezt éreztem, egy fejezet lezárult, átéltem az inkarnáción belüli inkarnációt. Megtanultam  a leckét. Újjászülettem. Kész vagyok. Átadhatom másnak is ezt a tudást. – Ráski Judit

 

Mit jelent a 10. üveg?
A 10. számú Aura-Soma üveget úgy hívják, hogy “Menj és ölelj meg egy fát”, a hozzátartozó tarot kártya lapot pedig “Szerencsekeréknek vagy Karmakeréknek” nevezik. Az Aura-soma jelentéstartalmában ez az üveg a különböző spirálokról szól, úgy ahogy a fa törzsének  belső évgyűrűi is a múlt emlékeit tartalmazzák és így maga a fa az idő spirálját szimbolizálja. A 10-es üveg az igazság, irány, tér, ok- okozati összefüggések spiráljairól szól. És abban segít, hogy képesek legyünk egy szituációt különböző nézőpontokból szemlélni, megérteni és kiválasztani a helyes irányt.

Így működik az Aura-Soma rendszer

Az Aura-Soma célja, hogy segítsen minket legnagyobb és legnehezebb feladatunk megvalósításában vagyis, hogy ÖNMAGUNK legyünk. Segít, hogy megéljük erősségeinket, megnevezzük gyengeségeinket és félelmeinket így legyőzve őket, ráismerjünk tehetségeinkre és elhiggyük, hogy képesek vagyunk arra, amire igazán vágyunk. Az Aura-Soma üvegek, mint palackokba zárt fény mutatják lelkünk szükségletét és mi magunk választjuk ki azokat a színeket, amelyek az adott pillanatban vonzanak bennünket.

Miben segítenek a színes üvegek?

Az Aura-Soma Egyensúly üvegek segítenek megérteni céljainkat, küldetésünket, kihívásainkat, problémáinkat, konfliktusainkat, jelenünk eseményeit és érzéseit, valamint a jövőbe helyezett megoldásainkat. Az üvegek beszélnek feladatainkról és megerősítenek abban, hogy a feladatok megoldásához szükséges erő is a birtokukban van.

Mit üzennek a színek?

A színek megszólítják legbensőbb érzéseinket és rajtuk keresztül tekintünk be  az emberi lélekbe, önmagunkba. Megismerhetjük azt, Akik Vagyunk, akinek születtünk, ami a dolgunk a világban. Csoda, amikor megértjük, mi végre vagyunk itt a földön és tükörként fogják megmutatni választott üvegeink, hogy milyen mélységek rejlenek bennünk. A színek üzenetet hordoznak és a konzulens nem tesz mást, mint a színek nyelvéről „lefordítja” választásunk által megnyilvánuló „üzenetet”, mely saját magunknak szól, saját magunktól, és saját magukról. Ezért mondjuk azt, hogy az Aura-Soma rendszer egy “önválasztó” mechanizmus.

Hogyan válasszunk üveget?

Lépjünk bátran a 118 üveg elé és a Belső hangunk súgásának engedelmeskedve vegyük le azokat, amik vonzanak, amik tetszenek és ezáltal már bele is néztünk lelkünk tükrébe. Majd ezután a konzulens a színek nyelvének segítségével elmondja, hogy milyen változások zajlanak bennünk és milyen megoldások felé tartunk.

Ha megtetszik valamelyik üveg, hazaviheted és használhatod

Sokszor elég csak a színeket nézni, hogy a felismerések megtörténjenek. De az Aura-Soma felajánlja azt a lehetőséget, hogy hazavihetünk azokból az üvegekből, amit a konzultáción kiválasztottunk és ezzel tovább segíthetjük a felismert folyamatok lejátszódását azáltal, hogy az üveg tartalmát, mint cseppeket magunkra kenjük. Fontos, hogy az üvegeket csakis külsőleg használjuk! Vicky Wall az üvegek megálmodója így ír erről: “Kiválasztani a négy üveget olyan, mint találkozni egy régen látott jó baráttal. Felemelő, örömteli. De használni az üvegek tartalmát ugyanakkor  olyan, mint találkozásunkkor megölelni barátunkat. Mély, bensőséges, s talán örökre szól.”

Kinek ajánljuk?

Akik az önválasztó módszereket szeretik.

Aki jobban meg akarja érteni önmagát.

Aki képességeit, értékeit ki akarja bontakoztatni.

Aki harmonikusabb életet szeretne.

Aki nem fél szembenézni kihivásaival, feladataival.

Aki közelebb akar kerülni önmagához és ezáltal másokhoz is.

Aki szeretné letenni a stresszt, a félelmeket, a zavarodottságot, fájdalmakat.

Aki imádja színeket és szeretne többet megtudni a jelentésükről.

Aki fejleszteni akarja az önismeretét, önkifejezését és  kreativitását.

Aki hatásos, ugyanakkor gyengéd lélekterápiát akar.

Mennyibe kerül a konzultáció?

Egyéni Konzultáció díja: 20.000 Ft /  1,5 óra

Keltsd életre saját színeidet!

Kattints a gombra és jelentkezz Aura-Soma Konzultációra!

(A konzultáció helyszíne: Vác, a Szívem Szerint -Első Magyar Selfness Stúdió.)

 

És kinek nem?

Nem neked való az Aura-Soma, ha a színes, örömtelien pezsgő élet helyett inkább a szürkeséget választod!

 

Mit érhetsz el vele?

  • Eddig nem tapasztalt önismeretre tehetsz szert.
  • Megérted céljaidat, küldetésedet, életfeladatodat.
  • Feltárulnak előtted kihívásaid, problémáid gyökere.
  • Megoldást kapsz konfliktusaidra.
  • Megértheted a feladataidat.
  • Megláthatod a jövőbe helyezett megoldásaidat.
  • Mentális képességeid kibontakoznak.
  • Megértést kapsz a saját működésedre.
  • Meghallod és érteni fogod a lelked szavát.
  • Merni fogod élni a saját életed.

Van még egy Ajándék abban,

ha a felismerések és a tudatosítás élménye által meghalljuk Belső Mesterünk hangját. Soha nem tapasztalt önbizalomra tehetünk szert és ezáltal ön-kétségek nélkül leszünk képesek megoldani életfeladatainkat.

Rónai Levi

A "korona mentő" energia - rövid élménybeszámoló:

Gyerekem betegsége hozta el hozzám a színes üvegek varázsát. A fiam kórházba feküdt, amikor az egyik újdonsült barátom egyszer csak a kezembe nyomta a 78-as számú Aura-Soma üveget és csak annyit mondott vigyem ezt magammal és kenjem be a gyereket vele. Annyit még hozzátett, hogy ez egy nagyon erős energetikai szer, amit a fejtetőn kell használni, ha valamiért bezáródik a koronacsakra. Akkor még nem tudtam, hogy a kezemben tartott lila/mélymagenta színű színes üveget úgy hívják, hogy korona mentő üveg és egy finom lélekterápiás eszköz, ami energetikailag hatalmas változásokat tud generálni. Én egyszerűen csak bíztam benne, hogy az egyéb gyógyszerek mellett ez is használni fog és jobban lesz a gyerekem. Egy biztos, átsegített minket a legnehezebb időszakon. Mondhatja hitetlenkedve bárki, hogy na persze, egy kis színes üvegcse segített…!? Én csak azt tudom, hogy a gyerek valami isteni csoda folytán sokkal gyorsabban meggyógyult és az orvosok álmélkodva álltak az ágyánál. Azóta tudom, hogy a 78-as üveg többek között jelezheti életünk átmenetei szakaszainak lezárását is, és ez a gyereknél is és nálam is megtörtént.

Jelentkezés

Töltsd ki az adatlapot és 24 órán belül visszahívunk!

A találkozásunk Vácon, a Szívem Szerint -Első Magyar Selfness Stúdióban történik. Ha még bizonytalan vagy, hogy módszerünk jó lenne-e Neked, akkor hívj telefonon és megbeszéljük! Mi együtt és külön-külön is dolgozunk, mert hiszünk magunkban, és a férfi-nő egységében is:) Hívj minket bátran!

Üdv, Judit és Levi

30/990-4700  Judit
20/369-1712 Levi

 

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!