Családi gyökerek hálójában - Bemutatkozik a Családállítás

A családi lélek gyógyulása

Azon a szokásosan induló novemberi reggelen még nem sejtettem, hogy életem egyik meghatározó fordulópontja fergeteges sebességgel közeledik felém. Aznap kezdtem el egy jobb agyféltekés rajz tanfolyamot, így viszonylag későn értem haza. Megérkezésemkor gyermekeim a szokásos “megjött apa” örömujjongással vártak, kicsit még játszottunk, de mivel már későre járt hamarosan elindultak aludni, mert mégiscsak egy 11 és egy 7 éves kisfiúról volt szó. Akkoriban még gyakran előfordult, hogy felkísértem őket aludni és odabújtam melléjük, elaltatni őket. Nagyon szerettem ezeket a pillanatokat, olyan fiúsan ragaszkodóan kedvesek voltak és áradt belőlük a szeretet, ami mindig feltöltött engem is. Ezen az estén sem volt másképp összebújtunk, mint a kutyakölykök, simogattam őket és vártam, hogy elaludjanak a srácok. Idősebb fiam egyszer csak nagyon furcsán kezdett viselkedni. Mintha rossz álmok gyötörték volna rángatózott, jajgatott  lázálomszerű tünetei voltak. Megpróbáltam felébreszteni, de nem sikerült. Hamarosan elmúlt a „rossz álom”, megnyugodott és azt gondoltam, hogy most már békésen fog aludni. Ám pillanatokkal később még furcsább dolog történt: elkezdett kihűlni a teste és furcsán mozdulatlan lett…( folytatáshoz kattints a Tovább olvasom gombra)

Tovább olvasom

Azt az érzést soha nem fogom elfelejteni. Tehetetlennek, elveszettnek és aprónak éreztem magam, ráüvöltöttem: – ébredj, mi van veled! Semmit nem reagált és az ajkai pillanatok alatt szederjesre lilultak. Ott volt a gyerekem a kezeim között és nem tudtam semmit sem tenni, hiába ráztam, kiabáltam. Azonnal hívtuk a mentőket, akik pár percen belül meg is érkeztek, bár ez akkor végtelenül hosszúnak tűnt. Annyira pánikba voltam esve, hogy a mentők hívószámát sem tudtam beütni a telefonba, megállíthatatlanul remegett a kezem. Ekkor odajött hozzám kisebbik fiam és nagy nyugalommal ezt mondta: Apa, 104 a mentők. Ahogy ezt kimondta, áradt belőle valami megnyugtató bölcsesség, én egyből magamhoz tértem és be tudtam ütni helyesen a számot. Azóta is hálával gondolok erre a pillanatra.

Egy ijesztő és titokzatos betegség

Ekkor a nagyobbik fiam elkezdett rángatózni, üveges tekintetében látszott, hogy nincs itt, nem lát és nem érzékel minket. Amint kiértek a mentők – volt köztük két barátunk is, ami nagyon sokat segített lelkileg nekünk – azonnal kezelésbe vették a gyermekünket és próbálták szállítható állapotba hozni. Még ekkor sem tért magához, viszont olyan erősen rángatózott, hogy csak nagy nehézségek árán tudtuk levinni a mentőbe. Ezután hosszú várakozás következett, majd közölték, hogy nem tudnak vele elindulni, mert nem stabil az állapota és meg kell várni, míg Budapestről ideér egy még jobban felszerelt mentőautó. Ettől nem lettünk nyugodtabbak, de egyelőre nem tudott senki sem konkrétat mondani arról, hogy mi is történik. Hamarosan odaért a másik mentőautó és ezután eltelt még 3,5 óra gyötrelmes várakozással, mire végre elindult az autó a kórházba. Egész éjjel vizsgálatok sorát végezték az akkorra már lélegeztető gépre kapcsolt gyermekemen és hajnalra közölték velünk, hogy beviszik az intenzív osztályra, mi pedig menjünk haza, mert az állapota már stabil. Azt, hogy mi ez az egész és mégis mi a baja a gyereknek senki nem tudta megmondani nekünk. Másnap reggel mentünk be ismét hozzá.  Szívszorító látvány volt, ahogy feküdt látszólag élettelenül és csak a gépek surrogását lehetett hallani, amik lélegeztették. Az orvosok azt mondták, hogy szerencsére nem találtak semmilyen szervi problémát nála, így másnap (szombaton) reggel leveszik a gépről. Azt valószínűsítették, hogy egy generalizált epilepsziás rohamon esett át. 

Amikor a barát megérzi, hogy szükség van a segítségére 

Eljött a várva várt szombat reggel, tartottunk befelé a kórházba, hogy lássuk a gyereket felébredni. Csörgött a telefonom és egy barátom hangja szólalt meg a másik oldalon, aki hallotta mi történt velünk.

Bihari Laci volt az, akinél pár napja kezdtem el egy jobb agyféktekés rajz tanfolyamot és kérdezte, hogy az orvosok mit mondanak. Mikor közöltem vele, hogy gyakorlatilag a találgatáson kívül semmi konkrétumot nem tudnak, azt mondta menjek el egy családállításra, mert az egyik barátja – Kovács Géza – épp aznap tart ilyet és Ő a legjobb ebben a témában.

– Család mire? – kérdeztem, mert még a kifejezést sem hallottam. Családállításra közölte mégegyszer. – Én ezt most sem értem, de elmegyek, ha segíthet – válaszoltam.

– Fél óra múlva kezdődik, szólok Gézának és megvárnak – mondta Laci, majd megadta a címet, ami közel volt a kórházhoz. Gyermekem a Tűzoltó utcai gyermekklinikán volt, Gézáék valahol a Nagyvárad tér környékén, ami kocsival pár perc az Üllői úton. A gyerek gyógyulása érdekében abban a pillanatban bármire kapható lettem volna és ebben az sem zavart, hogy nem tudtam hová is megyek és nem is értettem miről szól ez a dolog. Laci nagyon szimpatikus és hiteles volt nekem, nem volt okom kételkedni az ítélőképességében, ráadásul ilyen „lelki” dolgokban sokkal tapasztaltabb is volt. Ő már akkor járta azt az utat, amire én valójában még csak akkor léptem rá, mikor ez történt – bár ez csak később állt össze bennem.

Amikor hív a mező

Amikor beértünk az intenzívre, gyermekünk édesanyját otthagytam, hogy legyen vele és elrohantam a megadott címre. Valójában még akkor sem tudtam, hogy hová megyek, csak éreztem, hogy valami vonz és kell, hogy kapjak egy felismerést, megoldást. Valamit, amit megfogalmazni sem tudtam, csak egyszerűen éreztem, hogy mennem kell. Mikor odaértem láttam, hogy már csak rám várnak, megköszöntem Gézának ezt, és bementem a többiek közé. Még akkor sem tudtam, hogy mi fog itt történni, voltak mécsesek, székek körben, a hangulat ünnepélyes és barátságos volt. Nem ismertem senkit – ennek még nagyon nagy jelentősége lesz – de azt éreztem, mintha haza jöttem volna és régi barátokkal üldögélnék.

Általában gyorsan barátkozom és ismerkedek, de ez most valami más volt, mintha valamilyen láthatatlan kötél kötött volna minket össze. Az állítás életem addigi legmegdöbbentőbb élménye volt.

Mint egy gejzír, úgy tört elő belőlem a fájdalom

Amikor beültem a székbe és el akartam mondani, hogy miért jöttem elsöprő erővel szakadt ki belőlem a zokogás. Percekig megszólalni sem tudtam. Géza mellettem ült és a kezét a vállamra tette, ami erőt adott ahhoz, hogy megnyugodva végre el tudjam mondani a bajomat. Ezután kiválasztottam az állításomhoz a “segítő  képviselőket” – külön a betegségnek, azaz az epilepsziának is – és megkezdődött az „állítás”.

Döbbenetes volt, ahogy a képviselők által – akik semmit sem tudtak rólunk – teljesen valóságosan láthatóvá váltak a családi viszonyaink és világosan látszott a betegség megjelenésének az oka. Egyszerűen megjelent az, ami van a valóságban. Világosan látszott, hogy a „betegség” segített megmutatni a családon belüli konfliktust, amiről otthon mi nem beszéltünk egymással, de az attól még ott volt. Az állítás vége felé Géza engem is beállított a saját helyemre és arra emlékszem, hogy elemi erővel árasztottak el az érzések és terelt a mező folyamatosan a megoldás felé. Minden részlet nincs már meg, csak azt tudom, hogy egyre jobban megnyugodtam és a kezdeti düh és harag fokozatosan eltűnt, a helyét átadva a szeretetnek, az elfogadásnak és a megértésnek.

Mai napig megvan az érzés, ahogy az állítás végére már nagyon nagy nyugalom szállt meg és TUDTAM, láttam, hogy a gyereknek semmi baja és a betegség csak mutatni akart nekünk szülőknek valamit, amit mi nem vettünk észre. Azt is tudtam, hogy a gyereknek már nincs több dolga ezzel és teljesen jól van. Már nem volt bennem egy szemernyi kétség sem.

Hát ez misztikus…

Mire visszaértem a kórházba a fiam már vidáman üldögélt az ágyában és nem emlékezett semmire az egész históriából. Az elmúlt két nap, mintha nem is történt volna meg. Nem fájt semmije, teljesen jól volt és nem nagyon értette, hogy miért van ott. Az orvosok még ezután is vizsgálgatták lelkiismeretesen, néhány napig még bent tartották, de nem találtak semmi olyat, ami igazolta volna azt, hogy mitől volt a gyereknek ilyen generalizált epilepsziás rohama. Amivel, mint utólag kiderült még a kórházban sem találkoztak sohasem előtte. A kórház vezető főorvosa bejött néhány nap múlva a gyerekhez és az összes leletét nézegetve csak ennyit dünnyögött az orra alatt halkan: “hát ez misztikus…” Ekkor én már tudtam, hogy az okot nem itt kell keresni. És azt is tudtam, hogy az ok, ami ténylegesen kiváltotta a betegséget már megszűnt. Szemernyi kétség sem volt bennem, mert az állításban láttam, hogy a “betegség” képviselője kiment a körből, ami azt jelenti, hogy megoldódott  a probléma. Én pedig már nem éreztem haragot irányában, csak hálát, hogy megmutatott valamit a családunkban, amit megoldunk.

Véletlen vagy isteni jel?

Néhány nappal később a Budapest Sportcsarnokban volt egy Joe Satriani – a világ egyik legzseniálisabb gitárosa – koncert, ahová együtt terveztük a fiammal elmenni. Mivel ő nem jöhetett még, abban maradtunk, hogy én elmegyek és ő majd a telefonomon keresztül hallgatja a zenét. A koncerten több, mint 7000  ember gyűlt össze és itt történt valami, ami bennem az addigi bizonyosságot szikla szilárd hitté változtatta. Említettem az elején, hogy senkit sem ismertem előtte azok közül, akik ott voltak a családállításon. Nos, a koncert közben a több ezres embertömegből odalépett hozzám az a férfi, aki a családállításban az “epilepszia betegséget ” képviselte. Rám nézett, egy szót sem szóltunk egymáshoz, elmosolyodott majd megöleltük egymást és ő elment. Életem egyik legdöbbenetesebb élménye volt.

Nem tudtam mi ez abban a pillanatban csak éreztem, hogy ez nem lehet „véletlen” és valami olyan történik velem, amit szoktak emlegetni „isteni jelként”, „kozmikus fordulópontként” és hasonló jelzőkkel. Azt az illetőt sem előtte, sem utána nem láttam soha többet, a nevét sem tudom, de végtelen hálával gondolok rá azóta is. Ez még 2010-ben történt.

Így lettem belőlem családállító

Ez már több, mint 7 éve történt, fiam azóta nagykorú lett, soha többé nem voltak se rohamai, se epilepsziás tünetei és vidáman éli ifjú életét.Amikor Kovács Géza  családállító 2012-ben elkezdte átadni hosszú évek alatt kinccsé formált tudását, az elsők között jelentkeztem hozzá tanulni és azóta nagyon jó barátok lettünk. Megtanultam tőle a Családállítás és a ColorGenetics rendszerek alkalmazását és ma már én is ezzel foglalkozom terapeutaként, soha meg nem szűnő hálával és elkötelezettséggel.

Rónai Levente – Családállító és ColorGenetics, Aura-Soma és Theta Helaing konzulens 

Így működik a Családállítás

Ma már köztudott, hogy gyermekkori élményeink erősen befolyásolják felnőttségünket. Lehetnek olyan életszakaszaink, amikor nem ismerünk magunkra. Azt érezzük, mintha nem is a saját életünket élnénk, hanem sokgenerációs családi batyukat cipelnénk a hátunkon. Érezzük a súlyát, talán azt is tudjuk, hogy nem a miénk, mégis húzzuk magunkkal, mert elhittük, hogy a mi családunkban ezt így szokás csinálni. És bár látjuk, hogy nem úgy halad az életünk, ahogy szeretnénk, mégis tanácstalanok vagyunk, hogy mit tehetnénk. Járjuk az utat és cipeljük a batyut, telis-tele régi családi fájdalommal, sérüléssel, meg nem élt érintéssel, ki nem mondott szeretettel.

Mire jó a családállítás?

Mit szólnál, ha azt mondanám, hogy ezt a terhekkel teli batyut le lehet tenni? Azt nem mondom, hogy könnyen, de azt igen, hogy lehetséges. A legbölcsebb, amit tehetünk vele, hogy tudatosítjuk, hogy mit szeretnénk továbbvinni belőle és mit nem. Ennek egyik módszere a családállítás terápia, amely láthatóvá teszi a családon belül meglévő konfliktusokat, nézeteltéréseket, “rendetlenséget”, amelyek akár több generáció óta léteznek és negatív hatással vannak mostani életedre. A terápia segít ezekre az ősöktől jövő visszahúzó erőkre rálátni, felismerni és megváltoztatni. Segít abban is, hogy gyerekeinknek már ne legyen ott a negatív befolyás, amit továbbvisznek és abban is, hogy megkönnyebülten tudjunk tovább menni kiteljesedésünk útján.

Mi az a morfogenetikus mező?

Minden családnak van egy közös energia mezeje, „morfogenetikus mezője” ami tárolja a családban történt eseményeket. Ez a kollektív mező olyan információs közeg, amiben minden tudás, tapasztalat felhalmozódik,tárolódik és amiből hozzáértők által az  információ biztonsággal előhívható.  A „morfogenetikus mező” az a hely ahol a beállított képviselőknek személyes testi érzetei, gondolatai lesznek, képesek lesznek ismeretlen, sohasem látott emberek érzéseit közvetíteni, ami által betekintést kapunk a családfelállítást kérő személy családi rendszerébe.

Ki tartozik bele a családi klánba?

A családállítás őseink alatt nem csupán közvetlen rokonainkat érti (édesanya, édesapa, testvérek), hanem a nagyszülőket, az ő szüleiket, testvéreiket, és így tovább – még akkor is, ha nem ismertük őket. Azáltal, hogy éltek, benne voltak a családi rendszerben és energetikailag hatnak ránk a mai napig.  Meglehet ez a hatás nem a legkedvezőbb a számodra. Lehet, hogy az életutad hasonlít valamelyik ősödére? Lehet, hogy anyukád vagy apukád szokásait, mintáit átvetted te is, az ő útjukat járod, pedig szeretnéd már a sajátodat? Lehet, hogy őseid bűne miatt szenvedsz?

Ismerd meg a családállítás energiáját

Körbe állunk, elcsendesülünk. A középre helyezett gyertya lángja szelíden világítja meg az egyre lágyabbá váló arcokat. Halk zene duruzsol a sarokban és egyre jobban magunkba mélyedünk. Eltűnik a külső zaj, megnyílik a belső tér és ekkor mintha valami finom lélekfátyol borítaná be a termet. Érezni, ahogy összesűrűsödik az ismerős erő. Életre kel a mező és várja a kérdezőt, aki megszólítja. Miért mondom, hogy ismerős ez az erő? Mert mindenki találkozott már vele. Érezhetted ezt már többször is. Amikor a pillanat lelassul és a tér kitágul. Amikor összesimul két ölelkező szempár, amikor a gyermek anyukája ölében lel menedéket, amikor egy másik 

ember szívéből jövő hála megérkezik hozzád vagy amikor legutóbb kimondtad azt, hogy köszönöm, úgy szívből igazán. Akkor is ott volt a mező, a szeretett tere.És ebben a morfogenetikus mezőben biztonsággal meg tudja mutatni magát az, ami van.  Az ami fáj, amit rég nem mondott ki senki, ami javulásra vár. Ebben a szeretettel teli térben feloldódnak a gúzst  formáló kötelélek és begyógyulnak a régi sebek.  A családállítás lényege, hogy az igazság megjavítja az “elromlott” szeretetet – ha felismerjük és elismerjük – ami van, az energiák helyreállnak.

Mi történik az állítás során?

A családállítás általában csoportban történik, a teremben 10-20 ember foglal helyet körben. A napot bemutatkozással és ráhangolódással kezdjük. Fontos, hogy lehető legjobban üresítsük ki a fejünket a gondolatoktól és csak az érzéseinkre figyeljünk. Aki a családállítást kéri elmondja, hogy milyen témában szeretne megoldást, rálátást kapni és mi lenne ezzel a célja, mit szeretne ezzel elérni. A felállítandó téma alapján megbeszéljük, hogy kit vagy mit kellene beállítani a „morfogenetikus mezőbe”. Az állítást kérő a körben ülő személyek közül kiválasztja képviselőnek azokat a személyeket, akik a rezgésük alapján a témáját a legjobban meg tudják jeleníteni a körben. Az instrukció lényege itt az, hogy mindenki figyeljen befelé és keresse meg a helyét. Kis idő múlva a képviselők mozgása, helye, érzetei elmondják, hogy a családtagok hogyan vétettek a szellemi törvények ellen. Ki az a családtag, aki átvállal valami nehéz sorsot, boldogtalanságot vagy ki az, aki  jóváteszi valaki bűnét, ki az aki követ bárkit a családból akár halálba, szegénységbe. Jól megmutatkozik, ki és hol sértette meg a szeretet és tisztelet rendjét. 

Lényeges, hogy melyik képviselő mit érez,előfordulhatnak mély, intenzív érzések, heves sírás vagy nevetés, mély fájdalom, földbe gyökerezett láb stb. Fontos,hogy ki kit lát és kit nem lát, ki kihez közeledne szívesen, vagy éppen távolodna. Ebből a belső, lelki filmből kirajzolódik egy történet és feltárul előttünk, hogy abban a családban milyen olyan esemény történt, ami a jelenlegi témához kapcsolódik és hol sérült a rend. A rend helyreállítása a cél és azoknak a tudattalan kötéseknek az oldása, amelyek a problémát okozzák a családállítást kérő személy életében.  A képviselők nem beszélnek csak az érzésekre figyelnek, illetve csak akkor szólalnak meg, ha oldó mondatokat kell mondaniuk. Az oldó mondat egy olyan speciális mondat, ami a családrendszer sérüléseit gyógyítja. Ha felismerjük és elismerjük, ami van, az energiák helyreállnak.

Itt Te vagy a legfontosabb

Körbe állunk, kísérünk, hogy megszülethessen benned a felismerés, hogyan lehet könnyebb az életed. Segítőként veszünk részt egymás folyamataiban. Még valami, ez nem egy hibáztatós játék. Nagyon fontos, hogy soha ne hibáztasd az ősöket, szülőket, ha olyat találsz, ami fáj. Mi választjuk a szüleinket, mert pontosan ez az anya és ez az apa kell nekünk ahhoz, hogy mindazt meg tudjuk tanulni ebben az életben, amiért idejöttünk.

Milyen hatása van családállításnak?

A családállítás folyamata alatt mindenki lelke érintődik, nemcsak aki az állítást kéri, hanem az is, aki segítőként vesz részt az állításon. Nem véletlen, hogy kit milyen képviseletre választanak ki, azt az érzést kell éreznie, átélnie, hogy a személyes blokkjai oldódjanak, és a képviselet folytán oldódnak az ő családi rendszerében is azok a blokkok, amik megjelennek a közös térben. Érdemes figyelembe venni, hogy a látottak feldolgozásához időre van szüksége a lelkünknek. 

Van olyan téma, aminek nem egy gyökere van, hanem több, és minden állítással és képviselettel közelebb jutunk a puzzle kirakásához, önmagunk és a családi rendszerünk megismeréséhez. A családállítás minden esetben működik. Változás akkor nem történik, ha a családállítást kérő személy nem fogadja el amit látott, ha nem tudja megtenni azokat a lélek szintjén történő mozgásokat amik a változáshoz szükségesek ( tisztelet, elfogadás, elengedés stb).  A tapasztalatok azt mutatják, hogy aki átadja magát az érzéseinek és alázattal, elfogadással van az élete iránt, annak az életében gyors és pozitív változások következnek be.

Kinek ajánljuk?

Aki érzi, hogy itt a helye, hívja  a mező.

Aki az intenzív megoldásokban hisz.

Akinek elege van a családi nyűgökből.

Aki szabadulni akar a korlátozó családi kötelékektől.

Aki nem csak adni, de elfogadni is tudja a segítséget.

Aki új rálátást akar az életére.

Aki a problémát a gyökerénél fogva akarja kihúzni.

Aki hisz a csoport és a társak erejében.

Van még egy Ajándék abban,

amikor az ember úgy dönt, hogy végre a saját helyén kezdi el élni az életét: olyan hatalmas erőforrások birtokába jut, amiből másoknak is képes lesz adni anélkül, hogy neki elfogyna.

Mennyibe kerül?

Egész napos foglalkozás díja:  állítást kérőnek: 20.000 Ft, segítőnek 7.000 Ft. (Helyszín: lsd. a jelentkezési lapon)

Jelentkezéshez görgess lejjebb!

És kinek nem?

Nem neked való ez a technika, ha még nem fáj eléggé…

Tipp! Ha még nem érzed azt, hogy itt a helyed, akkor is érdemes foglalkozni a családi minták átnézésével. A legkönnyebben úgy lehet ezt gyakorolni, ha veszel egy papírt és ráírod az egyik oldalra azokat az anyai mintákat, amelyeket észrevettél, hogy jelen vannak az életedben és szerinted, már nem komfortosak Neked. Aztán ugyanezt érdemes megtenni apai oldalról is. Arra biztatlak, hogy szánj arra időt, hogy leülsz és ránézel ilyen szemmel a családi mintáidra. És még egy jó tanács, nézz  a családi mintáidra szeretettel, semmiképpen sem bántással, haraggal vagy dühösen!

Mit érhetsz el vele?

  • Helyre áll a “rend” a családon belül.
  • El tudod engedni azokat a családi programokat és mintákat, amik már nem szolgálnak téged.

  • Megakadályozhatod, hogy gyermekeid nehéz sorsot örököljenek. 

  • Megbékélhet a “családi lélek”.
  • Rendbe jönnek a kapcsolataid, úgymint párkapcsolat, szülő-gyerek viszony, testvéri, rokoni vagy akár munkahelyi kapcsolatok.
  • Jó ha tudod, mindenkinek – neked is – szabad úgy döntenie, hogy leteszi a korábban tudattalanul felvett, átvállalt terheket, és csak a sajátját cipeli tovább. Mások sorsát – bármennyire is erős hozzájuk a kötődésünk – úgysem lehet megoldani, mert mindenki csak a saját sorsáért képes vállalni a felelősséget.

Milyen témában lehet segítség?

– párkapcsolati problémák, válás

– férfierő, nőierő megtalálása 

– veszteségek  feldolgozása

– áldozatiság a családtörténetben

– munkahelyi problémák

– szülő-gyermek kapcsolat zavarai, akár felnőttkorban is

– a felnőttkorban is fájó gyermekkori sebek

– gyerektelenség, félelem a gyerekvállalástól

– gyengébb teljesítmény, sikertelenség

– betegségek lehetséges lelki okának a feltárása

M. János

Az elmaradt ölelés - rövid élménybeszámoló:

“Már nem vagyok fiatal, de nyitott vagyok az új  dolgokra, ezért amikor elhívtak egy összejövetelre igent mondtam. Életemben először vettem részt családállításon és legnagyobb meglepetésemre több állításba is beválasztottak. A legemlékezetesebb élmény az volt, amikor valakinek a férjét személyesítettem meg és az állítás végén lett volna egy ölelés, mely mégis elmaradt. A feleség hezitált, még nem ment neki a teljes érzelmi odaadás. Engem kellett volna megölelni, lépni felém – piciket, nem sokat, össztávolság másfél méter, ami végül leszűkült egyhúszra… – de a mindent lezáró vagy feloldó ölelés nem ment, elmaradt. Én csak álltam ott és vártam, mert a döntésében, az állításában neki kellett megoldania azt, ami kétségként merült föl az életében. Nem tudott közelebb lépni, de érezhető volt, hogy az energia ott van. Az állítás maga befejeződött, de az energia akkor is ott lebegett, nem volt teljesen lezárva. Amikor vége lett az egész napnak, 1-2 perc közös beszélgetés volt, mindenki odament mindenkihez és megköszöntük egymásnak az egész napos együttlétet és támogatást és akkor ott a végén meg tudott születni az az ölelés, ami addig váratott magára… És rájöttem, hogy amikor ölelsz, energiát adsz… ölelek, energiát adok… az állítás során a jelenlévő energiák végül leföldelődtek, megtalálták a megnyugvást, a harmóniát. Most már bánom, hogy én magam nem kértem állítást de örülök, hogy a többiekében segítőként részt vehettem. Bízom benne, hogy legközelebb bátrabb leszek.”

Csoportos családállítások:

- 2020. július 12. vasárnap ( 9-18 óra), Helyszín:Dunakeszi - Szívem Szerint Selfness Stúdió

- 2020. július 26. vasárnap ( 9-18 óra), HelyszínDunakeszi - Szívem Szerint Selfness Stúdió

- 2020. augusztus 09. vasárnap ( 9-18 óra), HelyszínDunakeszi - Szívem Szerint Selfness Stúdió

- 2020. augusztus 23. vasárnap ( 9-18 óra), HelyszínDunakeszi - Szívem Szerint Selfness Stúdió

- 2020. szeptember 06. vasárnap ( 9-18 óra), HelyszínDunakeszi - Szívem Szerint Selfness Stúdió

Díj: Egész napos  foglalkozás díja állításkérőknek 20.000 Ft, segítőknek 7.000 Ft. 

(Ha van kérdésed, szívesen válaszolunk, itt elérsz bennünket telefonon: 0620/369-1712 )

Jelentkezéshez töltsd ki az alábbi űrlapot!

 

Jelentkezz a Családállításra!

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!