fbpx

Szabadság, Önismeret, Jóga, Meditáció

Selfness Tábor és Elvonulás

Kiszabadulunk - a természetbe!

 2021. szeptember 6.-9 (4 nap, 3 éjszaka) – BÖRZSÖNY, Kemence

ELVONULÁS A VILÁG ZAJÁTÓL...

 Elvonulni a világ zaja elől nagyon jó dolog. Nem csak testünk töltődik fel, hanem lelkünk is. 

Foglalkozz önmagad bővülésével, testi-lelki-szellemi fejlődéseddel és add meg magadnak az “énidőt”!

Miért érdemes néha elvonulni?

Mert végre ráérhetünk önmagunkra is. Ahogy tudatosságunk mélyül, egyre tisztábbnak érezzük a fejünket és egyre hosszabban tudunk időzni az “ITT és MOST”-ban. Stressz ellen is tökéletes megoldás: minőségi idő magaddal!

"Nincs mese, több idő kell magamra, megyek kikapcsolódni"- Kata

4 napos Selfness Tábor: 2021. szeptember 6.-9.

 Szeretném bemutatni neked azt a programot, amit azért állítottunk össze, hogy közelebb kerülj magadhoz, pár nap alatt feltöltődj és közben előnyödre változzál. Ez a hely, amit ajánlok, már nekem és sok száz embernek segített elcsendesülni, feltöltődni.

Miről fog szólni ez a 4 nap?

        A tudatos boldogságteremtésről – azaz a Selfness életérzésről. 

Reggel: jógával és pránajama légzőgyakorlatokkal nyitunk – hogy nyugodtan, lazán és elcsendesült elmével kezdjük a napot.

Délelőtt: Önismereti Workshoppok, játékos gyakorlatok lesznek

Délután, több program is vár rád:
– Kirándulás a Börzsönybe – “Walk in Ballance” program,
– Családállítás, Aura-Soma színterápiás foglalkozás,
– Gyógyító Kód és Szeretetkód előadás és gyakorlás,
– Theta Healing ismertető előadás,
– Meditáció: belső felfedező út a nyugalomért

Napközben: aktívan pihenés, relaxáció, szauna, jakuzzi

Esténként:  Tűzrakás, sámán dobolás, közös játék, beszélgetések

Nap végén: Zárómeditáció – a szeretet és hála növekedéséért

Étkezések: Exkluzív  vegetáriánus étkezés, a test-lélek-szellem tisztaságáért, indiai varázslatos ízekkel, fűszerekkel.

Aki főz: Szépvölgyi Ricsi Ízélmény Főzőiskola vezetője.

A tábor részletei

Időpont: 2021. szeptember 6-9. (4 nap – 3 éjszaka)
Helyszín:  Börzsöny-Kemence
Budapesttől való távolság: 82 km
Szállás: Gyöngypatak Ház,  2 ágyas, zuhanyzós szobák, hatalmas közös helyiséggel. Nagy terasz, kint a természet lágy ölén. Minden szoba külön fürdőszobás, hűtővel, tévével felszerelt.
Étkezés:  Vegetáriánus-vegán háromszori étkezés: reggeli-ebéd-vacsora
Kíváló szakácsunk: Szépvölgyi Ricsi Ízélmény Főzőiskola vezetője
Utazás: Egyénileg, “telekocsit” tudunk szervezni
Parkolás: zárt udvarban
A tábor létszáma: max. 20 fő (baráti légkör, személyes odafigyelés)
Kinek szól a tábor? Mindenkinek, aki szeretné gyakorolni vagy csak kipróbálni a fent leírt élményeket. A program úgy van összeállítva, hogy mindenki jól fogja érezni magát.
A részvételi díj tartalmazza: szállást 4 nap, 3 éjszakára, idegenforgalmi adót, reggeli, ebéd vacsora benne van az árban, az előadásokat, jóga és meditációs gyakorlatokat, programokat, szauna-jakuzzi használatot is.

 

Itt van még 3 különleges AJÁNDÉK

Készültünk 3 ajándékkal is neked, hogy igazán élménydússá tegyük ezt a pár napot. 

 

A 3 ajándék értéke összesen: 27.500 Ft, de ezt nem kell kifizetned, mert ajándékba, INGYEN megkapod.

1.

1. Ásványkarkötő workshop. Mindenki elkészíti magának tetszés szerinti ásványokból a saját lélek karkötőjét és ezt ajándékba megkapja. (Értéke: 7.500 Ft – neked ez most nulla forint)

2.

2. Egészségtudatos táplálkozás minikurzus – Vegetáriánus recept és alapanyag ajánló (Értéke: 8.000 Ft – neked most ez is ingyen van)

 

  

3.

3. Aura-Soma egyéni konzultáció – a lélek harmóniájáért. Választasz egy Aura-Soma üveget és személyes tanácsadást kapsz. (Értéke 12.000 Ft- és ezért sem kell fizetned)

  

Akik már voltak velünk azt mondják:

“Nagyon sokat jelentett nekem a találkozásunk, az a pár nap együtt. Úgy gondolom szuper szervezés volt és a csapat nem véletlenül került össze, mind csodalatos emberek vagytok sok-sok kinccsel és olyan sokat tudtok adni. Köztetek úgy éreztem magam mintha egy védő buborékban lennék, egy kis szeretetet lufiban. Örülök, hogy együtt voltunk.”- F. Zsófi (Németországból)

“Szuper volt Kemencén, és elgondolkodtam, milyen könnyű is lenne, ha mindig az élettől elvonulva, hasonló gondolkodású emberekkel élhetnénk, semmi gond, semmi megoldandó feladat. De akarok én csoportos remete lenni? Szerintem a táborban tanultaknak, tapasztaltaknak éppen az a lényege, hogy megtanítsa, hogy a hétköznapokban hogyan tudjuk megőrizni azt a pozitív energiát, amit ott kaptunk egymástól. “– Sz. Ildi (Budapestről)

Oké tetszik, és mennyi az ára?

Részvételi díj, a 4 nap ára, szállással, adóval, exkluzív vegetáriánus étkezéssel és a teljes programmal + Ajándékokkal együtt:  

 

Páros jegy/ Extra kedvezmény pároknak! -20%

Mi azt valljuk, hogy jót tesz a kapcsolatnak, ha a párok együtt haladnak, fejlődnek. Hozd el a párodat is magaddal és a fenti árból -20% kedvezményt adunk!

 

Réka és a párja már volt velünk és ezt írták: “Nagyon sok pozitív élménnyel gazdagodtunk, a férjemmel azóta is az élményekről beszélünk, szuper csapat jött össze, nem véletlen. Ma reggel megcsináltam a gyógyító kódot, amit tanultunk, úgy érzem tele vagyok energiával, írtam már pár üzenetet az újonnan megismert csodás embereknek. Mégegyszer köszönjük az élményt, szuper volt:)”- Réka és Zoli

Itt leszünk: Kemence, Gyöngypatak Ház
Kinga története: "itt a szeretet energia átölelt"

“Ki akartam kapcsolódni a hétköznapok mókuskerekéből, mert éreztem, hogy jót fog tenni egy kis elcsendesülés, egy kis magamra figyelés. A tábor első óráiban, idegen környezetben, idegen emberek közt ezt éreztem: mit keresek én itt? A tábor utolsó napján azonban azt mondtam magamban: miért nem jöttem el én ide sokkal előbb? A végére teljesen lelazultam, az ártó és visszahúzó gondolatokat letéve szó szerint kiürült az agyam, helyet adva a tisztább gondolatoknak. Az eleinte idegen emberekkel pillanatok alatt azonos dimenzióba kerültünk, és olyan szeretet energia vett körbe minket, amilyet én még soha nem tapasztaltam. Hogy mindez mennyire jó hatással volt rám, az is bizonyítja, hogy a tábor utáni első munkanapon a munkatársaim első reakciója, amikor megláttak az volt, hogy megkérdezték, hova tűntek a ráncaim? De a táborban megismert társaim is szóvá tették, hogy nem gondolták volna, hogy az első nap megismert szúrós szemű, szigorú tekintetű nő mennyire lágy, kedves és szép tud lenni. Az igazi szépség pedig – mint tudjuk – belülről fakad. Nekem ennek az évek alatt eltemetett belsőmnek az újra felszínre kerülését segítette elő ez a selfness tábor. Köszönöm, hogy részese lehettem, jövök megint” – F.Kinga (48)

Kik vagyunk mi?

Helló, mi Judit és Levi vagyunk, a Szívem Szerint – Első Magyar Selfness Stúdió alapítói. Mi már letettük a voksunkat a Selfness – “jól érzem magam a bőrömben” – életérzés mellett. Mi az a Selfness életérzés? Tudatos boldogságra törekvés, test-lélek-szellem egysége. Amikor minden szinten jól vagyunk. Azt valljuk, hogy igazán akkor lehet teljes a boldogság, ha van kivel megosztani. Ezért eldöntöttük, hogy táborokat szervezünk azoknak, akik hozzánk hasonlóan szeretnek örülni az életnek. Tarst velünk!

Ui: És ne feledd, a legjobb kozmetika: élvezni az életet:-) 

Gyakran ismételt kérdések

Még sosem jógáztam, meditáltam, azért jöhetek?

Igen. Kezdőknek alapszintű jóga és meditációs oktatást nyújtunk, a gyakorlatok úgy lesznek összeállítva, hogy kezdők és haladók is jól fogják érezni magukat, hogy mindenkinek új tapasztalásokat, élményeket adjon.

Nem vagyok vegetáriánus, nem tudom fogom-e bírni!

Ha nem próbálod ki soha nem fogod megtudni milyen az, amikor tiszta ételekkel táplálod a tested. A szakácsunk pedig bőséges adagokat főz.

Mi történik a Jelentkezés gomb lenyomása után?

Egyből kapsz egy visszaigazoló emailt, ami részletes leírást tartalmaz a táborról és a további teendőkről.

Hogyan kapom meg a számlát?

A megrendelésed után előbb egy elektronikus díjbekérőt küldünk, a számlát pedig a teljes díj beérkezése után, legkésőbb  a táborban személyesen kapod meg.

Lehet több részletben fizetni?

A tábor díját bankszámlára kérjük átutalni vagy befizetni. A díj befizetése két részletben is történhet. Ha a tábor időpontjáig kevesebb idő van, mint egy hónap, akkor csak egyösszegű befizetéseket tudunk elfogadni. A jelentkezésed leadása után a  bankszámlaszámot emailben küldjük el neked.

Kitől vásárolod meg a tábor-programot?

Szívem szerint-Selfness Stúdió, Rónai Levente E.V. egyéni vállalkozó

Ha van még bármi kérdésed...

Hívd Juditot! Ő mindenre tud válaszolni:
06 30 990-4700

Ha a kérdésedet írásban tennéd fel, akkor írj egy emailt, a levelekre Levi válaszol:  studio@szivemszerint.com

Önmagadra időt szánni nem önzőség, hanem szükséges dolog a testi-lelki egészséged megőrzésére, hogy feltöltődj és még jobban tudj koncentrálni az előtted álló feladatokra!