Tudatos teremtés, gondolat nagytakarítással - Bemutatkozik a Theta Healing

Te melyik valóságot választod?

Gyerekkori szerelmem suhant át álmomban az éjszaka sötétjén, de nem szólt hozzám. Az utcán sétált, én utána futottam, de ellépett mellettem. Elékerültem, mire ő szó nélkül sarkon fordult. Nyújtottam felé a kezemet, de csak üres tekintettel átnézett rajtam. Mikor felébredtem fájt a szívem, nem értettem miért tagad meg engem. Több, mint 20 éve nem láttuk egymást, de az első szerelem felfedezéseinek édessége beleíródik az ember lányának szívébe.

Az ablakredőnyön tompán csillogott át a reggeli napfény, volt  még idő magamra mielőtt felzajdul a ház a gyerekek hangjától. Behunytam a szemem és csendesen visszamerültem tudatom végtelen óceánjába és kutattam miért érint meg ennyire a ma reggeli álmom. Átnéznek rajtam, semmibe vesznek, nem fogadnak el. Egész lényemet megsemmisítő érzések sajogtak a szívemben, miközben egyre mélyebbre ástam, hogy mi van mindezek mögött. Mi lehet rosszabb annál, ha azt éreztetik velem, hogy nem vagyok fontos, nem szeretnek. És annál mi lehet rosszabb, ha azt érzem, hogy átnéznek rajtam, hogy elutasítanak, sőt megtagadnak?… (folytatáshoz kattints a Tovább olvasom gombra)

Tovább olvasom
Önmegtagadás

És akkor, mintha meglebbent volna a régi életeket letakaró fekete fátyol és bennem felsejlett egy lélekfoszlány. Lehet, hogy valamikor réges régen én tagadtam meg önmagam? A mindent átható önmegtagadás érzése elmélyült bennem, szemhéjam ólomsúlyként zárult szemeimre.

Eszembe ötlött, amit nemrég egy tudós férfiről olvastam. A dátum 1633. június 22-e. Egy erőtlen, idős férfi térdel a római inkvizíció bírósága előtt. Ez a férfi egyike a kor legismertebbjeinek. Tudományos meggyőződése hosszú éveken át folytatott tanulmányozáson és kutatáson alapszik. Ám ha menteni akarja életét, meg kell tagadnia azt, aminek az igazságáról meg van győződve. A férfi neve Galileo Galilei. Azt szerette volna elérni, hogy az egyház fogadja el a kopernikuszi elméletet, mely szerint a Föld kering a Nap körül, nem pedig fordítva. Nem járt sikerrel. Inkvizíció elé citálták és bűnösnek találták. Ám Galilei nem akart mártír lenni, ezért arra kényszerült, hogy megtagadja elméleteit. Miután felolvasták az ítéletet, a térdeplő idős tudós, aki a vezeklők ruháját viselte, ünnepélyesen ezt mondta: „visszavonom, megátkozom és elítélem a fenti tévedéseket és eretnekségeket (a kopernikuszi elméletet) s általában minden és bármilyen más, a Szentegyházzal ellentétes tévedést…”

Gallilei majd egy évtizedet élt még ezután, folytatta tudományos munkásságát, de a  feljegyzésekből kiderül, hogy a tudós egészen a haláláig gyötrődött amiatt a megaláztatás miatt, hogy meg kellett tagadnia a felfedezéseit.

Előző életemben

Egy pillanatnyi párhuzamot vonva e  tudós elmével, elgondolkoztatott, vajon rejtőzhet-e az én tudatalattimban egy olyan emlékkép, hogy valaha nekem is meg kellett tagadnom önmagamat, tudásomat, képességeimet?

Erőlködtem, mégsem jelent meg konkrét emlékkép, nem láttam magamat előző korok ruháiban, nem bontakozott ki konkrét esemény, amit traumaként raktároztam volna el, de mégis áthatott a bizonyosság, hogy egyszer én is úgy döntöttem, hogy megtagadom az elveimet és cserébe az életet választom. Mint Galilei, aki nem akart mártír lenni. Aki tudta, hogy nagyobb hozzájárulás tud lenni az emberiségnek élve, mint a mártír halállal.

Az önelfogadás ajándéka

És akkor felkapcsolták a villanyt a fejemben. Mi lenne, ha nem az önmegtagadás  bűntudatát hoznám át a mai valóságomba, hanem annak az elfogadását, hogy akkor és ott jól döntöttem, mert így tudtam életben maradni, így tudtam az akkori gyerekeimet felnevelni, így tudtam szerető társ lenni. Egyáltalán így tudtam létezni.

Kértem a Teremtőt, hogy mutassa meg nekem a teljes  Önelfogadás ajándékait. Éreztem sejtjeimbe belecsepegtetődik és zsigeri szinten mindent átír bennem az új érzés. Csak másodpercek teltek el, de azt éreztem, hogy újra egységbe kerültem önmagammal.

Hogy tudnék teljes életet élni, ha nem fogadom el önmagamat? Hogy tudnék a jelenben bárkinek bármit adni, ha  én nem fogadom el a felém nyújtott ajándékokat és az évszázadok alatt a magam számára összegyűjtögetett kincseket?

Önszeretet, ezt már sokat hallottam, elcsépelt frázisnak tűnt eddig ez a szó. Szeresd önmagad, ez folyik a csapból is. Értettem, de nem éreztem miről szól ez valójában. Most már tudom, az önszeretet alapja az Önelfogadás, azt pedig az hozza, ha bűntudat és lekiismeret furdalás nélkül el tudom fogadni magamat, jelenlegi és régebbi döntéseimet. Mert senki sem akar rosszat magának. Az ember mindig a legjobbra törekszik, így hozza meg a döntéseit, szeretetből, mert jót akar magának és  másoknak is. Kértem a Teremtőt, hogy fürdessen meg az önmegbocsátás fényében is.

És mégis mozog… -mondta Galilei. Én pedig élek és végérvényesen eldöntöttem kibontakoztatom  a képességeimet és kihozom magamból a legtöbbet. – Ráski Judit

Így működik a Théta Healing

A Théta Healing a tudatos teremtés “magasiskolája”. Olyan önfejlesztő, önjavító, stresszoldó módszer, amellyel a gondolataink energetikai tisztítását tudjuk saját magunk elvégezni. A théta agyhullámmal végzett meditációban hozzáférhetsz az elméd tudatalatti tartalmához és könnyen be tudod azonosítani a  gátló, korlátozó, negatív mintákat, amelyek már nem szolgálják az életedet és ki tudod cserélni őket pozitív gondolatokra, támogató érzelmi mintákra. Mondhatnánk azt is, hogy a Théta Healing nem más, mint meditációban végzett gondolatnagytakarítás, aminek  jótékony hatása a valóság megváltozása és a pozitív életélmény. 

Mi történik a Théta munka során?

A ThetaHealing pozitív életminőséget teremt. Hogyan?

Úgy, hogy a “nem tudomból” tudomot, a “nincs választásból” van választást csinálunk. A “képtelen vagyok rá” életérzést felváltja a képes vagyok rá és ezáltal új, nekünk tetsző történetet írhatunk saját jövőnk lapjaira. Mindezt komoly energetikai önmunkával mégis játékosan, emberileg könnyedén, az azonnali változás örömteli szándékával és a soha meg nem szűnő csodálkozással, hogy jé, ez is sikerült!

 

Hogy történik a konzultáció?

Az egyéni konzultáció során első lépésként a kliens elmondja, hogy milyen problémát hozott magával, mire várja a megoldást, mi az, amit nem tud megoldani. Majd ellazult théta állapotban elkezdünk befelé figyelni és a kliens finoman belehangolódik saját érzéseibe. Ezután kérdésekre válaszolva megvizsgáljuk, hogy bizonyos történések, emberek, események hogyan érintették őt a múltban, hogyan viszonyult hozzájuk, milyen mély érzéseket váltott ki belőle. A konzultáció során fokozatosan felismerjük azt, hogy mely gondolataink, hitrendszerink okoznak számunkra félelmet vagy fájdalmat, melyek azok a gondolatok amikkel mi gátoljuk saját életünket. A módszer alkalmazása során a gyökérproblémákat kutatjuk, majd gyorsan és hatékonyan meg tudjuk szűntetni az ahhoz kapcsolódó stresszt. Le tudjuk cserélni azokat a gátló gondolatainkat, hitrendszereinket, amik automatikusan irányítják a viselkedésünket és észre sem vesszük, de akadályoznak bennünket abban, hogy boldogan éljük az életünket. A konzultáció végén a “nem tudomból” tudom lesz és egy új, pozitív valóság küszöbén találjuk magunkat, ahol a régi probléma már nem probléma többé!

Kinek ajánljuk?

Bátraknak, akik szeretik irányítani a saját életüket.

Aki hisz a Tudatos teremtésben.

Aki új nézőpontot, új rálátást akar az életére.

Aki a korlátozó hitrendszereit el akarja engedni.

Aki új, támogató gondolatokat akar.

Aki a szenvedés helyett az “örömfejlődést” választja.

Aki képességeit, értékeit, erényeit fel akarja fedezni.

Aki nem fél belevágni a tudatalattija kitakarításába.

Aki magas szintű önfejlődést akar.

Akit motivál az önmunka és saját magán is alkalmazható, hatékony módszert keres.

És kinek nem?

Nem neked való ez a technika, ha nem mered bevállalni, hogy gyorsan és jelentősen változzon az életed!

 

Mit érhetsz el vele?

 • Pozitív életminőséget.
 • Rájössz, hogy tudsz teremteni.
 • Uralni fogod az erőidet.
 • Teljesen új nézőpontot  kapsz a világot mozgató erőkről.
 • Kinyílik a világ előtted, új lehetőségek kerülnek eléd.
 • Rálátsz, hogy te működteted a világodat.
 • Felismered, hogyan tudod megújítani, gyógyítani önmagad.
 • Felismeréseid és megvilágosult gondolataid lesznek.
 • Eddig nem tapasztalt önismeretre tehetsz szert.
 • Mentális képességeid kibontakoznak.
 • Testi-lelki-szellemi fejlődésben lesz részed.
 • Képességeid szárnyra kapnak, az leszel, Aki vagy!

Van még egy Ajándék abban,

ha az ember tudatosan éli az életét: olyan magabiztos önképpel fog rendelkezni, hogy semmi nem tántoríthatja el a kijelölt céljától és életével, létével másoknak is példaként  fog szolgálni.  

Mennyibe kerül a konzultáció?

Konzultáció díja: 20.000 Ft / 1,5 óra

(A konzultáció helyszíne: Vác, Szívem Szerint – Első Magyar Selfness Stúdió).

R-né Katalin
 

Viszlát fehérköpenyes szindróma - rövid élménybeszámoló:

“Anyukám évek óta magas vérnyomásban szenvedett, amihez hozzákapcsolódott egy furcsa tünet. Amikor indulnia kellett a körzeti orvoshoz feliratni a szokásos vérnyomáscsökkentő gyógyszer adagját, akkor már előző nap elkezdődtek a rosszullétei és reggelre már alig tudott lábra állni. Vérnyomása az égbe szökött, szédült, hányingere volt. Hozzá kell tennem, hogy édesanyám korát meghazudtoló módon néz ki, teljesen egészséges, jó a vérképe, van energiája mindenre, mégis mikor indulnia kell az orvoshoz rosszul lesz és a vérnyomása csúcsokat dönget. Egyszer olvasta a neten, hogy mások is vannak ezzel így és ezt “fehérköpenyes szindrómának” hívják, azaz elég csak meglátni az orvost, és  máris rosszabbul lesz az ember. ThétaHealing tanfolyamon tanultam, hogy ha leásunk a probléma érzelmi gyökeréig, akkor lehetséges, hogy el tud tűnni a  zavaró tünet. Gondoltam anyukámmal is kipróbáljuk. Egy théta-ássással jó mélyre mentünk, egészen fiatal lány koráig. Anyukám rálátott arra, hogy amikor a húgomat szülte a kórházban, akkor volt egy nagyon kellemetlen élménye a kórházi  főorvossal. Ugyanis nem őt bízta meg a szülés levezetésével, hanem egy fiatalabb kollégáját. A császár szülés nagyon megviselte Őt, sok vért veszített, gyenge volt és aki szült már az tudja, hogy ez egy végtelenül kimerült, kiszolgáltatott állapot. A szülés utáni első vizit alkalmával a főorvos volt az ügyeletes és ugye mivel anyukám nem őt bízta meg ezért  rá sem nézett, egyszerűen kikerülve az ágyát ellépett mellette és csak annyit vetett oda a nővérnek, hogy  ő “más betege”, majd foglalkozzon az az orvos vele, akit megbízott. Csakhogy az az orvos szabadságon volt és anyukám azt érezte, hogy cserbenhagyják. Ez annyira félelmetes emlék volt a számára, hogy azóta szó szerint kerülte az orvosokat és már csak attól is rosszul lett, ha szóba került, hogy vizsgálatra kellene mennie. A théta munka során rálátott ezekre az negatív érzelmekre, megszűntettük az emlékhez kapcsolódó stresszt, meglátta azt is, hogy milyen erényekre tett szert a múlt  eseményei által. Most ő van a legjobban meglepve, hogy mi történt azóta. A múlt héten felhívott, hogy elment az orvoshoz, egyedül, nem szédül, nem fájt a feje, nem ugrott magasra a vérnyomása. Ilyen nem fordult elő évek óta, hogy ne kellett volna kísérni valakinek. Hitetlenkedve néz önmagára, hogy megszűnt  az orvosoktól való félelme és egyszerűen eltűnt a fehérköpenyes szindróma. “

Jelentkezés

Töltsd ki az adatlapot és 24 órán belül visszahívunk!

A találkozásunk Vácon, a Szívem Szerint -Első Magyar Selfness Stúdióban történik. Ha még bizonytalan vagy, hogy módszerünk jó lenne-e Neked, akkor hívj telefonon és megbeszéljük! Mi együtt és külön-külön is dolgozunk, mert hiszünk magunkban, és a férfi-nő egységében is:) Hívj minket bátran!

Üdv, Judit és Levi

30/990-4700  Judit
20/369-1712 Levi

 

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!