Barion Pixel

“Levi még csak 19 éves, de ezt vallja: Olyat akarok csinálni, ami előre viszi a világot. És olyan embereket keresek magam mellé, akik velem egy szinten vannak vagy feljebb, mert tőlük tudok tanulni. Én nem akarok azok közé tartozni, akik a kudarcot tartják követendőnek.”

Kicsi korától kezdve jól áll kezében a gitár. 10 éves lehetett, amikor már metált énekelt egy 40 fős szülinapi partyn a vendégsereg legnagyobb ámulatára, majd később egy iskolai Ki mit tud?-on Metallicát adott elő a hüledező szülőknek. Járt gitártanárhoz is, de hamar megunta, ezért inkább otthon magának gyakorolt. Első hallásra képes megjegyezni dallamokat és zeneszöveget is, olyan gyorsan reppel, hogy még az Eminem számok sem fognak ki rajta. Kicsi korától látszott, hogy van érzéke a zenéhez, de azt sem ő, sem a szülei nem tudták, hogy ez az ő egyik különleges képessége. Mint ahogy azt sem tudta, hogy abszolút hallása van, mert neki az normalitás volt.

Aztán úgy 16 éves kora körül az édesapja elvitte egy szín és lélekterápiás kezelésre mert látta, hogy a fia zárkózott, megviselték a pár évvel azelőtti családi események és tudta, hogy a gyerekében több van, de valami miatt nem tudja megmutatni magát. Szerette volna ha oldottabb, nyitottabb, önbizalommal telibb lenne. Levi kedves, jólelkű srác, olyan akit a lányok szívesen választanak beszélgető társnak, de mint férfit nem akarták. Pedig 180 magas, izmos, jókötésű fiú és a súlyfelesleg ami rajta volt, csak emelte a mackós báját, nem értette, hogy miért nem kell ő “úgy” a lányoknak.

Az Aura-Soma üvegekkel végzett ColorGenetics terápia szinte azonnal éreztette a hatását, sokkal nyíltabb, könnyedebb, vidámabb lett a gyerek viselkedése és az egész életszemlélete. (A színterápia, mint lelki blokkoldás  gyengéden, ugyanakkor hatékonyan bontja le a színek segítségével azokat a rétegeket a személyiségről, amelyek már nem szolgálják az egyént és ezáltal könnyebben bekövetkezhetnek a kívánt változások.)

Annyira megtetszett  neki ez a módszer, hogy további Aura Soma üvegek választásával és használatával tovább folytatódtak az oldások. Pár hónappal később Levi találkozott a  Théta Helaing technikával is és több konzultáción is volt valamint aktívan részt vett egy fiataloknak tartott tréningen, ahol a képességek kibontakoztatása volt a fókuszban.

Az önmunka meghozta a hatását, azt mondja szívesen tölti el az idejét és adja oda az energiáját minden olyan dolognak, ami alkotás és aminek hamar látja az eredményét.

 „Zenét írok és szerkesztek és videókat készítek- meséli lelkesen. Gitározok, énekelek, ez nekem lazítás, olyan dolog, ami kikapcsol.  Az a jó, hogy már nem kell odafigyelnem arra, ahogy csinálom. Megtanultam videót vágni és a photoshop technikát is. Egy edzőterem felkérésére már több alkalommal készítettem sport videókat. Az a legjobb az egészben, hogy a munkám által része vagyok az ő sikerüknek. Jó érzés, hogy pénzt teremtek a munkámmal, amiből profi számítógépet raktam össze magamnak, hogy még jobb eszközökkel tudjak dolgozni. 

Rájöttem, hogy kreatív agyam van és arra is rájöttem, hogy attól lesz különlegesen jó amit csinálok, hogy van kedvem hozzá. Nem sajnálom az időt a részletekre és élvezem az alkotást, odateszem az időt, hogy jót adjak ki a kezeim közül. És szeretek beszélni arról, amit szeretek csinálni, úgyhogy előadásokat is szívesen tartok.

Kitágult a világom az elmúlt 1 évben. Sok dolgot tanultam. Észrevettem, hogy gyorsan tanulok, ez pedig nem mindig volt így és imádom azt tanulni, amit hasznosnak vélek. Az is változás az életemben, hogy a problémákat máshogy kezelem, mint eddig, mindig találok megoldási módot.

Jobban rálátok magamra, most már tudom, hogy nekem tehetségem a zene, eddig azt hittem, hogy ezt mindenki ugyanúgy tudja, mint én. Most már látom, hogy miben vagyok több.

Ja és nagyobb lett az önbizalmam, ki merek állni közönség elé. Kapcsolatteremtő képességem is sokkal jobb lett, nem görcsölök és ezáltal lazább vagyok. És sokkal kevesebb ítélkezés és félelem van bennem.  Én akkor vagyok  a legboldogabb, amikor olyan dolgokat csinálhatok, amiről azt érzem, hogy előre visznek. És büszkeséggel tölt el, hogy azt érzem, hogy ezt én csináltam.

Legutóbbi színterápiás oldáson a 49-es számú Aura-Soma üveget választottam. Kenegettem magamat már hetek óta az üvegben található folyadékkal, azt hiszem az a legfontosabb hatása, hogy a  gátlásaim oldódtak és sokkal közvetlenebb lettem. Szerettem volna, ha van barátnőm, de sokáig visszahúzódó voltam, nem mertem közeledni, mert mi van ha visszautasítanak…A lányok szívesen választottak engem olyan beszélgetős-lelki társnak, de mint férfit nem akartak, nem értettem. Most meg mindenkivel barátságokat kötök, lazultam, közvetlenség lett az eredmény. Lett barátnőm is és már több, mint fél éve együtt vagyunk.

Új hobbim a fotózás lett, vettem egy profi fényképező gépet magamnak és most fotózni tanulok. A múltkor a suli előtt ott állt öt nagyhangú srác, extrém bicajos banda volt. Elég zajosak voltak én meg lazán oda mentem hozzájuk és megkérdeztem, hogy lefotózhatom-e őket? Nem paráztam, odamentem,  megcsináltam és ez tetszett nekik, azóta haverok vagyunk.

Szóval azt érzem, hogy egyre jobban kezdem tudni, hogy ki vagyok én és mit akarok csinálni az életemben.”

Jelentkezz ColorGenetics oldásra!

Add meg az elérhetőségedet és felhívlak a részletekkel kapcsolatban.

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

A Te történeted hogy szól?

Minket érdekel mi van veled, milyen jelenleg az életed, miben szeretnél változást elérni és támogatást kapni. Írd meg, mi elolvassuk, visszajelzünk és javaslatot adunk, hogyan tudunk együtt sikersztorit csinálni belőle!

x