Barion Pixel

„Az igazi szeretet nem függ a másik viselkedésétől, nem irányít, nem vádol csak elfogad úgy, ahogy vagy, annak, aki vagy. Az igazi szeretet egy belső döntés, mely nem függ a szeretet tárgyától, és annak a viselkedésétől.” – Dr. David R. Hawkins

Hányszor hallunk ilyesmit: bezzeg én szerettem őt, ő pedig csúnyán viselkedett velem, ezért most már nem szeretem. Ismerős? Aki így nyilatkozik az sosem szerette igazán, feltétel nélkül a másikat.
Ugyanis a feltétel nélküli szeretet az én döntésem. Te nem tehetsz ellene semmit. Ha feltétel nélkül szeretlek, akkor tehetsz bármit, ez akkor is így lesz. Nem azt a képet szeretem, amit megláttam-vagy látni véltem- hanem azt, aki te igazán vagy.

Amikor a partnerkapcsolat kezdetén egymásba szeretünk, az csak annak a pillanatnak szól. Akkor még nem látjuk egymást. Csak egy képet szeretünk, pontosabban saját magunkat abban a helyzetben. Akkor kezdődik a szeretet, ha a szerelmes, gyermeki álomból felébredünk. És amikor felismerjük: Te másmilyen vagy, mint én, és én ezt a másságot szeretem benned. Ha így szeretjük a párunkat, a másik biztonságban érzi magát, mert én úgy szeretem, ahogy van, azaz velem együtt maradhat, nem kell megváltoznia. Ha nincs meg ez a biztonságérzet, azaz nem biztosak a partnerek abban, hogy együtt maradnak, akkor a kapcsolat elszakad.

A családállítások alkalmával ráláthatunk a valós viszonyokra a kapcsolatainkban. A folyamat során helyre lehet állítani a viszonyokat és „meg lehet látni” a másikat olyannak, amilyen ténylegesen. Ezáltal létrejöhet a valódi szeretet a két ember között.

Egy ideális párkapcsolatban a férfi ki tudja mondani a nőnek, és a nő is ki tudja mondani a férfinak: „Szeretlek, pontosan olyannak, amilyen vagy, és így mondok a kapcsolatunkra igent. Örülök, hogy olyan vagy, amilyen, és örülök, ha olyan is maradsz. És szeretem az édesanyádat, az édesapádat és az egész családodat pontosan olyannak, amilyenek.”

Ekkor mindketten, elvárás nélkül tudnak akár jobbak is lenni.

 

Ha érzed, hogy számodra is hasznos lehet a családállítás, itt tudsz jelentkezni:

Következő csoportos állítások:

- 2024. április 20. szombat (10- 17 óra)

- 2024. április 21. vasárnap (10- 17 óra)

- 2024. május 18. szombat (10-17 óra)

- 2024. június 15. szombat (10-17 óra)

- 2024. július 20. szombat (10-17 óra)

- 2024. augusztus 17. szombat (10-17 óra)

- 2024. szeptember 29. vasárnap (10-17 óra)

Díj: Egész napos  foglalkozás díja állításkérőknek 33.000 Ft, segítőknek 17.000 Ft.

Helyszín: Dunakeszi - Szívem Szerint Selfness Akadémia

Ha kérdésed van, szívesen válaszolunk, itt elérsz bennünket telefonon: 0620/369-1712

Jelentkezéshez töltsd ki az alábbi űrlapot!

 

Jelentkezz a Családállításra!

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
x