Barion Pixel

Péter története arról szól, hogy ha megértjük milyen sorserők tartják össze a családot, akkor a családon belüli harmónia teljesebbé válik.

„Nemrég a szüleimmel és testvéreimmel egy családi közös utazás alkalmával az önbizalomról beszélgettünk az autóban. Hárman vagyunk fiúk a családban és rá kellett jönnünk, hogy olyan családban nőttünk fel, ahol több generációra visszamenően a felmenőinknek önbizalomból nem sok volt. Megdöbbentem. Akkor nekem és a testvéreimnek hogy legyen? Rájöttünk, nekünk kell tenni érte, ezért családilag együtt elmentünk egy családterápiára, egészen pontosan egy Color Genetics oldásra.

Izgultunk, hogy mi lesz, mert még sose voltunk hasonlón. De olyan pozitív fogadtatásban volt részünk Levi és Judit által, hogy mire odaértünk, már mi is megnyíltunk. Egymás után egyénileg került sorra mindenki a családból és persze kiderült, hogy az egyik legfőbb elakadás tényleg az önbizalom és önbecsülés témájában volt mindenkinek. Nagyon érdekes volt érezni azokat a láthatatlan erőket és energiákat, amiket a hétköznapokban talán észre sem veszünk, de mégis átszövik a családi kapcsolatokat és erős hatással vannak ránk. Furcsa volt a kettősség, hogy nap végére azt éreztük nagyon elfáradtunk, közben pedig mégis feltöltődve, vidáman, bizakodóan jöttünk el a családterápiáról.

Ráláttam, hogy a hiányosságaimmal foglalkozni kell, mert egyébként nem lesz jobb. Azóta többet törődök magammal. Sokat dolgozom és munkában is azt csinálom, amit szeretek. Amellett sportolok, nyelvet tanulok, barátokkal vagyok. Most táncolni akarok megtanulni. Egyre jobban felismerem és fel is írom magamnak, hogy miken kell változtatni. És el is kezdem, és csinálom. A testvéreimen is látom a változást, főleg az öcsémen, aki nyitottabb és közlékenyebb lett. Nem ordít a különbség, de mégis érzékelhetően más, talán nincs már annyira elzárkózva a világtól, mintha több ereje lenne és jobban tudna kapcsolódni másokhoz is. Ő kapott a terápia végén egy 100-as számú Aura-Soma üveget is és annak a tartalmával kellett magát bekenni. Azt mondta, hogy elégedettebb önmagával. A bátyám is árgus szemekkel figyeli önmagát. Tudja, hogy miben szeretne változást elérni, és bár az még nem valósult meg, de bízik magában és legfőképp azt mondja, hogy sokkal nagyobb a nyugalma, amióta ott belül megértett valamit.

Anyukám észre vette magán, hogy sokkal türelmesebb, és elfogadóbb lett, nem kapja fel a vizet olyan hamar. Más lett a kapcsolata a saját édesanyjával is, máshogy beszél a mamával, jobban megérti az életét.  A nagymama legutóbb kiemelte, hogy a család számít leginkább, pedig tőle ezt régebben nemigen hallottuk. Mintha valami gát oldódott volna, valami jobb lett a családi energiában.

Én is használtam egy Aura- Soma üveget, én a 24-es számút választottam. Megnövelte az önbecsülésemet, most már én vagyok az, aki önbizalmat és megnyugvást adok másoknak. Jó érezni, hogy fontos lettem magamnak.

Anyukám csak annyit kérdezett az oldás végén ahogy eljöttünk: Hogy lehet  Judit és Levi ennyire pozitív emberek?  Hálásak vagyunk, különleges élmény volt ez a családi terápia.”

Péter történetéről egy Wass Albert idézet jut még eszembe: „Minden embernek van egy útja, amelyiken járnia kell. Nem lehet letérni róla. Az ember azt hiszi, hogy akik egy födél alatt élnek, azoknak útjuk is egy. De ez nem így van. Nem a födelen múlik, hanem az utakon. A födél nem tartja össze az utakat, ha azok nem úgy indultak, hogy egymás mellett haladhassanak hosszú ideig.”

Ha szeretnéd te is rendbe tenni a családi kapcsolataidat, jelentkezz családállításra vagy egyéni Color Genetics  terápiára.

Következő csoportos állítások:

- 2024. április 20. szombat (10- 17 óra)

- 2024. április 21. vasárnap (10- 17 óra)

- 2024. május 18. szombat (10-17 óra)

- 2024. június 15. szombat (10-17 óra)

- 2024. július 20. szombat (10-17 óra)

- 2024. augusztus 17. szombat (10-17 óra)

- 2024. szeptember 29. vasárnap (10-17 óra)

Díj: Egész napos  foglalkozás díja állításkérőknek 33.000 Ft, segítőknek 17.000 Ft.

Helyszín: Dunakeszi - Szívem Szerint Selfness Akadémia

Ha kérdésed van, szívesen válaszolunk, itt elérsz bennünket telefonon: 0620/369-1712

Jelentkezéshez töltsd ki az alábbi űrlapot!

 

Jelentkezz a Családállításra!

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
x