Barion Pixel

Marianna története megmutatja, hogy milyen előnyös változások történnek, ha az ember végre saját kezébe veszi élete irányítását és el kezd dolgozni önmagán.

„Amíg nem találkoztam a Théta Healinggel és nem kezdtem el „önásás” technikával magamon dolgozni állandóan csak keseregtem, sajnáltam magam és nem csináltam semmit. De az égvilágon semmit. Az ismerőseim folyton kérdezgették, hogy Marianna valami bajod van, mert mindig szomorú és ideges voltam. Aztán barátnőm unszolására tavaly májusban elvégeztem a Theta Healing tanfolyamot és részt vettem egy egyéni, és egy csoportos családállításon is.

Én döbbentem meg a legjobban,

hogy milyen pozitív változások lettek az életemben. Régebben az anyukámmal nem volt jó a kapcsolatom, volt hogy hónapokig nem is kerestük egymást, még telefonon sem beszéltünk. Sértődöttség, düh, harag – ez volt, ami átjárta a szívemet, egyszerűen azt éreztem, hogy nem tudom elviselni. Akkoriban munkám sem volt és egészségügyi problémáim is akadtak bőven.

Aztán egyszer csak elegem lett magamból, a nyavalygásaimból és eldöntöttem véget vetek ennek. A théta tanfolyam után ráláttam, hogy én vagyok a saját életem legnagyobb akadályozója, én tehetek mindenről. Nincs senki más, akit okolhatnék a saját rossznak vélt sorsomért, csak és kizárólag én vagyok felelős az életemért.

És ez a felismerés megváltoztatott bennem valamit

A Theta Healing konzultációkon és az önmunkával is számos negatív hitrendszert eltávolítottam az agyamból, thétásan úgy mondjuk a tudatalattimból. A családállításon pedig, ahol életemben először vettem részt, szó szerint “összeszedtem magam”.

Az elmúlt hónapokban sok mindent átértékeltem, helyére kerültek a dolgok bennem. Most én lettem fontos magamnak, eddig mindenkit magam elé soroltam, aztán magamra sosem jutott idő. Most van “énidőm” és mindenre amit akarok, olvasok, meditálok, reggel-este motivációs szövegeket hallgatok. Egyszerűen bevonzom a dolgokat. Mindig az jön, azon akad meg a szemem, ami kell. Jönnek az üzenetek és vele a nagy döbbenet, hogy aha, ez tényleg működik. Most már tudok örülni a kis dolgoknak is, úgy hogy előtte még a nagyoknak sem tudtam. Még a lotton is nyertem a múltkor, igaz több játékból, de összesen majdnem ötvenezer forintot. Gyorsan vettem pár önfejlesztő könyvet, amit már rég kinéztem, de eddig nem engedtem meg magamnak.

Mindenki a saját fejében éli a világát

Most már kezdem érteni mit jelent az, hogy nincs jó meg rossz. Mindkettő csak a fejemben van, attól függően, hogy én mit gondolok valamiről. Megtanultam nem szabad keseregni. Ha a múltat síratom vagy azon aggódok, hogy mi lesz holnap, akkor csak vacakul érzem magam.

Nem tudom mi van velem, de jól vagyok és aminek külön örülök, hogy anyukámmal is kisimultak a dolgok, újra közel tudtunk kerülni egymáshoz, beszélgetünk, együtt vagyunk, egyek vagyunk.

Tündér az esőben

Egyik reggel történt velem az, hogy éppen baktattam haza  a melóból, amikor eleredt az eső. Régen csak arra tudtam gondolni, hogy jaj elázik a hajam, a ruhám, mindjárt megfázom, jaj csak érjek haza. Most meg azon kaptam magam, hogy élveztem, ahogy az arcomba vágnak az esőcseppek. Gondoltam is, nem vagyok normális, örülök, hogy vizes lettem és mondogattam magamban, hogy most tisztulok meg. De a legjobb az volt az egészben, hogy egyszerűen azt éreztem, hogy boldog vagyok és újra élek.

Egyszer csak a megláttam egy idős nénit, aki húzta a gurulós kiskocsiját maga után. Ő is ázott és őt sem érdekelte, csak ment az útján. Teli szívvel rámosolyodtam. Ő vissza.

– Köszönöm a mosolyod, az isten áldjon meg, egy tündér vagy – hintette rám szavait kedvesen, ismeretlenül.

Vigyorogtam hazáig, az idős néni a jó kedvemet megerősítette és rádöbbentett arra, hogy gyakran egy mosoly is elég, hogy segítsünk másokon.”

Ha Te is szeretnéd megtapasztalni a ThétaHealing jobbító, gyógyító hatását az alábbi űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni konzultációra vagy ha van kérdésed, akkor itt felteheted, szívesen válaszolok, tel: 06 30 9904700.

Jelentkezz oldásra!

Add meg az adataid, jelöld be melyik konzultációt választod és felhívunk a részletekkel kapcsolatban.

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

x