Barion Pixel

Anna története megmutatja,hogy a Théta Healing módszere milyen hatékonyan képes feloldani a „régmúlt” elfeledett, érzelmi blokkjait.

„Ugyanaz a gyötrő álom kelt fel minden éjjel, hosszú hónapok óta – vág bele a meséjébe Anna, mikor felteszem neki a kérdést, hogy miben lehetek a segítségére. Zaklatottan meséli visszatérő álma részleteit és a következő pillanatban már meg is csillantak a könnycseppek mandulavágású szemzuga ráncaiban.

-Elhagytam Andrást, ott hagytam magára. Láttam, hogy egy hideg üvegfal választ el minket és én hátat fordítottam neki és elmentem.

Nem a saját életemet élem

Az álomban látott jéghideg üvegfal beleégett a retinájába, és bár nem akart erre gondolni, de napközben is gyakran megjelent ez a kép lelki szemei előtt.
– Álmomban maró lelkismeretfurdalás gyötör, hogy mi lesz vele- folytatja az elbeszélést. És ami a legrosszabb, hogy az életben is ugyanezt érzem iránta. Nekem férjem van, gyerekeim, András a kollégám, barátok vagyunk, de azon túl nincs köztünk semmi. De mégis, mintha elfeledett életekben mégis közünk lett volna egymáshoz. Azt érzem, hogy ebben az életemben nekem gondoskodnom kell róla. Sajnálom őt és segítek neki, ahol csak tudok, akár erőmön felül is és ő ezt kihasználja. Kérnie sem kell és már ugrok, lesem minden kívánságát. Nem kimélem magamat, elvégzem az ő munkáját is, bármire megkér megteszem, elintézem, elhozom, megveszem, megcsinálom helyette a dolgokat, falazok neki, ha kell.

És ő ezt nem hogy meghálálja, hanem kritizál, semmi nem elég, és semmi nem jó neki. És ez már évek óta így megy. Azt érzem nem a saját életemet élem. De most már terhes nekem ez a kötelék, nem tesz jót egyikünknek sem és a kapcsolatunknak sem. Ez már nem barátság köztünk,csak marakodni tudunk. Nem tudom mi ez, nem értem, segíts, hogy megszabaduljak ettől a piszkosul gyötrő érzéstől!”

Múlt életek fájdalmaiban

Theta Healing konzultációban leástunk Anna tudatalattijának mélyére és ott rálátott, hogy mi volt az álom rendszeres visszatérésének oka. Látta magukat egy régi életben, amikor párként éltek együtt, és látta azt is, hogy számára egy idő után már nem adott semmit a kapcsolat. Kiüresedtek, elhidegültek egymástól és ő döntött. Hátat fordított a hideg üvegfalnak és elhagyta a férfit. A szíve mélyén tudta, hogy ezt kell tennie, mégis a lelkében életeken átívelő bűntudatmorzsák maradtak. Nem tudott megbocsátani magának, azért mert egyszer, valamikor önmagát választotta. Amiért nem a másikat, hanem önmagát nézte, amikor ki merte mondani, hogy ez nem jó neki és lépett.

Visszatérő gyötrő álmának az volt az oka, hogy nem tudatosította magában, hogy azt a lépést nem csak önmagáért, hanem kettőjükért tette meg. A közös út elágazott. Külön kellett megtapasztalniuk azt, ami rájuk várt. Így tudtak mindketten a legjobban fejlődni.

Így a legjobb mindenkinek

A thétás ásásban tudatosult benne, hogy anno jó döntést hozott, mert így lett a legjobb mindenkinek. Bűntudata eloszlott, megnyugodva hagytuk abba a konzultációt.

Eltelt pár hét és Annával egy közértben futottam össze. Lelkesen mesélte, hogy azóta egyszer sem álmodott Andrással, eltűnt a gyötrő érzés a szívéből is. Már nem sajnálja itt a való életben sem a férfit. Nincs lelkiimeretfurdalása és már nem akarja mindenáron megmenteni a másikat. Rájött, hogy nem veheti el a férfitól az önbecsülésnek azt az örömét, hogy saját maga képes megoldani a feladatait. Így jobb mindenkinek – mondta mégegyszer Anna. Így végre mindketten, felnőtt felelősségvállalással gondoskodhatnak saját életükről és igaz kapcsolat tud maradni közöttük.

Ha szeretnéd Te is megtapasztalni a Théta Healing ásás hatékonyságát, kérj konzultációs időpontot, jelentkezz telefonon: 06 30 990 4700 vagy töltsd ki az alábbi űrlapot!

 

Jelentkezz oldásra!

Add meg az adataid, jelöld be melyik konzultációt választod és felhívunk a részletekkel kapcsolatban.

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

x