Barion Pixel

Akik még soha nem tapasztalták meg, hogy milyen erők mozognak egy családállítás során gyakran félve faggatóznak, hogy mi történik ott? Az ő kedvükért röviden összefoglaljuk.

A családállítás általában csoportban történik, a teremben 8-15 ember foglal helyet körben. A napot bemutatkozással és ráhangolódással kezdjük. Fontos, hogy lehető legjobban üresítsük ki a fejünket a gondolatoktól és csak az érzéseinkre figyeljünk. Aki a családállítást kéri elmondja, hogy milyen témában szeretne megoldást, rálátást kapni és mi lenne ezzel a célja, mit szeretne ezzel elérni. A felállítandó téma alapján megbeszéljük, hogy kit vagy mit kellene beállítani a „morfogenetikus mezőbe”.

Képviselők szerepe
Az állítást kérő a körben ülő személyek közül kiválasztja képviselőnek azokat a személyeket, akik a rezgésük alapján a témáját a legjobban meg tudják jeleníteni a körben. Az instrukció lényege itt az, hogy mindenki figyeljen befelé és keresse meg a helyét. Kis idő múlva a képviselők mozgása, helye, érzetei elmondják, hogy a családtagok hogyan vétettek a szellemi törvények ellen. Ki az a családtag, aki átvállal valami nehéz sorsot, boldogtalanságot vagy ki az, aki jóváteszi valaki bűnét, ki az aki követ bárkit a családból akár halálba, szegénységbe. Jól megmutatkozik, ki és hol sértette meg a szeretet és tisztelet rendjét.

Lényeges, hogy melyik képviselő mit érez,előfordulhatnak mély, intenzív érzések, heves sírás vagy nevetés, mély fájdalom, földbe gyökerezett láb stb. Fontos,hogy ki kit lát és kit nem lát, ki kihez közeledne szívesen, vagy éppen távolodna. Ebből a belső, lelki filmből kirajzolódik egy történet és feltárul előttünk, hogy abban a családban milyen olyan esemény történt, ami a jelenlegi témához kapcsolódik és hol sérült a rend.

A rend helyreállítása a cél
Valamint azoknak a tudattalan kötéseknek az oldása, amelyek a problémát okozzák a családállítást kérő személy életében. A képviselők nem beszélnek csak az érzésekre figyelnek, illetve csak akkor szólalnak meg, ha oldó mondatokat kell mondaniuk. Az oldó mondat egy olyan speciális mondat, ami a családrendszer sérüléseit gyógyítja. Ha felismerjük és elismerjük, ami van, az energiák helyreállnak.

Itt Te vagy a legfontosabb

Körbe állunk, kísérünk, hogy megszülethessen benned a felismerés, hogyan lehet könnyebb az életed. Segítőként veszünk részt egymás folyamataiban,mindenki gyógyul. Még valami, ez nem egy hibáztatós játék. Nagyon fontos, hogy soha ne hibáztasd az ősöket, szülőket, ha olyat találsz, ami fáj. Mi választjuk a szüleinket, mert pontosan ez az anya és ez az apa kell nekünk ahhoz, hogy mindazt meg tudjuk tanulni ebben az életben, amiért idejöttünk.

Milyen hatása van családállításnak?
A családállítás folyamata alatt mindenki gyógyul, nemcsak aki az állítást kéri, hanem az is, aki segítőként vesz részt az állításon. A tapasztalatok azt mutatják, hogy aki átadja magát az érzéseinek és alázattal, elfogadással van az élete iránt, annak az életében gyors és pozitív változások következnek be.

Ha szeretnéd megtapasztalni a családállítás gyógyító energiáját, itt tudsz jelentkezni:

Következő csoportos állítások:

- 2024. április 20. szombat (10- 17 óra)

- 2024. április 21. vasárnap (10- 17 óra)

- 2024. május 18. szombat (10-17 óra)

- 2024. június 15. szombat (10-17 óra)

- 2024. július 20. szombat (10-17 óra)

- 2024. augusztus 17. szombat (10-17 óra)

- 2024. szeptember 29. vasárnap (10-17 óra)

Díj: Egész napos  foglalkozás díja állításkérőknek 33.000 Ft, segítőknek 17.000 Ft.

Helyszín: Dunakeszi - Szívem Szerint Selfness Akadémia

Ha kérdésed van, szívesen válaszolunk, itt elérsz bennünket telefonon: 0620/369-1712

Jelentkezéshez töltsd ki az alábbi űrlapot!

 

Jelentkezz a Családállításra!

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
x