Barion Pixel

Deepak Chopra A bőség megteremtése című könyvében írja, hogy a bőség megteremtésének egyik alapelve: a boldogság és emberség. Ez az alapelv kimondja:

„Azért születtünk e világra, hogy boldoggá tegyünk minden embert, akivel csak kapcsolatba kerülünk. Az élet természetes módon mindig a boldogság irányába fejlődik. Folyton fel kell tenned magadnak a kérdést, vajon a cselekedeteid boldoggá tesznek-e téged és boldoggá teszik-e a környezetedben élő embereket. Mert a végső cél a boldogság, ez minden célok célja. Ha arra törekszünk, hogy több pénzünk legyen, hogy jobbá tegyük a párkapcsolatunkat, vagy hogy jobb állásra tegyünk szert, valójában a boldogságra törekszünk. A hibát ott követjük el, hogy nem a boldogságot tekintjük elsődleges célunknak, holott ha így cselekednénk, minden egyéb is megadatna számunkra.”

Te hogy állsz a boldogság kérdésével? 

Ha úgy érzed elakadtál és jó lenne tapasztalt, szakértő segítség, akkor jelentkezz ingyenes telefoni konzultációra, ahol átbeszéljük a problémádat és megoldási javaslatot adunk, hogy könnyebben mehess az utadon tovább.

Az alábbi módszereink közül te magad választhatsz vagy együtt megbeszéljük melyik lenne a legeredményesebb a számodra:

– Családállítás (egyéni és csoportos)

– ColorGenetics terápia

– Kineziológia oldás

– ThetaHealing konzultáció

– Aura-Soma konzultáció

– Gyógyító és Szeretet Kód módszer

 

Jelentkezés

Töltsd ki az adatlapot és 48 órán belül visszahívunk!

A találkozásunk Vácon, a Szívem Szerint -Első Magyar Selfness Stúdiónkban történik. Ha még bizonytalan vagy, hogy módszerünk jó lenne-e Neked, akkor hívj telefonon és megbeszéljük! Mi  együtt dolgozunk, mert hiszünk a Férfi és Nő egységében:)

Üdv, Judit és Levi

30/990-4700  Judit
20/369-1712 Levi

 

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
x