Barion Pixel

A kudarctól való félelem vezető okok között van a halogatásban. Félelem attól, hogy bár mi megálmodtuk… a tökéletes házat, munkát, a családot, életet, amit élni szeretnénk, mégsem tudjuk megélni. Mert úgy érezzük, nem vagyunk rá elég jók, nem vagyunk rá érdemesek vagy egyszerűen nekünk nem fog menni, mert nem tudjuk megcsinálni.

Egy meglepő, ám hatékony kudarckezelési módszer: Dönts úgy, hogy nem létezik kudarc, csak gyakorlás!

Ahhoz, hogy megértsd, nincs olyan, hogy kudarc, tudatosíts az életedből egy kudarcnak vélt eseményt. Nézd meg, hogy mit tanultál belőle, majd bocsáss meg magadnak érte, végül pedig adj hálát azért, hogy megtapasztalhattad, mert ezáltal is több lettél. Ebből látni fogod, hogy minden, amit kudarcnak véltél, valójában valami jóhoz vitt közelebb. Egészen pontosan önmagadhoz vitt közelebb. Egy tanítást rejtett. Ha ezt észreveszed, megérted a saját életed példáin keresztül, sokkal bátrabb leszel és az élet minden területén mersz kockázatot vállalni.

Ahogy Hosszú Katinka olimpiai és világbajnok úszónőnk mondja: „Két eredménye lehet valaminek: vagy sikerül, vagy tanulok belőle. Más nincs.”

Ha szeretnél rálátni, hogy vajon mi áll a saját sikered útjában, gyere el egy személyes oldásra – választhatsz Kineziológia, ThetaHealing, ColorGenetics, Aura-Soma, Családállítás módszerek közül – és elhárítjuk az akadályt. Itt tudsz jeletkezni:

Jelentkezés

Töltsd ki az adatlapot és 24 órán belül visszahívunk!

A találkozásunk Vácon, a Szívem Szerint -Első Magyar Selfness Stúdiónkban történik. Ha még bizonytalan vagy, hogy módszerünk jó lenne-e Neked, akkor hívj telefonon és megbeszéljük! Mi  együtt dolgozunk, mert hiszünk a Férfi és Nő egységében:)

Üdv, Judit és Levi

30/990-4700  Judit
20/369-1712 Levi

 

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
x