Barion Pixel

Te milyen mentális korlátokkal nehezíted meg az életedet? Mivel vágod magad alatt a fát miközben egyre távolabb kerülsz a harmonikus élettől? Tán a sérelmeidet gyűjtögeted, haragot vagy gyűlöletet táplálsz a szívedben? Lássuk mi az a 6 mentális korlát, amivel súlyosan akadályozod a saját boldogulásodat.

1. Halogatsz

Nem teszel lépéseket, inkább csak a partvonalról figyeled, ahogy a lehetőségek szép lassan elhaladnak melletted. Türelmet erőltetve magadra, csak vársz és vársz, és közben azt mondogatod magadnak, hogy még nem jött el a kedvező pillanat, majd legközelebb megteszed… majd. A motivációidat elnyomod magadban és szelid hazugsággal ringatod magad. Hiszen majd megcsinálod később, de mi történik, ha később már nem teheted meg?

 

2. Kerülöd a döntéshozatalt és kifogásokat gyártasz


Mélyen belül tudod, hogy döntened kéne és még talán vágysz is rá, de a félelmeid meggátolnak a cselekvésben. Legyen szó egy mérgező kapcsolatról, egy lélekölő munkáról, vagy csak arról, hogy elmond a véleményed, mégse teszed. Egyszerűen félsz a valós és valótlan következményektől is. Gyakran azon kapod magad, hogy sopánkodsz, panaszkodsz, hogy nincs időd, meg sok a munka, meg otthon a gyerekekről is gondoskodni kell, meg hát a beteg családtagok ellátása is a te feladatod, ja és nálad is megjenetek a a testi tüneteket. Meg a pénzhiányt is gyakran emlegeted, hogyha több lenne, akkor bizony megtennéd ezt is meg azt is! Biztos nincs időd , pénzed, energiád magadra? Vagy csak kényelmes ezek mögé a kifogások mögé bújni?

3. Túlzott kontroll alatt tartasz mindent

A félelem sok mindenre rá tud venni. Képes veled elhitetni, hogy ha jó erősen kezedben tartod az irányítást, akkor nem történhet semmi rosssz. Ezért folyamatosan készenlétben tartod magad és minden elutasítasz, amit nem ismersz, ami új, ami a szokásostól eltérő. Kialakítod a saját rendszeredet, egy napirendet, ami kizárja a váratlan eseményeket. Ehhez a rendszerhez minden áron ragaszkodsz és nem hagyod, hogy valami olyan történjen, aminek nem kéne. Se jó, se rossz. Így viszont a jó dolgokat sem engeded be.

4. Tartogatod a sérelmeket, a haragot és a gyűlöletet
Sokan vannak, akik nem veszik észre, hogy már hosszú ideje gyűjtögetik, táplálják a sérelmeiket. Ugyanis a sérelmek csak korlátozzák az embereket, nem tudnak teljes életet élni, boldogtalanná teszi az őket és beszűkíti a látókörüket. Az egyik legnagyobb akadályozó erő az életünkben, a gyűlölet. Nem csak felőrli, de meg is bénítja az embert. Ráadásul a gyűlölet depresszióba hajtja az embert, különösen az öngyűlölet.

5. Elnémítod magadat

Ez is veszélyes pont, ha nem hagyod, hogy a saját érzelmeid, gondolataid eljussanak másokhoz. Ahelyett, hogy felszólalnál, amikor valaki megbánt, amikor valamit akarsz, inkább visszahúzódsz a saját kis buborékodba. Nem fogsz kiállni sem önmagadért sem az álmaidért, így nem fogod ezeket megvalósítani sem. És nem fogsz magadhoz hasonló társakra sem lelni, ha nem hallatod a hangod és mutatod meg azt, hogy ki is vagy valójában.

6. Mardos és megköt a bűntudat
Mindannyiunknak vannak hibáink, butaságaink, amiket elkövettünk az életünkben. Emberek vagyunk. Vagyis tökéletlenek és nagyon is hibázhatunk. De a hibákból tanukhatunk. Szóval ne cipeld magaddal a bűntudatot, bocsáss meg magadnak és lépj tovább. Légy tisztában azzal, hogy amit tettél vagy éppen nem tettél, akkor és ott a legjobb variációnak és megoldásnak tűnt. Kár ezért marcangolnod magad, amit már úgysem tudsz megváltoztatni.

Oldozd fel magad, fordulj szeretettel önmagad felé és döntsd el, hogy innentől jó dolgokat adsz a világnak.

Tudtad? Már kapható a Manna csepp, ami egy olyan természetes készítmény, ami hatékonyan segít a lelki blokkok, mentális akadályok és stressz feloldásában, miközben biztosítja a szervezet számára optimális energiát. A készítmény fogyasztói arról számoltak be, hogy a cseppek fogyasztása során  a mindennapok könnyebbek lettek, mintha súlyos terhektől szabadultak volna meg. Ne halogass, szabadítsd fel az energiáidat! 

 

 

x