Barion Pixel

Talán kicsit banálisnak is tűnhet ez a kérdés, de ha alaposan végig gondoljuk már érdekes is lehet. Mert mit is jelent az, hogy valaki a saját életét irányítja? Azt, hogy nincs több kifogás, másokra mutogatás, hanem én vállalom a felelősséget mindenért az életemben. Mindenért, beleértve az anyagi helyzetemet, a párkapcsolatomat, a munkámat stb… Márpedig, ha ez így van, akkor csak egyvalaki tud bármin is változtatni az életemen: én saját magam. Na jó, mondhatnánk erre és akkor mi van?

Boldogságra törekvés
Hát az van, hogy az életünk legfontosabb mozgatórugója a boldogságra törekvés! Ha tetszik, ha nem a boldogságra való törekvés határozza meg döntéseinket minden pillanatban. A generális boldogság pedig- túl a pillanatnyi anyagi örömökön- az az érzés, hogy én irányítom az életem és nem „csak úgy” történnek a dolgok velem, körülöttem. Nem a „véletlen műve” semmi az életemben, hanem a saját döntéseim következménye. Hogy kivel és hogyan élek, milyen anyagi helyzetben vagyok, mennyire stresszes az életem, mit és hogyan dolgozom akár jó, akár rossz mindez, az mind- mind az én korábbi döntéseim következménye.
Itt természetesen joggal vetül fel a kérdés, hogy amennyiben ez így van, akkor miért van annyi boldogtalan ember? Hiszen nem nagyon találkozunk olyanokkal, akik rosszat akarnak maguknak tudatosan. És itt kell megemlíteni a tudatalattit, mert a tudatalattink a felelős döntéseink döntő többségéért.

Mi is az a tudatalatti?

Nagyon sokan nagyon sokféleképp határozták már meg a tudatalatti fogalmát. Most a teljesség igénye nélkül az általunk tapasztaltak alapján a sok meghatározásból megpróbáltam a lehető legérthetőbben leírni a tudatalatti fogalmát.
Mindenkinek van egy olyan információs tere, ahol minden eddig megtörtént életesemény és ami a legfontosabb, ezek érzelmi lenyomatai tárolva vannak. Azért nevezzük tudatalattinak, mert tudatosan nem látjuk ezeket, úgyis fogalmazhatunk, hogy a lelkünk legmélyén bújnak meg. És ez így teljesen rendben is van, hiszen képzeljük el, milyen élmény lenne egyszerre az elmúlt pl. 40 évünk minden pillanatát felidézni…hát fárasztó még belegondolni is! Viszont ezek az információk tárolva vannak a tudatalattinkban és ezek érzelmi lenyomatai is.

Történnek jó és rossz dolgok is

Nem minden „rossz dologból” lesz trauma, csak azokból, amik valami oknál fogva erősebben megérintik az egyént nagyon erős érzelmeket kiváltva. A közös ezekben a traumatizálódott emlékekben, hogy kivétel nélkül beépítenek egy téves hitrendszert a tudatalattiba, ami aztán később elő-elő bukkan. Ezt általában észre sem vesszük, csak a hatásait. A korábbiakban már írtam, hogy a jelenlegi életünk döntéseit nagy részben a tudatalatti minták határozzák meg. De mivel ezt nem látjuk közvetlenül- ezért tudatalatti- csak a „végeredmény” látható, ami gyakran nem is hasonlít az eredeti szándékunkhoz. Ilyenkor jön a döbbenet: én nem ezt akartam, nem így képzeltem stb. Valójában a szándék és a végeredmény közti különbség az, ami jelzi, hogy valami nem stimmel az életünkben. És itt van a magyarázat: hiába próbálunk valamit elérni a tudatos elménkkel, a végső döntés a tudatalattiból jön, ezáltal az eredmény is azt fogja mutatni, mi van valójában a tudatalatti programjainkban.

Miért fontos feltérképezni a tudatalattit?

Az előbbi rész után már talán logikusnak tűnik az, hogy miért fontos feltérképezni a tudatalattinkat. Joggal merül fel a kérdés: jó-jó, de hogyan tegyem ezt, hiszen azért tudat alatti a neve, mert a tudatos elme számára nem látható. Ez így van, viszont a tudatalatti elme által elért eredmények világosan és egyértelműen láthatók. Elég megvizsgálni a különböző életterületeinket és rögtön világossá fog válni, hogy hol vannak tudatalatti blokkjaink, korlátaink, amik nem engedik, hogy az adott területen más eredményt érjünk el.

Kérdezd meg magadtól őszintén:
• Úgy élem az életem, ahogy szeretném a szívem szerint, vagy úgy, ahogy mások elvárják, megszabják?
• Azt a tevékenységet / munkát végzem nap, mint nap, amit mindig is szerettem volna?
• A napi munkám során jól érzem magam, és ez olyan, mintha eltűnne az idő, örömmel töltöm el ott a napom?
• A párkapcsolatomban azt érzem, hogy egyenrangú vagyok és együtt haladunk egy közös célért?
• Szívesen megyek haza, mert szerető családtagok várnak és az otthoni lét örömet okoz?
• Azt érzem, hogy a párom mindenben támogat és tisztel, elfogad engem?
• A gyerekeim bizalommal vannak felém?
• Látom életem célját és értelmét és haladok az utamon úgy, hogy ez megelégedéssel tölt el?
• Szüleimmel való kapcsolatom harmonikus, elfogadom őket olyannak amilyenek?
• Hálás vagyok nekik az életemért?

Nos még számtalan ezekhez hasonló kérdést feltehetünk magunknak, a lényeg, hogy őszintén válaszoljunk mindegyikre. Ha valamelyikre egyértelmű „NEM” a válasz, akkor biztosak lehetünk benne, hogy a tudatalattinkban van valami korlátozás, ami nem engedi azt, hogy az adott életterületen többet érjünk el.

 

Mit nyerhetsz a tudatalatti programjaid felismerésével?

MINDENT! Talán már sejthető a válasz: egy jobb, szeretetteljesebb, boldogabb életet. Elérheted a kiteljesedettség állapotát, ami a legmagasabb szintű szeretetet jelenti az életben. Ha már nem kell megfelelned mások elvárásainak, ha már úgy fognak őszintén elfogadni mások, ahogy vagy, ha már azt a tevékenységet végzed, ami elégedettséggel tölt el, akkor azt fogod érezni, hogy BOLDOG vagy. Igen, így nagy betűvel, mert ez nem egy külső tényezőktől függő jó érzés lesz. Ez már belőled jön majd és nem függ attól, hogy a „körülmények” hogyan alakulnak.

 

Az igazi BOLDOGSÁG az,

amikor tudatában vagy annak a tudásnak, hogy az életedet te irányítod, tőled függ minden. Amikor a felelősség felvállalása nem egy számonkérést jelent neked. Amikor már azt is tudod, hogy az életed örömeiért, az elért eredményeidért, az egészségedért, a boldog kapcsolataidért is te vagy a felelős és ez büszkeséggel és nem szorongással tölt majd el. Hát, röviden ennyit lehet nyerni a korlátozó tudatalatti mintáink felismerésével: ÖNMAGUNKAT.

 

TALÁLD MEG TE IS ÖNMAGAD!

Ehhez a ThetaHealing technikát ajánljuk neked!

A Théta Healing a tudatos teremtés “magasiskolája”. Olyan önfejlesztő, öngyógyító, stresszoldó módszer, amellyel a gondolataink energetikai tisztítását tudjuk  elvégezni. A théta agyhullám segítségével hozzáférhetsz az elméd tudatalatti tartalmához és könnyen be tudod azonosítani a  gátló, korlátozó, negatív mintákat, amelyek már nem szolgálják az életedet. És ami a legjobb, ki tudod cserélni őket pozitív gondolatokra, támogató érzelmi mintákra. A Theta Helaing   jótékony hatása a valóság megváltozása és a pozitív élet élmény!

Gyere el konzultációra!

Konzultáció díja: 20.000 Ft/ 1 óra. Itt tudsz jelentkezni:

Jelentkezés

Töltsd ki az adatlapot és 24 órán belül visszahívunk!

A találkozásunk Dunakeszin, a Szívem Szerint -Első Magyar Selfness Stúdiónkban történik. Ha még bizonytalan vagy, hogy módszerünk jó lenne-e Neked, akkor hívj telefonon és megbeszéljük! Mi  együtt dolgozunk, mert hiszünk a Férfi és Nő egységében:)

Üdv, Judit és Levi

30/990-4700  Judit
20/369-1712 Levi

 

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
x