Barion Pixel
Az élet apró hétköznapi tettekből áll. Az apró tettek pedig olyan egyszerű és könnyen megvalósítható hétköznapi cselekedeteket jelentenek, amelyeket bárki meg tud valósítani. Egyszerű cselekvések ezek, amelyek mégis magukban hordozzák a változást. Tégy meg ma magadért 3 apróságot és feltöltődik a lelked boldogsággal, örömmel, szeretettel.

1. Tégy úgy, ahogy érezni szeretnél!

A test és a tudat közt hihetetlen kapcsolat van. A mai napon próbáld a testeddel is kifejezni a benned lévő érzéseket! Amikor fáradtak vagyunk vagy stresszesek, akkor önkéntelenül összegörnyedünk, testtartásunk elernyed. Ez azonban az ellenkező irányba is működik, tehát mosolyogj, és máris jobban érzed magad a bőrödben! Ha magabiztos testhelyzetet veszel fel, az javítja az önbizalmadat. Érints meg valakit, és erősebbnek érzed majd a kapcsolatotokat. Ha megfigyeled és használod ezt az oda-vissza ható erőt, nagyszerű élményeket hozhat az életedbe.

2. Önmagunk dicsérete

Minden gondolat és érzelem neurokémiai reakciót vált ki a testben, amelyek hatással vannak arra, hogyan érzi magát az ember. Ma pár szóval értékeld önmagadat! Mit értél el mostanában, amire büszke lehetsz? Elég, ha csak 1 dolog eszedbe jut, amiért megveregetheted a válladat, amit mostanában elértél, amit megcsináltál. Az öndicséret – a közhiedelemmel ellentétben, hogy az öndicséret büdös – fokozza az önbizalmat, ráadásul kiegyensúlyozottabb és pozitívabb lesz tőle a napod.

3. Álmodozz!

A mai napon adj teret az álmaidnak! Kutatási eredmények igazolják, hogy álmodozás közben az agy képes nehéz problémákat megoldani. Nem is kell akarnod és megszületik a megoldás a fejedben. Tehát a sok nagyszerű ötlet és felismerés nem a semmiből keletkezik, hanem az agy nyugalmi állapotának melléktermékei. Kapcsolj ki, akár csak 10 percre is és tápláld az elmédet egy kis álmodozással!

És ha egyszerre szeretnéd a testedet-lelkedet-szellemedet táplálni, akkor próbáld ki a  C-vitaminból, gyógynövényekből, virágszirmokból készült lélekápoló energia cseppeket. Mi is szedjük és tele vagyunk életerővel:-)  Itt tudsz utána nézni: