Barion Pixel

Véget ért a nyitott, vidám, meleg időszak és helyébe lépett a zárkózottabb, mélyebb, szomorúbb idő. Itt az ősz és közeleg a tél. Talán nem tudatosul bennünk, de az ősz nem csak az elmúlást jelképezi, hanem egyben a betakarítás időszaka is. Learatjuk azt, amit tavasszal elvetettünk és amivel egész évben munkálkodtunk.

Látszólagos pusztulás

Lassan átmegyünk egy hűvösebb időszakba, ami már a télre készít fel, a látszólagos pusztulásra. Látszólagos, hiszen ez is a körforgás része, azaz az élet folytatódik, új élet készülődik, csak kívül nem látszik egészen tavaszig.

A tudatossághoz hozzá tartozik, hogy tudjuk, mi is a körforgás részesei vagyunk.

Mi most a feladatunk?

Ősszel: összesíteni, visszatekinteni, befelé figyelni, újratervezni, de még aktívan tevékenykedni. Most van még lehetőségünk arra, hogy év vége előtt a fontosnak ítélt céljainkért egy szép hajrával tegyünk meg mindent. Még végiggondolhatod, hogy év végéig mit szeretnél megvalósulva látni.

 

Az október-november tökéletes arra,

hogy kicsit befelé összpontosítva, de kifelé még aktívan hatva konkrét haladást érj el. Az is haladás, ha magadban sikerül még pár dolgot a helyére tenned. A lényeg, hogy kerülj újra szinkronba önmagaddal. Ha a belső vágyaidat, a lehetőségeidet és a terveidet most harmóniába hozod egymással, akkor még az év folyamán learathatod ennek a termését.

Ebben segítségedre lehet egy különleges színterápiás módszer, az Aura-Soma színes üvegekkel végzett lelki egyensúly helyreállító terápia.

Ha szeretnéd még az ősszel megoldani az érzelmi problémáidat és boldogan zárni az évet, gyere el  Aura-Soma konzultációra, ahol a tudatalattidban lévő blokkokat a színek energiáival oldjuk fel, hogy újra megkönnyebbülten tudj menni a céljaid felé.

Milyen prolémák megoldására lehet jó az Aura-Soma?

– párkapcsolati krízisek

– anyagi elakadások, pénzügyi nehézségek

– hivatás, munka, életfeladat kérdései

– útkeresés

– szülőkkel, gyerekkel kapcsolatos családi nehézségek

– nem érezzük jól magunkat a bőrünkben, elakadtunk, megrekedt az életünk

Konzultáció időtartama: 1,5-2 óra

Díj: 20.000 Ft/alkalom

Jelentkezz konzultációra itt:

 

Jelentkezz Aura-Soma konzultációra!

Add meg az elérhetőségedet és felhívlak a részletekkel kapcsolatban.

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

x