Barion Pixel

A legutóbbi családállításon egy 40 év körüli hölgy párkapcsolati problémájára kereste a választ. A párkapcsolatoknál klasszikusan két fő probléma adódik általában, az egyik hogy van párkapcsolat, de nem jó, a másik hogy nincs, de az illető már nagyon szeretne egyet.

Eszternél az utóbbi probléma volt jelen az életében, régóta nem volt már párkapcsolata. Sőt miután kikérdeztük azt is elmondta, hogy igazán szeretetteljes, egyenrangú párkapcsolata talán még sohasem volt az életében és amit hiányolt még az a gyermek és a család.

Női sorsok

A családfelállítás során nagyon erőteljesen megjelent egy szinte kézzelfogható szégyenérzés a férfiakkal kapcsolatban. Mivel láttuk és éreztük hogy az nagyon régről jön, megnéztük hogy melyik generációban van ennek a problémának a gyökere. Kiderült hogy a dédszülőkig húzódik vissza ez a minta és valami nagy feszültség volt a családi rendszerben. Valószínűleg a dédnagypapa tett valami olyan elfogadhatatlan dolgot, ami a család későbbi nő tagjaiban nagyon erős szégyenérzetet váltott ki. Eszter később azt is elmondta, hogy a dédnagypapa személyéről nem volt szabad beszélni, kérdezni a családban és egyébként azt sem tudták hogy ő kicsoda.

A Titok

Ez a „titok”, ez a „nem beszélünk róla, akkor nincs” minta a kliens életében és a ma élő nőági leszármazottaknál úgy jelent meg: „nálunk a férfiak hiányoznak a családból, vagy nincsenek, vagy elhagyják  a nőt vagy korán elmennek, meghalnak…”

Az állítás során visszahoztunk mindenkit a családi rendszerbe, a saját helyére. Ugyanis ameddig a dédnagypapa ki volt rekesztve a rendszerből, az általa tett szörnyűséges cselekedetek generációról generációra meg akartak jelenni a családban a nők életében.

A nők  életben maradását a későbbi generációkban az szolgálta, ha olyan férfit választottak, akik egyszerűen eltűntek a rendszerből. Vagy korán meghaltak, vagy elváltak és  elmentek a családtól.

Az állítás végére, a konfliktus oldása után a kliens már oda tudott fordulni a „férfi”, a jövendőbeli párkapcsolat képviselője felé és lassan közeledni is tudott hozzá. Némi vacillálás után pedig örömmel a nyakába borult és boldogan, megkönnyebbülve kapcsolódott hozzá.   

Másnap hívott telefonon minket és elújságolta, hogy vele még soha nem fordult elő, hogy azonnali változás történjen egy oldás, egy családállítás után, de most megtörtént. Ahogy ment haza, már  a vonaton felhívta  az a férfi, aki nagyon fontos a számára és már fél éve nem beszéltek egymással. Azzal zárta a velünk való telefonbeszélgetést, „hihetetlen jók vagytok, köszönöm.”

Ha szeretnéd te is megtapasztalni a családállítás hatásosságát akkor jelentkezz állítónak vagy segítőnek:

Következő csoportos állítások:

- 2024. április 20. szombat (10- 17 óra)

- 2024. április 21. vasárnap (10- 17 óra)

- 2024. május 18. szombat (10-17 óra)

- 2024. június 15. szombat (10-17 óra)

- 2024. július 20. szombat (10-17 óra)

- 2024. augusztus 17. szombat (10-17 óra)

- 2024. szeptember 29. vasárnap (10-17 óra)

Díj: Egész napos  foglalkozás díja állításkérőknek 33.000 Ft, segítőknek 17.000 Ft.

Helyszín: Dunakeszi - Szívem Szerint Selfness Akadémia

Ha kérdésed van, szívesen válaszolunk, itt elérsz bennünket telefonon: 0620/369-1712

Jelentkezéshez töltsd ki az alábbi űrlapot!

 

Jelentkezz a Családállításra!

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
x