Barion Pixel

Zita régóta a boldogságot kereste. 40-es évei közepén jár, van egy férje, van két szép gyermeke, kiteljesedő hivatása, de valami mintha mindig hiányzott volna az életéből. A munkájában sikeres és tiszteletnek örvend. Csak az a fránya magánélet nem akart sikerülni. A férjével régóta csak mint testvérek élnek együtt, intim kapcsolatuk évek óta nincs. Valójában nem is beszélgetnek, az együtt leélt évek alatt kifogytak a szavakból. Zita egészséges, szép nő, természetes szeretet vágyát próbálta kielégíteni más férfiakkal. De igazából eddig soha nem találta meg azt, aki miatt úgy érezte, hogy tudna váltani, akivel boldog tudna lenni és aki miatt el tudná hagyni a férjét.

Nehezítette még a dolgát, hogy a férfiakkal kialakult kapcsolatainak nagyon nehezen tudott véget vetni, pontosabban fogalmazva nagyon rosszul élte meg, ha vége lett. Minden férfit meg akart menteni és ha ez nem sikerült, lelkiismeret furdalás lett a jutalma.

Egy ilyen szakítás után jött el oldásra, mikor már azt érezte, hogy ebből végképp nincs kiút. Egyéni ColorGenetics módszert alkalmaztunk nála. Az állításban látszott, hogy az édesapja vonalán van egy régi tragédia, amelyet eltitkoltak. Valami gyermekkel kapcsolatos tragédia történt nagyon régen. Már az édesapja is ezt a terhet vitte és ezért volt számára nehéz kapcsolódni a gyermekeivel, legfőképp Zitával. Soha nem volt elég jó, amit csinált, úgy érezte édesapja nem szereti és ezért a gyermeki lelke haragudott rá. Valójában Zita az édesapját akarta megmenteni a saját sorsától és ez nem sikerült neki, ezért minden „útjába kerülő” férfit meg akart menteni helyette.

A gyermek nem rendelkezhet a szülei sorsa felett, ha megpróbálja, azzal a saját életét tereli mellékvágányra. Amikor az oldás során Zita ezt meglátta és megérezte teljes szívével, kitört belőle a talán több, mint 40 éve elfojtott zokogás. Katartikus pillanat volt, ahogy a mindent elsöprő szeretet megjelent az édesapa és a kicsi lány között, talán most először. A zokogása felhozta benne a régi emlékeket és könnyebbé tette a lelkét. Talán most életében először át tudta adni magát a férfi által nyújtott biztonságnak, most először érezhette a gyermeki bizalmat teljes szívével. Ahogy a lelke megkönnyebbült, ez kívül is elkezdett látszódni rajta. A vonásai egyre szebbek, kislányosabbak lettek. Az oldás végén megkönnyebbülve távozott az apai áldás nyugalmával és magabiztosságával. Már tudta a fejével és érezte a szívében is, hogy értékes és szerethető. Ez tudta fogadni a sorsot és az apai szeretetet feltétel nélkül.

Ha szeretnél te is egyéni oldásra eljönni írj ide: studio@szivemszerint.com vagy csoportos családállításra itt tudsz jelentkezni:

Következő csoportos állítások:

- 2024. április 20. szombat (10- 17 óra)

- 2024. április 21. vasárnap (10- 17 óra)

- 2024. május 18. szombat (10-17 óra)

- 2024. június 15. szombat (10-17 óra)

- 2024. július 20. szombat (10-17 óra)

- 2024. augusztus 17. szombat (10-17 óra)

- 2024. szeptember 29. vasárnap (10-17 óra)

Díj: Egész napos  foglalkozás díja állításkérőknek 33.000 Ft, segítőknek 17.000 Ft.

Helyszín: Dunakeszi - Szívem Szerint Selfness Akadémia

Ha kérdésed van, szívesen válaszolunk, itt elérsz bennünket telefonon: 0620/369-1712

Jelentkezéshez töltsd ki az alábbi űrlapot!

 

Jelentkezz a Családállításra!

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
x