Barion Pixel

 Amikor először hallottam azt a mondatot, hogy “nem azt vonzod be az életedbe, amit szeretnél hanem, ami te vagy” –  nem értettem. Hogy hogy nem azt vonzom be, amit szeretnék? Minden tanítás erről szól és én elhittem, hogy azt jelenti a teremtés és vonzás, hogy elég csak intenzíven arra gondolnom, amit szeretnék, csak akarnom kell, át kell élnem a vágyott érzést és a dzsinn kiugrik a palackból és teljesül a kívánságom.

Aztán ahogy végignéztem az életem történetét rájöttem, hogy számtalanszor nem azok a dolgok valósultak meg, amit kigondoltam a fejemben. Vagy nem úgy. Egy kicsit másképp, egy kicsit később. Sőt vannak olyan dolgok, amiket a mai napig nem tudtam kipipálni a teremtő listámról.
Most már kezdem kapisgálni a fenti kijelentés értelmét. Ha valamit szeretnék megkapni, akkor nem elég kimondani, hogy mit akarok, nem elég a szándék, nem elég a vizualizáció és még csak az sem elég, ha teljes szívemmel átérzem a végső eredményt.

Van valami a mélyben, ami hatalmasabb a szándékomnál. Valami borzongató félelem, ami képes megakadályozni akár a legegyszerűbb céljaimat is. Arra jöttem rá, hogy meg kell vizsgálni a tudatalattimban, hogy milyen stressz és blokk akadályozza a céljaim elérését. Mi az, amivel akaratlanul is együtt rezgek és amivel blokkolom saját magam.

Lehet, hogy nem azt vonzzuk be az életünkbe, amit szeretnénk, hanem amivel együtt rezgünk?
Einstein óta tudjuk, minden energia, csak különböző frekvenciájú, sűrűségű és különböző rezgésű. Mi emberek is energetikai lények vagyunk és saját rezgésszámon rezgünk. Folyamatosan jeleket küldünk ki a világba és ha a rezgésszámok rezonálnak, azaz összhangban állnak egymással, egyúttal vonzzák is egymást. Gondolj csak bele a rezonancia ellentéte a disszonancia, az összhang hiánya. Ha a rezgésszámok disszonánsak, taszítják egymást. Próbáld ki, kapcsolj be egy olyan zenét, amitől borsózik a hátad. Nem tudod miért, de alig várod, hogy kikapcsolhasd. Ennek oka az energetikai disszonancia. Nem is lép fel vonzás, ilyenkor szó szerint taszítást érzel te és a zene között. Ha végül kikapcsolod a zenét, amit addigra zajnak érzékelsz, hatalmas megkönnyebbülést érzel.

Kiléphetünk a magunk alkotta világból

Ha tudatosan akarod alkalmazni a vonzás vagy másnéven rezonancia törvényét tisztában kell lenned azzal, hogy amennyiben rezonálsz az adott dologra, magadhoz vonzod, legyen az számodra akár pozitív, akár negatív. Mert ez a törvény soha nem szünetel, minden pillanatban válaszol a mi energetikai frekvenciánkra, azt hozva az életünkbe, amivel összhangban rezgünk.

Így már érthető, ha a félelem rezgése ül mélyen benned, akkor az azzal rezonáló dolgokat fogod bevonzani az életedbe. Mert csak a jelenlegi energia állapotodat tudod kivetíteni a jövőbe és a mostani állapotodnak megfelelő jövő tudsz teremteni.

Ha más valóságot akarsz magad körül látni, akkor meg kell változtatnod a rezgésszintedet. 

Mi akadályozza  a teremtést?

Most már kezdem kapisgálni azt is, hogy talán a félelem és a szeretethiányos állapot az, ami képes megakadályozni a teremtéseimet. A félelem, a stressz leblokkol és a rezgésszint lecsökken. Ma már orvosilag is igazolt, hogy a stressz csökkenti az energiaszintet. És ha hagyod, hogy stressz üljön a vállaidon, akkor hiába csalogatod, a dzsin nem fog előbújni a palackból. Így csak az alacsony rezgésszintű dolgokat vonzod be az életedbe, a sikertelenséget, a kudarcot, a félelmet, a fájdalmat.

Kulcs a tudatalattiban rejtőzik
A megoldás, amit a Gyógyítókód és a Szeretetkód című könyv írója dr. Alex Loyd mondott, hogy a blokkokat és a stresszt kell megszüntetni a tudatalattidban, mert ha ott megszünteted, akkor megint működésbe lépnek a pozitív energiáid, és már rá tudsz rezegni azokra a jövőbeli céljaidra, ami még most nem megy, mert csökkentett energiaszinted miatt.

Hogyan tudok változtatni?

Én abban hiszek, hogy ha a gondolkodási mintáinkon, régi meggyőződéseinken, sémáinkon, a magunkról és a világról alkotott véleményünkön változtatunk, akkor már nem ugyanazt fogjuk bevonzani. Egyszerűen azért, mert már más eseményekkel, személyekkel leszünk azonos hullámhosszon. A számunkra ártalmas események pedig eltűnnek az életünkből. Új élmények és tapasztalatok váltják fel őket – olyanok, amelyekkkel új, pozitív gondolataink révén lépünk kapcsolatba.

Megértettem, nem tudok mást bevonzani, csak ami én vagyok, te pedig azt, ami te vagy. Ahhoz, hogy valami mást láss az életedben, azt tapasztald, amit szeretnél magadat kell megváltoztatni. Saját rezgésszintedet kell emelni és akkor Aladdin kívánságteljesítő dzsinnjére nem is lesz szükséged, mert képes leszel megteremteni magadnak a kívánt valóságot.

Ebben a folyamatban tudunk neked segíteni dr. Alexander Loyd Gyógyítókód módszerével, amit az Alapkurzuson elsajátíthatsz. Kattints a lenti képre és nézd meg hogyan lesz teljesebb, gazdagabb az életed!

Az egészség, bőség, siker, egyensúly helyreállítása

Kezeld a problémáid gyökerét percek alatt. Mutatom hogyan!

x