Barion Pixel
Egy családállítás margójára…

Rita 38 éves és azzal a problémával jött el családállításra, hogy mindig elhagyják a férfiak, minden párkapcsolata úgy zárul, hogy őt elhagyják. Ezen szeretett volna változtatni és végre boldog párkapcsolatban élni.

Az állítás elején már látszott, hogy a Rita nem a saját helyén áll, hanem az édesapja mellett, a saját édesanyja helyén. Úgy, mintha ő lenne a saját édesapja felesége. Majd elmondta, hogy szülei nem szerelemből házasodtak össze és az édesapjának volt az édesanyja előtt egy nagy szerelme. Ez a kapcsolat kudarcba fulladt, ám az édesapja szíve azóta is annál a nőnél maradt.

Amint az állításba behoztuk az „előző fontos” kapcsolat képviselőjét, azonnal látszott, hogy ez az igazi téma. Rita az édesapja előző szerelmének a sorsát követte és állította porondra a saját életében újra és újra. Mintha a lelkében azt mondta volna: „ha neked sem sikerült akkor nekem sem fog”.

A megoldást az hozta, hogy ez az „előző fontos” személyt megkapta a családban az őt megillető helyet és tiszteletet. Rita édesanyjának a képviselője elismerte az előző szerelem elsőségét és megköszönte neki, hogy átadta a helyét. Láthatóan megnyugodtak az energiák, és a helyreállt REND a képviselőkön is meglátszott. Elkezdte mindenki jól érezni magát, megszűnt a feszültség, kisimult  a tér.
Katartikus pillanat volt, amikor Rita megértette és megérezte, hogy ő ennek az „előző fontos” nőnek a kudarcát állította színpadra eddig a saját életében. Hiszen, ha annak a „néninek” sikerült volna a kapcsolata az ő édesapjával, akkor az édesapja nem találkozhatott volna az édesanyjával és Rita most nem élhetne. Mostantól azonban, hogy mindenki bekerült a rendszerbe és mindenki az őt megillető helyen van, Rita már élheti a saját életét szabadon, nem kell képviselnie édesapja előző szerelmének a kudarcát. Így már a saját életét és választásait tudja élni.

Ha úgy  érzed, hogy a családállítás számodra is jó problémamegoldó módszer lehet, akkor itt tudsz jelentkezni a következő állítások valamelyikére:

Következő csoportos állítások:

- 2024. április 20. szombat (10- 17 óra)

- 2024. április 21. vasárnap (10- 17 óra)

- 2024. május 18. szombat (10-17 óra)

- 2024. június 15. szombat (10-17 óra)

- 2024. július 20. szombat (10-17 óra)

- 2024. augusztus 17. szombat (10-17 óra)

- 2024. szeptember 29. vasárnap (10-17 óra)

Díj: Egész napos  foglalkozás díja állításkérőknek 33.000 Ft, segítőknek 17.000 Ft.

Helyszín: Dunakeszi - Szívem Szerint Selfness Akadémia

Ha kérdésed van, szívesen válaszolunk, itt elérsz bennünket telefonon: 0620/369-1712

Jelentkezéshez töltsd ki az alábbi űrlapot!

 

Jelentkezz a Családállításra!

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
x