Barion Pixel

Müller Péter Jóskönyvéből idézet:
„A jövő örökké születőben van, alakul, formálódik, s ebből a te szerepedet nem lehet kihagyni, mert te szülöd, alakítod és irányítod a folyamatot.
Az ember: a Teremtő gyermeke. Belőle való, saját lelkét lehelte belé, s odaadta néki legmagasztosabb tulajdonát, a teremtés képességét is.

Mindannyian részt veszünk önmagunk és világunk megteremtésében. Valamennyien „mágusok” vagyunk: megálmodjuk magunkat s életünket.
Vágyainkkal, akaratunkkal, hitünkkel, tévhitünkkel, de főleg a mélytudatunkba elrejtett
„életképzeletünkkel” formáljuk önmagunkat valakivé, s a „teremtő” varázshatalmával szüljük meg önmagunkat és jövendőnket.
Ha valamit elérünk, nem azért van, mert egy IDEGEN KÉZ elénk tette, hanem azért, mert ezt az utat választottuk – amit jövőnk elénk hoz, azt sokféle jó és rossz teremtő erőnkkel mi magunk idéztük meg.
Az ember sorsteremtő, isteni lény! Ezt azért nem szereti tudomásul venni, mert akkor felelősséget kell vállalni mindazért, ami történik vele. Pedig ez minden jóslásnak és prófétálásnak a lényege.
A jelen, a Most az, ahol a jós (vagy próféta) bele tud még nyúlni az életedbe! A zsidóknál
fenyeget, a görögöknél figyelmeztet, a kínaiaknál szelíden javasolja, hogy ne a „fekete”, de a „fehér”mágiádat alkalmazd – vagyis a sorsodat éld, s ne az önző, mohó és sötét jövendőt érlelő kicsinyke életedet.
Felejtsd el a „szabad akarat” s „eleve elrendelés” terméketlen vitáját.
Semmilyen hatalom nem rendelkezik fölötted. Nem bűvölt el sem Isten, sem világ, hogy
mint egy hipnotikus állapotban lévő lény azt éld, amit ő akar, s azt a szerepet játszd, melyet zsarnoki rendezőként kiosztott rád.
Ugyanakkor azzal se áltasd magad, hogy itt azt csinálhatsz, amit akarsz, mert akaratod
„szabad”! Egyetlen ponton vagy szabad: a választásban. Utat választhatsz. Minden más: determinált. Az utak forgalmát szigorú rend és törvény irányítja: de hogy melyik utat választod, az attól függ, hogy kire hallgatsz magadban.”

Ha sötétben botorkálsz, és azt érzed útmutatásra van szükséged, kérj időpontot személyes konzultációra és oldásra itt:

 

Jelentkezz egyéni oldásra!

Ha megadod az elérhetőségedet, felhívunk és megbeszéljük melyik módszerrel tudunk neked a legjobban segíteni.

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

x