GAZDAGSÁG KAPCSOLÓ

4 alkalmas kurzus a gyümölcsöző életért 

Kapcsold át az életedet “túlélőről” siker üzemmódba, tudatalatti blokkjaid kitakarításával!

 

4 egymásra épülő alkalom: 2020. április 03. (péntek) 15.00-20.00 óra, április 17. (péntek) 15.00-20.00 óra, május 8 (péntek) 15.00-20.00 óra, május 22. (péntek) 15.00-20.00 óra.

 

Bármilyen meglepő is, sikereidhez már most rendelkezel minden szükséges belső erőforrással!

Csak ki kell iktatni  a blokkokat és a korlátozó gondolatokat és fel kell kapcsolni  a “GAZDAGSÁG-kapcsolót” a fejedben! A legnagyobb buktató az lehet, ha a korlátozó mintáid, hitrendszereid miatt egy helyben toporogsz.

Te milyen gondolatokkal akadályozod az anyagi sikeredet?

⊗ A pénz nem fontos….,⊗ nem a pénzért csinálom…..,⊗ tisztességesen nem lehet sok pénz keresni….,⊗ vállalkozónak lenni nehéz, ⊗ a vállalkozók saját maguk rabszolgái…,⊗ a gazdagoknak nincs idejük a kapcsolataikra…..,⊗ a sok pénz meghülyíti az embert….,⊗ a gazdag emberek kifordulnak önmagukból…..,⊗ a vállalkozóknak nincs szabadidejük……,⊗ a sikeres embernek sok irigye van….,⊗ a pénz kifolyik a kezeim közül…,⊗ minél többet keresek, annál többet költök…,⊗ a pénz rossz, bűnös, koszos, mindig szegények voltunk, azok is maradunk…stb.

                                                        Lehet, hogy negatív programokat mantrázol magadnak és észre sem veszed!

 

Nem elég sokat, keményen dolgozni, a "gazdagodást" fejben kell elkezdeni, mert amilyen a kisugárzásod, olyan lesz a valóságod!

Gazdagság-kapcsoló ON! - 5 lépés

1. Ráhangolódás:“gazdagság kapcsoló”meditáció

2. Egyéni sikercélok kijelölése

3. Blokkok, akadályok feltérképezése

4. Félelmek kiiktatása és a gondolkodásod átalakítása bőség tudatosságra.

5. Konkrét cselekvési lépések kijelölése és a “gazdagság kapcsoló” felkapcsolása a fejedben és a szívedben, ON!

 

Mit csinálunk a kurzuson?

Felismerésekkel felkapcsoljuk a gazdagság kapcsolót a fejedben és a szívedben!

Hogyan?

Megkeressük a pénz és egyéb anyagi javak teremtését akadályozó stressz okát és elkezdjük kioldani azokat belőled. Valamint a korlátozó hitrendszereidet kicseréljük támogató, pozitív- hitrendszerekre.

Ezt fogod megtanulni és működtetni

– Negatív, korlátozó gondolataidat észre fogod venni.

– Megtanulod kicserélni sikerteremtő gondolatokra.

– Korlátozó hitrendszereid gyökérokát kigyomláljuk.

– Teremtő-technikákat mutatunk, amivel javítani tudod az anyagi valóságodat.

– 10 másodperces azonnali stresszoldó technikát tanulsz, amivel tartósan csökkenteni tudod a szorongást és ezáltal nőni fog az aktivitásod és tetterőd.

– Vonzás, rezonancia, energia – hogyan kell ezt jól csinálni.

– SzeretetKód: dr. Alexander Loyd teremtő kódolását megtanítjuk.

– Gazdagság meditáció: megmutatjuk, hogyan tudod felkapcsolni a gazdagság és siker kapcsolót a fejedben és a szívedben, hogy mielőbb bőség legyen körülötted.

 

“A legutóbbi tréning óta kétszer annyit keresek, ugyanannyi munkával. Naná, hogy jövök még!”-    V. Anita egyéni vállalkozó

“Amióta nálatok voltam, azóta több pénzem van, de még van egy csomó célom, amit el akarok érni.”- K.Brigitta, életvezetési tanácsadó

Mikor és hol lesz a tanfolyam?

Időpontok: 2020. április 03. (péntek) 15,00 -20,00 óráig 

Helyszín: Szívem Szerint – Selfness Stúdió,  Budapest,

Megismertetünk egy különleges élménnyel is:

Az önfejlesztéshez – számos egyéb módszer mellett- az Aura-Soma színrendszert használjuk, ez a mi specialitásunk. Van 118 db színterápiás üvegünk és a kurzusokon ezek is segíteni fognak téged. Ha eljössz választhatsz egy üveget, ami a legjobban tetszik – és az nagyban segíteni fogja a belső munkádat!

Mennyibe kerül a kurzus?

Részvételi díj: 9.800 Ft/alkalom.

39.200 Ft / 4 alkalom
Jelentkezési határidő: március 18.

A helyszínen kávé, tea, tisztított víz, ropogtatnivaló, gyümölcs vár téged.

“A siker az, amikor a világ minden dolga miatt aggódsz, kivéve a pénz miatt.” – Johnny Cash

Ez a kurzus segít neked, hogy a jövőben a pénz miatt ne kelljen aggódnod.

100% "Ez IGEN"-garancia!

Az eddigi kurzusainkról a résztvevők 100%-a aha-élményekkel, felismerésekkel és “Ez IGEN!” érzéssel távozott, ezért mi 100% garanciát vállalunk arra, hogy neked is hasznos lesz és azt fogod mondani, hogy megérte. Ha ez nem így lenne és ebédszünetig szólsz, hogy mégsem erre van szükséged, akkor kérdés nélkül visszafizetjük a kurzus teljes árát. Miért merjük ezt vállalni?  Mert mi a valóságban is azt az életet éljük, amit tanítunk és folyamatosan teszteljük a javasolt technikákat és tudjuk, hogy működik.

Az erő, ami minket hajt

Helló, Judit és Levi vagyunk, a Szívem Szerint Stúdió alapítói, lelkes önfejlesztő vállalkozók.

Mi hiszünk abban, hogy nem elég célokat kitűzni, tenni is kell értük. Hisszük, ha Boldogító Célokat tűzünk ki magunk elé, akkor annak megvalósulása sokkal gyorsabb lesz és nagyobb örömöt ad. És azt is tudjuk, hogy a legnagyobb transzformáló hatása annak van, ha teszünk magunkért és másokért. Ezért  mi a részünkről beleteszünk anyait-apait, hogy te minél sikeresebb légy. Azért dolgozunk, hogy a Te életed jobb legyen és merj felfelé választani!

Az önmunka nem sétagalopp! Inkább hegyi túra, de néha egyetlen lehetőség a sorsfordításra. Vágj bele te is!

A legutóbbi kurzuson résztvevő Edit így írt nekünk:  “Kedves Judit! Küldöm a tapasztalatomat a „csodanapról”: Párommal vettem részt a Gazdagság-Siker kapcsoló workshopon, mert közösen szeretnénk új életet kezdeni, vállalkozásokat indítani, teremteni. Számomra megdöbbentő tapasztalatokra tettem szert a kurzuson. Jó teremtőnek tartottam eddig magam, mégis – a rengeteg gyakorlati feladatnak köszönhetően – kiderült, hogy számos hiedelem, negatív előítélet van bennem a pénzzel és gazdagsággal kapcsolatban, ami akadályozza a teremtést, a további gazdagodást. Talán sosem derült volna ez ki számomra, ha nem jövök el. Nagyon tetszett, ahogyan játékosan, profi lazasággal adtátok át tudást. Számos teremtő technikát megismertem, elképesztő nap volt. A legmegdöbbentőbb az volt a számomra, hogy azonnali változást is tapasztaltam. -Hálásan köszönöm!- Edit,48

“Jó nálatok, mert olyan oldott, családias a hangulat, hogy könnyen megnyílok és át tudom adni a problémáimat megoldásra. És csak úgy jönnek a felismerések.”- Péter 28 éves

“A vállalkozásomhoz szükségem volt egy laptopra, amit csak halogattam, de nem vettem meg, pedig a pénz is meg lett volna rá. A kurzuson ráláttam, hogy magam akadályozom a saját bizniszem növekedését. Másnap elmentem és megvettem. Köszönöm a felismeréseket.”- Anita, 41 éves

Jelentkezés

Töltsd ki az űrlapot majd kattints a jelentkezem gombra! 

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!