SzínKör- 3 órás miniworkshop

SzínKör - csoportos foglalkozás,

ahol a színek elmesélik, mi zajlik a lelkedben

A színek nyelve egyetemes nyelv, melyre mindenki rezonál és mindenkire hatással vannak a lelkén keresztül, még akkor is, ha ezt nem tudja. A színterápia rendszere segít feltárni azt a világot, ami benned van a szíved legmélyén, de eddig még nem tudtad megtapasztalni ennek a létezését és az erejét. Ez nem a gondolatok, hanem a valódi legbelsőbb érzelmek világa.

Mit csinálunk a foglalkozáson?

Saját magadnak választhatsz színeket, amelyek megmutatják azt az aktuális helyzetet, amin éppen dolgozik a lelked, valódi céljaidat és az ezekhez elvezető utat is. A színválasztásban rejlő információ megértése segítségedre lehet az önismeret és individualizáció folyamatában.

Hogy folynak a foglalkozások?

A SzínKörök kiscsoportos foglalkozások 8-10 fő részvételével, általában 3-4 óra időtartamban. A teremben kényelmesen körbe ülünk és elkezdjük nézni a magunk elé kirakott 117 Aura-Soma üveget és hagyjuk, hogy a színek megszólítsanak bennünket. A változatos színek magukkal ragadnak, összekapcsolódnak velünk. Mindenkivel az az üveg, ami épp akkor ott a lelkének szól. Érdekes élmény megpillantani magunkból valamit, ami addig rejtve volt. A színek értelmezése által rápillanthatunk aktuális feladatainkra, kihívásainkra és ezáltal körvonalazódik a megoldás felé vezető út is. 

Mi a témája a SzínKör-nek?

Harmónia Önmagunkkal. A  foglalkozásokat egy-egy aktuális élethelyzet köré szervezzük, hogy ebben a témában a jelen lévők rálátást kaphassanak a saját életükre.  A fő vonalvezetés mindig az, hogy választ kapjunk arra:

Hogyan éld Szíved Szerint az életed!

Mire számíthatsz, ha eljössz egy foglalkozásra?

– felismerésekre,

– bepillantásra a saját lelked mélyén zajló folyamatokba,

– önismeretre,

– rálátására a saját életedre,

– Megtudhatod mit üzennek a színek,

– Megismered az Aura- Soma színrendszert,

– kikapcsolódásra, kellemes, elmélyülős pillanatokra…

Ugyanankkor, ha valakit mélyebben megérint saját szín választása, eljöhet  egyéni konzultációra is, ahol az ő témáját teljességében, egyénileg kibontjuk.

 

Mit tudnak az Aura-Soma üvegek?

A módszer lényege a színválasztás, amit a tudatalattink irányít. Az Aura-Soma Egyensúly üvegek segítenek megérteni céljainkat, küldetésünket, kihívásainkat, problémáinkat, konfliktusainkat, jelenünk eseményeit és érzéseit, valamint a jövőbe helyezett megoldásainkat. Az üvegek beszélnek feladatainkról és megerősítenek abban, hogy a feladatok megoldásához szükséges erő is a birtokukban van. 

Kinek ajánljuk?

– Annak aki az önválasztó módszereket szereti.

Imádja színeket és szeretne többet megtudni róluk.

Jobban akarja érteni önmagát.

Harmonikusabb életet szeretne.

Fejleszteni akarja az önismeretét.

Ki akarja bontakoztatni képességeit, kreativitását.

Bízik a társak és a csoport erejében.

Érdeklődik a színek és a színterápia iránt

Mennyibe kerül?

A foglalkozás díja: 4.500 Ft /  3 óra

(A helyszín: Vác, Szívem Szerint-Első Magyar Selfness Stúdió.)

És kinek nem?

Nem neked való a SzínKör foglalkozás, ha nem szeretsz közösségben, csoportban lenni és társakkal együtt fejlődni.

Mit érhetsz el vele?

  • Eddig nem tapasztalt önismeretre tehetsz szert.
  • Meglepődsz, hogy mennyi mindent megtudsz magadról.
  • Megérted céljaidat, küldetésedet, feladataidat.
  • Feltárulnak előtted kihívásaid, problémáid gyökere.
  • Rálátást kapsz a megoldandó blokkjaidra.
  • Meghallod és érteni fogod a lelked szavát.
  • Tanulhatsz mások élethelyzeteiből.
  • Megismered a színek erejét és jelentését

Hogyan tudsz résztvenni a foglalkozáson?

Gyere el SzínKör foglalkozásra! 

Töltsd ki alul a jelentkezési űrlapot, írd a megjegyzés rovatba, hogy “SzínKör” és felvesszük veled a kapcsolatot!

 

Ha érdekel az Aura-Soma, ezen az oldalunkon bővebben olvashatsz róla:

V. Anita

Fujj sárga - rövid élménybeszámoló:

“Amikor először voltam színkör foglalkozáson, Judit azt tanácsolta nekem, hogy hordjak sárga színt, mert az még több életvidámságot, örömöt fog varázsolni az életembe. Na, ez nagy tiltakozást váltott ki belőlem. Ezt teljességgel elképzelhetetlennek tartottam, mindig is utáltam a sárgát, bár nem tudtam miért. Egyszerűen irritált. Lehet, hogy azért mert gyerekkoromban volt egy sárga bicajom és azt nagyon utáltam. Aztán a színkör foglalkozáson, nem tudom miért de épp egy napsárga üveget fogtam a kezembe, a 42-es számú Aura Soma üveget és finoman feljött valami a tudatalattimból, a múltamból. És akkor ott lélekszinten megértettem valamit, nem tudtam megfogalmazni, hogy mi, de valami megváltozott bennem. Nem értettem, hogy gyűlölhettem a sárgát annyira, emlékszem még olyan szobában sem szívesen voltam, ahol sárga színű volt a fal. Ez a színkör már több, mint egy éve volt, azóta azt vettem észre, hogy elszállt a sárgagyűlöletem és ahogy jött a nyár szinte észre sem vettem, de beszereztem a nyári ruhatáramba pár sárga ruhát, sőt most sárga cipő vagy szandi után kajtatok. Azt hiszem, hogy az a legjobb az egészben, hogy ráláttam, hogy eddig kizártam az életemből egy vidám szeletet, amivel pedig most már színesebb a világom.”

Jelentkezés

Töltsd ki az adatlapot és 24 órán belül visszahívunk!

A találkozásunk Vácon, a Szívem Szerint -Első Magyar Selfness Stúdióban történik. Ha még bizonytalan vagy, hogy módszerünk jó lenne-e Neked, akkor hívj telefonon és megbeszéljük! Mi együtt és külön-külön is dolgozunk, mert hiszünk magunkban, és a férfi-nő egységében is:) Hívj minket bátran!

Üdv, Judit és Levi

30/990-4700  Judit
20/369-1712 Levi

 

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!