Személyes fejlesztés-Egyéni konzultációk

Kattints arra, amelyik érdekel!

Theta Healing

                 Tudatos teremtés 

Amikor azt kapom, amit szeretnék. Amikor megtörténik a  szív és az elme összahangolása a Nagy Egésszel, céljaink elérése érdekében, a feltétel nélküli szeretet által. Gondolataid “kitakarításával” megtaníthatod magad a pozitív érzelmekre és tiszta gondolatokra. Ki tudod cserélni a fejedben lévő negatív, korlátozó hitrendszereket olyanra, amik pozitív élet- minőséget eredményeznek, hogy szíved szerint élhesd az életed!

Color Genetics

                  Szívem szerint élni

Csak Te vagy ott, meg a földre helyezett színes üvegek, amik megmutatják, hogy miért nem tudod szíved szerint élni az életed. Megláthatod, hogy kitől milyen terhet vettél át a családtagok közül.Először nem érted mi történik, aztán rájössz. Más batyuját cipelted eddig és nagyon elfáradtál. Nem megy tovább, eddig jutottál a teherrel. Választhatod azt, hogy leteszed ami nem a tied, és a saját életedet éled tovább.

Aura-Soma

           Felismerni Lelkünk célját           

Mindannyian vágyunk arra, hogy útra keljünk egy mélyebb megértés felé és felfedezzük, kik is vagyunk valójában. Az Aura-Soma  ehhez színes “ékszerek” sorozatát kínálja, amelyek segít-ségünkre vannak feladataink megoldásában, tudatosságunk fejlesztésében. Önmagunk megismerése a színek tükrében, öröm, amelyet akkor fedezünk fel, amikor valódi lényünket keressük és ráébredünk arra, hogy mi a szívünk vágya.

Csoportos foglalkozások

Kattints arra, amelyik érdekel!

Családállítás

Családi lélek gyógyítása – (10-15 fő) csoportban, egy teljes nap

Színkör

Önfelfedezés a színekkel – (6-8 fő) csoport foglalkozás, 3 órás időtartamban